canuks 63 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Przeglądając oferte sklepu PSX trafiłem na tą klawiature do pada od X360 http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=4154 Czy ktoś ja posiada ? warto zakupić ? Pisanie na padzie jest nieco męczące i czasochłonne ,czy ta klawiatura spełnia swoje zadanie , Jak ktoś posiada ta klawe to prosze o opinie ,bo zastanawiam się nad kupnem. jesli temat był lub pytanie zadałem w złym dziale to sorry prosze o przeniesienie w odpowiednie miejsce Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Nie lepiej kupić zwykłą klawiaturę na USB za 20zł? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Nie lepiej kupić zwykłą klawiaturę na USB za 20zł? Radzę sprawdzić przed takim kupnem kompatybilność, może gdzieś pisze. Kupiłem 2 klawiatury (nie do X360, tylko do PC), ale żadna nie chce współpracować Edytowane 19 lutego 2009 przez Fisiu Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 lutego 2009 Autor Opublikowano 19 lutego 2009 ja także podłączyłem 3 klawy do Xa i dupa żadna nie działą . wiec lipa Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Kiedyś kupawałem klawiaturę do PS3 na USB i na Xboxie też działała bez problemu, a kosztowała ok 20zł z przesyłką... Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Kiedyś był chyba tego test na onlinecenter, ale nie widzę go teraz. Ogólnie klawiaturka jest malutka, te zdjęcia to chyba rozmiar naturalny. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Kupiłem daaawno temu Messenger Kita i to za grosze i powiem tak już pierwszego dnia stwierdziłem że to najlepszy osprzęt do x360 tylko headseta innego trza mieć (inna końcówka) Cytuj
canuks 63 Opublikowano 20 lutego 2009 Autor Opublikowano 20 lutego 2009 Kupiłem daaawno temu Messenger Kita i to za grosze i powiem tak już pierwszego dnia stwierdziłem że to najlepszy osprzęt do x360 tylko headseta innego trza mieć (inna końcówka) tu w zestawie jest HS jakiś . chyba się zdecyduje na tą zabaweczke ,dobre opinie na necie zbiera . Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 nie jakiś tylko na bank właśnie do MK wciągaj bez zastanowienia choć imo trochę drogo sprawdziłem i dostałem za 40 zł, na "ryneczku" ale full oryginał w opakowaniu sprowadzany z niemiec ale o dziwo układ qwerty czyli anglik Cytuj
lkasprzak 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Posiadam tę klawiaturkę - jeden z lepszych gadżetów do X360. Mam podpiętą do pada cały czas, pad jest troszkę cięższy - wiadomo. Jeśli masz dużo znajomych, z którymi się często komunikujesz to jest to bardzo dobre rozwiązanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi