ogqozo 6 563 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Fak no, chyba pierwszy piłkarz którego aktywnie oglądałem jako gwiazdę w jego najlepszych latach umiera. Szybko poszło. Cytuj
kanabis 22 573 Opublikowano 17 grudnia 2022 Opublikowano 17 grudnia 2022 Chcialem napisac przeciez on mlody a tu 53 lata Za szybko ten czas leci Ps:Tak wiem 53 to tez duzo za wczesnie Cytuj
schabek 5 340 Opublikowano 27 grudnia 2022 Opublikowano 27 grudnia 2022 Jedna z bardziej tragicznych postaci polskiej pilki. Szkoda chlopa. Czesto byla z niego beka ze najebany komentowal mecze albo przychodzil do weszlo ale nie taka byla prawda. Dobra biografie spisal z stanowskim. Polecam kazdemu nawet jako przestroge Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 27 grudnia 2022 Opublikowano 27 grudnia 2022 Próbowałem czytać ale damn, mocarna pozycja. "Spalony" to naprawdę dobra, ale i mocno przebijająca, lektura. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 29 grudnia 2022 Opublikowano 29 grudnia 2022 Umarł Pele. Co można więcej dodać, kim był i co osiągnął wiedzą wszyscy. Cytuj
Gregorius 498 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Gianluca Vialli zmarł na raka trzustki.58 lat. 2 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca 11 godzin temu, Sep napisał(a): Orest Lenczyk Ajajaj. Legenda mojego ukochanego klubu, GKS-u Bełchatów. To z nim na ławce GieKSa święciła największe triumfy - w tym wicemistrzostwo Polski 2007 roku i grę w pucharze UEFA. Szkoda chłopa, wielki motywator, strateg i profesjonalista. RIP Mistrzu! Cytuj
wojtas011 546 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Logo NBA czyli Jerry West umarł w wieku 86 lat 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Shifty Shellshock [*] 49 lat, ale przyczyna śmierci była znana jeszcze za życia. Cytuj
_Red_ 12 027 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca O ciekawe, a dosłownie jakoś parę dni temu naszło mnie na poczytanie kim był ten zespół jednej piosenki mojego dzieciństwa 1 Cytuj
Tokar 8 276 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Walenie koksu na czas nie jest jeszcze sportem olimpijskim. Cytuj
Sven Froost 490 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca No nie wygladal pod koniec zycia https://www.instagram.com/reel/C8p8QbmyFAV/?igsh=NXp2OXNzaGwycHV5 Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 5 minutes ago, Sven Froost said: No nie wygladal pod koniec zycia https://www.instagram.com/reel/C8p8QbmyFAV/?igsh=NXp2OXNzaGwycHV5 Quote First time hearing the toothless version Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca W dniu 25.06.2024 o 17:47, Tokar napisał(a): Walenie koksu na czas nie jest jeszcze sportem olimpijskim. Cholera, racja. Dopiero teraz zauważyłem że ten wątek jest w Kąciku Sportowym. My bad xD Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Smutna informacja... Wiele jego powiedzonek i anegdot zostanie z nami jeszcze na długie lata! Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 5 minut temu, Figuś napisał(a): [*] Ja go będę pamiętał wyłącznie przez pryzmat mojej młodości i katastrofalnych występów złotej generacji reprezentacji Anglii. Z taką ekipą nic nie osiągnąć, to trzeba mieć wyjątkowy talent. Cytuj
krzysiek923 1 681 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Zmarł w Valencii (powódź) piłkarz o nazwisku Castillejo (Samu Castillejo grałdo niedawna w VCF, ale to nie on) i myślałem, że chodzi o TEGO Castillejo, bo nawet wiek podobny (28 vs 29), a to jakiś młody gość, którego i tak nikt nie kojarzy pewnie tutaj. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Jan Furtok. Legenda GKS Katowice. Jego strzał ręką zapewnił wygraną Polski z San Marino 1-0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi