jamal_7 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Witam. Mam problem z telewizorem sharp lc32x20e. Podpinam mojego xboxa przez hdmi i nic sie nie pojawia na eranie. Kabel jest napewno dobry bo sprawdzalem u kolegi. Komputer tak samo jak podpinam, nic nie wyswietla. Nie wiem od czego to moze zalezec. Ma ktos jakies propozycje bo juz nie wiem ocb. napewno cos z telewizorem, moze sa jakies ustawienia ktore trzeba zmienic ? ? ? Cytuj
Gość Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Sproboj odlaczyc tv od zasilania i podlaczyc. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Na pewno wybierasz dobre źródło w menu? Cytuj
jamal_7 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Autor Opublikowano 20 lutego 2009 Odlaczylem od zasilania i dalej nic . Zrodlo tez napewno dobre. Probowalem na wszystkich i wlaczac inne niz bylo podlaczone w nadziei ze cos zle ponumerowane jest Najgorsze jest to ze w domu mam dwa sharpy i kiedys jak podlaczelm z rok temu to tez nie dzialalo Moze sie nie da na tych tv albo cos zje.... maja. Dziwne Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 A moze TV nie przujmyje 1080p a ty masz tyle ustawione? Przelacz u kolegi na 480p, to powinno zadzialac wszedzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi