Opublikowano 17 grudnia 20222 l Fak no, chyba pierwszy piłkarz którego aktywnie oglądałem jako gwiazdę w jego najlepszych latach umiera. Szybko poszło.
Opublikowano 17 grudnia 20222 l Chcialem napisac przeciez on mlody a tu 53 lata Za szybko ten czas leci Ps:Tak wiem 53 to tez duzo za wczesnie
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Jedna z bardziej tragicznych postaci polskiej pilki. Szkoda chlopa. Czesto byla z niego beka ze najebany komentowal mecze albo przychodzil do weszlo ale nie taka byla prawda. Dobra biografie spisal z stanowskim. Polecam kazdemu nawet jako przestroge
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Próbowałem czytać ale damn, mocarna pozycja. "Spalony" to naprawdę dobra, ale i mocno przebijająca, lektura.
Opublikowano 29 grudnia 20222 l Umarł Pele. Co można więcej dodać, kim był i co osiągnął wiedzą wszyscy.
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze 11 godzin temu, Sep napisał(a): Orest Lenczyk Ajajaj. Legenda mojego ukochanego klubu, GKS-u Bełchatów. To z nim na ławce GieKSa święciła największe triumfy - w tym wicemistrzostwo Polski 2007 roku i grę w pucharze UEFA. Szkoda chłopa, wielki motywator, strateg i profesjonalista. RIP Mistrzu!
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Shifty Shellshock [*] 49 lat, ale przyczyna śmierci była znana jeszcze za życia.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze O ciekawe, a dosłownie jakoś parę dni temu naszło mnie na poczytanie kim był ten zespół jednej piosenki mojego dzieciństwa
Opublikowano 27 czerwca 202427 cze No nie wygladal pod koniec zycia https://www.instagram.com/reel/C8p8QbmyFAV/?igsh=NXp2OXNzaGwycHV5
Opublikowano 27 czerwca 202427 cze 5 minutes ago, Sven Froost said: No nie wygladal pod koniec zycia https://www.instagram.com/reel/C8p8QbmyFAV/?igsh=NXp2OXNzaGwycHV5 Quote First time hearing the toothless version
Opublikowano 27 czerwca 202427 cze W dniu 25.06.2024 o 17:47, Tokar napisał(a): Walenie koksu na czas nie jest jeszcze sportem olimpijskim. Cholera, racja. Dopiero teraz zauważyłem że ten wątek jest w Kąciku Sportowym. My bad xD
Opublikowano 18 sierpnia 202418 sie Smutna informacja... Wiele jego powiedzonek i anegdot zostanie z nami jeszcze na długie lata!
Opublikowano 26 sierpnia 202426 sie 5 minut temu, Figuś napisał(a): [*] Ja go będę pamiętał wyłącznie przez pryzmat mojej młodości i katastrofalnych występów złotej generacji reprezentacji Anglii. Z taką ekipą nic nie osiągnąć, to trzeba mieć wyjątkowy talent.
Opublikowano 1 listopada 20241 lis Zmarł w Valencii (powódź) piłkarz o nazwisku Castillejo (Samu Castillejo grałdo niedawna w VCF, ale to nie on) i myślałem, że chodzi o TEGO Castillejo, bo nawet wiek podobny (28 vs 29), a to jakiś młody gość, którego i tak nikt nie kojarzy pewnie tutaj.
Opublikowano 27 listopada 202427 lis Jan Furtok. Legenda GKS Katowice. Jego strzał ręką zapewnił wygraną Polski z San Marino 1-0