Skocz do zawartości

Dead Space Extraction

TomisH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.gamikaze.pl/Nintendo/Aktualnosc...Extraction.aspx

Electronic Arts zdradziło wreszcie bliższe szczegóły odnośnie edycji gry Dead Space na konsolę Nintendo Wii - ta wersja dostanie podtytuł Extraction, zaś wydarzenia w niej ukazane będą miały miejsce przed tymi już nam znanymi. Tak, szykuje się tzw. prequel.

Wydawca zapowiada innowacyjne połączenie sterowania ruchami z perspektywą FPP - ma wyjść z tego iście wybuchowa paczka. Dowiemy się jak doszło do wydarzeń sprowadzających Isaaka Clarke'a na pokład przeklętej Ishimury - odkryjemy historię kosmicznych kolonistów usiłujących uciec z zainfekowanej kolonii górniczej Aegis VII. Będzie nowa bohaterka, a jej ochrona stanowić ma klucz do przeżycia... Co ciekawe, dojdzie opcja co-op!

Zapowiada się nieźle :)

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na Wii to chyba strzelanka wyjdzie.

Zaskoczeniem jest co-op. Może poznamy bohatera, który wystąpi(ł by) w prequelu na X360 i PS3?

Czekam z niecierpliwością na pierwsze screeny i konkrety.

"Będzie nowa bohaterka, a jej ochrona stanowić ma klucz do przeżycia... "

ICO ? Bez jaj...

Opublikowano

Grałem w dead space , zobaczyłem filmik od EA Downfall i wszystko mi się podobało , gra super i grywalna bardzo , dla hardcorowca może byc poziom najwyższy i tez sie bedzie bawil , a dla casuala moze byc easy i luz w czym rzecz ?? Ja się bardzo ciesze ze na Wii bedzie Dead Space i nie mysle zaraz ze to moze byc syf .

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeśli się nie mylę to w odc 10 (10 min 22sek), 2 serii serialu True Blood z HBO,pokazany jest jakiś poziom z Extraction. Przynajmniej ta babka macha Wii lotem a na ekranie mógłbym przysiąc są stwory z Dead Space. To tak dla zainteresowanych. Odcinek w miarę świeży, z poprzedniego tygodnia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grę nabyłem wczoraj zachęcony pozytywnymi recenzjami w necie i mogę napisać, że nie są przesadzone. Graficznie jak na Wii jest bardzo fajnie a sama gra to rozbudowany celownik czyli dla fanów takiej rozgrywki. Ja jestem fanem więc po ograniu kawałka byłem zadowolony. Fajnie, że samo strzelanie jest dość rozbudowane i związane z toczącą się na ekranie historią (czyli nie tylko naparzanie do przeciwników ale wykonywanie różnych innych czynności). Ja polecam : )

Opublikowano

Grę nabyłem wczoraj zachęcony pozytywnymi recenzjami w necie i mogę napisać, że nie są przesadzone. Graficznie jak na Wii jest bardzo fajnie a sama gra to rozbudowany celownik czyli dla fanów takiej rozgrywki. Ja jestem fanem więc po ograniu kawałka byłem zadowolony. Fajnie, że samo strzelanie jest dość rozbudowane i związane z toczącą się na ekranie historią (czyli nie tylko naparzanie do przeciwników ale wykonywanie różnych innych czynności). Ja polecam : )

podpisuje się pod tym. miłe zaskoczenie ten Dead Space. pierwszy tytuł spod szyldu elektroników na Wii, który mi się spodobał. jedyne manko to czas trwania rozgrywki - gra na jeden wieczór. poza tym nie ma poziomu easy, więc radzę pominąć normal i zacząć od hard, bo jak to niestety często w dzisiejszych czasach bywa pierwszy poziom trudności jest dla derpów.

Opublikowano (edytowane)

Ponieważ mam mało czasu na granie więc "sączę" ten tytuł powoli ale naprawdę jestem mile zaskoczony poziomem wykonania. Właściwie w ogóle nie czuje jakiegokolwiek dyskomfortu np. graficznego w stosunku do PS3 czy Xa. Wszystko zostało bardzo umiejętnie zmontowane : ) No i grywalność. Jakbyśmy uczestniczyli w filmie. Ciśnienie jest niezłe : ) Super sprawa dla fanów serii no i celowników!!

Edytowane przez -gmeru-
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

witam. mam problem w 2 levelu a mianowicie kumpel zamyka drzwi i sie nie domykaja bo zombi sie pchaja a ja mam cos zrobic strzelic ale innym strzalem czy cos i nie wiem co zrobic?? myslalem ze tak jak w levelu jeden przecyhlic wiilota w prawo i jest alt fire ale nie?!?!?! prosze o pomoc?!?!?!

acha jeszcze jedno pytanko jakie sa jeszcze gierki na wii strzelanki ze sterowaniem jak w dead space czyli "na szynach"??? najlepiej na 2 graczy ale niekoniecznie

Edytowane przez DIBO
Gość Albert Wesker
Opublikowano

Jest kilka, ale najlepszy jest House of the Dead Overkill. W skrócie: gdyby Tarantino robił gry zrobiłby Overkilla

Opublikowano

Jest kilka, ale najlepszy jest House of the Dead Overkill. W skrócie: gdyby Tarantino robił gry zrobiłby Overkilla

a te kilka to jakie jeszcze :) ???

Gość Albert Wesker
Opublikowano

Resident Evil Umbrella Chronicles, Resident Evil Darkside Chronicles, Link`s Crossbow Challenge, w Wii Play jest celowniczek.

• 3 tygodnie później...
Gość ALIEN_ALIEN
Opublikowano

Niezła gra , nic więcej. Jako dopowiedzenia co , jak i dlaczego to się idealnie sprawdza.

Opublikowano

Resident Evil Umbrella Chronicles, Resident Evil Darkside Chronicles, Link`s Crossbow Challenge, w Wii Play jest celowniczek.

jeszcze jest Ghost Squad i House of The Dead 2 i 3 na jednej plytce.