Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Fak no, chyba pierwszy piłkarz którego aktywnie oglądałem jako gwiazdę w jego najlepszych latach umiera. Szybko poszło.

• Odpowiedzi 175
  • Wyświetleń 65,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W wypadku samochodowym zginął Jose Antonio Reyes. Były piłkarz Sevilli, Atletico, Arsenalu czy Realu. Ja jako fan Realu na zawsze będę mu pamiętał bramki z Mallorcą, dające mistrzostwo w sezonie 2006/

• krzysiek923
    krzysiek923

RIP

• Pewnie zobaczyl, ze mu dali slabe statsy w FM 2010 i sie powiesil.

Opublikowano

Chcialem napisac przeciez on mlody a tu 53 lata :obama:

Za szybko ten czas leci

Ps:Tak wiem 53 to tez duzo za wczesnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z29302282Q,Andrzej-Iwan.jpg

:(

Opublikowano

Jedna z bardziej tragicznych postaci polskiej pilki. Szkoda chlopa. Czesto byla z niego beka ze najebany komentowal mecze albo przychodzil do weszlo ale nie taka byla prawda. Dobra biografie spisal z stanowskim. Polecam kazdemu nawet jako przestroge :/ 

Opublikowano

Próbowałem czytać ale damn, mocarna pozycja. "Spalony" to naprawdę dobra, ale i mocno przebijająca, lektura.

Opublikowano

Umarł Pele. Co można więcej dodać, kim był i co osiągnął wiedzą wszyscy. 

• 9 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Orest Lenczyk :/

Opublikowano
11 godzin temu, Sep napisał(a):

Orest Lenczyk

Ajajaj. Legenda mojego ukochanego klubu, GKS-u Bełchatów. To z nim na ławce GieKSa święciła największe triumfy - w tym wicemistrzostwo Polski 2007 roku i grę w pucharze UEFA. Szkoda chłopa, wielki motywator, strateg i profesjonalista. RIP Mistrzu!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O ciekawe, a dosłownie jakoś parę dni temu naszło mnie na poczytanie kim był ten zespół jednej piosenki mojego dzieciństwa

Opublikowano

Walenie koksu na czas nie jest jeszcze sportem olimpijskim.

Opublikowano
W dniu 25.06.2024 o 17:47, Tokar napisał(a):

Walenie koksu na czas nie jest jeszcze sportem olimpijskim.

Cholera, racja. Dopiero teraz zauważyłem że ten wątek jest w Kąciku Sportowym. My bad xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Smutna informacja... Wiele jego powiedzonek i anegdot zostanie z nami jeszcze na długie lata!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał(a):

[*]

Ja go będę pamiętał wyłącznie przez pryzmat mojej młodości i katastrofalnych występów złotej generacji reprezentacji Anglii.

image.png.85b4fd1a1a5a75eaefcc1ef39bd3cdb6.png

Z taką ekipą nic nie osiągnąć, to trzeba mieć wyjątkowy talent.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zmarł w Valencii (powódź) piłkarz o nazwisku Castillejo (Samu Castillejo grałdo niedawna w VCF, ale to nie on) i myślałem, że chodzi o TEGO Castillejo, bo nawet wiek podobny (28 vs 29), a to jakiś młody gość, którego i tak nikt nie kojarzy pewnie tutaj.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jan Furtok. Legenda GKS Katowice. Jego strzał ręką zapewnił wygraną Polski z San Marino 1-0

• 4 miesiące temu...