tk___tk 4 795 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 przestałem liczyć. myślę, że dowiem się jak kiedyś odtworzę komornikowi. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Brakuje goodreads imo troche przejrzystosci rate your music - fajnie, ze sa listy i rankingi tworzone przez userow, ale na wczesniej wspomnianym rymie zrealizowano to bardziej przejrzyście, łatwiej sie obsługuje i łatwiej ustawić preferencje wyswietlania ksiazek. Zreszta brakuje tu tez rankingow ksiazek ocenianych przez userow na dany rok itd. itp. w ogole moim zdaniem niezbyt przejrzysty ten portal, no ale nie ma lepszej bazy ksiazek chyba Cytuj
szaden 228 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Założyłem nowe konto, może uda mi się go nie zaniedbać: https://www.goodreads.com/user/show/24581269-szaden Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 koval oszukuje na goodreads. zaczął oceniać pojedyncze numery komiksów. pewnie poczuł mój oddech na karku bo go doganiam w ilości ocenionych pozycji xD. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 xD ej ja nie potrafi się tam odnaleźć z tymi komiksami ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi