raven_raven 12 014 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 @Koso, albo inny moderator. Myślałeś kiedyś o otwarciu tego tematu z powrotem? Myślę, że jak się odpowiednio dyskusje nakieruje to nie będzie już takich problemów, a zawsze byłoby miejsce gdzie możnaby się powymieniać argumentami zamiast robić to w nieodpowiednich tematach jak ten o Killzone 2 czy polityce Sony. Czy może temat umarł na zawsze?
Gość ChOomik Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Ty Raiga lepiej siedź cicho, to był najciekawszy i najsłuszniejszy temat na forum ;]
xmortex 400 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 taaaaaaak, to byl moj ulubiony temat na tym forum, w gruncie rzeczy poza glupimi wojenkami byl kopalnia roznych opinii graczy ktore fajnie poczytac! ja juz szykuje popcorn
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 lutego 2009 Autor Opublikowano 21 lutego 2009 Najpierw muszą otworzyć. Ja nigdy nie miałem okazji tam się wypowiedzieć a z tego co czytam, to oprócz właśnie wojenek były także ciekawe i dłuuugie posty, byłoby co czytać .
Soniak 3 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Zgadzam się w 100%. Otwarcie tematu wiele by zmieniło, ale jak widać nikomu nie chce się kliknąć parę razy myszką.
Gooral 9 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Nie macie gdzie się kłócić dziewczyny, nie? Po to jest wam potrzebne otwarcie tego tematu.
Sig 395 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Po co maja otwierac ? Zeby nerdy mialy gdzie sie wyzyc ?
Gość Mr. Blue Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) Sztuczne pogłębianie barykady pomiędzy użytkownikami obu konsol, to granie pod takt obu wielkich korporacji. Może lepiej promować jedność wśród konsolowej braci? Może lepiej zastanowić się nad konwencją obecnego forum, gdzie oddzielono graczy Xboxa od graczy PS3, tworząc sztuczne ograniczenie, bo o tytułach multiplatformowych chcieliby zapewne powymieniać swoje uwagi obie strony. W takiej sytuacji można by się zastanowić nad otworzeniem wspólnego działu PS360, dotyczącego tytułów multi, a pozostawić jednocześnie obecne działy dla eksluziwów i spraw technicznych/online. PS. Wspólny temat nie miałby zahaczać o Wii. Jednak nie wychodzą na niego tytuły tożsame z X i PS3. Edytowane 21 lutego 2009 przez Mr. Blue
Gooral 9 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Sztuczne pogłębianie barykady pomiędzy użytkownikami obu konsol, to granie pod takt obu wielkich korporacji. Może lepiej promować jedność wśród konsolowej braci? Może lepiej zastanowić się nad konwencją obecnego forum, gdzie oddzielono graczy Xboxa od graczy PS3, tworząc sztuczne ograniczenie, bo o tytułach multiplatformowych chcieliby zapewne powymieniać swoje uwagi obie strony. W takiej sytuacji można by się zastanowić nad otworzeniem wspólnego działu PS360, dotyczącego tytułów multi, a pozostawić jednocześnie obecne działy dla eksluziwów i spraw technicznych/online. PS. Wspólny temat nie miałby zahaczać o Wii. Jednak nie wychodzą na niego tytuły tożsame z X i PS3. Bez urazy ale bez sensu jest ten pomysł.
Gość Mr. Blue Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Bez urazy, ale bez sensu to jest to, że o jednej, tej samej grze są dwa bliźniacze tematy. Nie szkodziłoby jednak, gdybyś swoją myśl rozwinął. :closedeyes:
Soniak 3 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Gooralesko prawdopodobnie boi się że podczas ogólnej dyskusji GoW 2 zostanie zmieszany z błotem. I sam uważam że zrobi się niezła wojna, ale właśnie tego nam potrzeba. Musimy się wyrzyć i odreagować.
Kwapi 1 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Zgadzam się, wywalić sztuczne podziały! Działy tylko dla Exclusivów i ewentualnie większych różnic.
Gość Mr. Blue Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Gooralesko prawdopodobnie boi się że podczas ogólnej dyskusji GoW 2 zostanie zmieszany z błotem. W takiej sytuacji można by się zastanowić nad otworzeniem wspólnego działu PS360, dotyczącego tytułów multi, a pozostawić jednocześnie obecne działy dla eksluziwów i spraw technicznych/online.
Gooral 9 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Gooralesko prawdopodobnie boi się że podczas ogólnej dyskusji GoW 2 zostanie zmieszany z błotem. Tak jest. W ogólnej dyskusji o ekskluziwie X360. Musimy się wyrzyć i odreagować. Ja widzę, że ty taki forumowy Hitlerek jesteś Najchętniej byś wszystkich porozpi.erdalał po kątach, a "Xmisie" to już w ogóle do gazu, nie?
Soniak 3 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Gooralesko prawdopodobnie boi się że podczas ogólnej dyskusji GoW 2 zostanie zmieszany z błotem. Tak jest. W ogólnej dyskusji o ekskluziwie X360. Musimy się wyrzyć i odreagować. Ja widzę, że ty taki forumowy Hitlerek jesteś Najchętniej byś wszystkich porozpi.erdalał po kątach, a "Xmisie" to już w ogóle do gazu, nie? Hehe, tak Pisząc już zupełnie na serio, sam "naparzam ciągle na Xboxie" ale moim zdaniem przyda się temat, gdzie można by wylać swoje gorzkie żale
Zeratul 415 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 ja proponuję, żeby każda z osób chcąca otwarcia tamtego tematu poszła i przeczytała 168 stron które zostały tam spłodzone, a następnie podała 10 za i przeciw każdej z konsol ktore nie były omawiane przynajmniej 3 razy. Jeżeli takowe znajdzie to proponuję otworzyć temat.
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 lutego 2009 Autor Opublikowano 21 lutego 2009 W sumie, przeczytałem posta Mr. Blue, a następnie zobaczyłem temat soniaka. Następnie przeczytałem jeszcze raz posta Mr. Blue. PROSZĘ, NIE OTWIERAJCIE TEGO TEMATU. Ja mówię o inteligentnej wymianie zdań a tu wskakuje np. taki Soniak i już mówi o wyżywaniu się... nie, nie o to mi chodziło . Pan Niebieski ma dużo racji, po co tworzymy sztuczne podziały? Kiedyś tak nie było, inaczej to wszystko wyglądało. Naprawdę nie rozumiem, dlaczego podzielono się i teraz są dwa tematy o Oblivionie, o Burnoucie, o Assasins Creed itd. itp. Chętnie porozmawiałbym o tych tytułach również z innymi grającymi w TĘ SAMĄ grę, jeno na innej konsoli (who cares?). Z drugiej strony wyobrażam sobie, że nie obędzie się bez osób porównujących oba tytuły i szukających zwady u posiadaczy PS3/Xbox 360 (lub jak kto woli, Xbox 360/PS3).
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Wspólne tematy wywołałyby tylko nie potrzebne kłótnie. W ogóle to przy tym byłoby w ch,uj roboty i pewnie nikomu nie chciałoby się to robić, tym bardziej, że obecne działy jakoś się sprawdzają, a narzekają tylko nie liczni, którym widać że się nudzi.
Keymaker 25 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Nie wiem, czy jest sens. Przecież wiemy, że Xbox 360 > Playstation 3. A na poważnie: propozycja Zeratula jest w porządku, o ile nikt nie będzie nikomu ripostował.
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 lutego 2009 Autor Opublikowano 21 lutego 2009 Wspólne tematy wywołałyby tylko nie potrzebne kłótnie. W ogóle to przy tym byłoby w ch,uj roboty i pewnie nikomu nie chciałoby się to robić, tym bardziej, że obecne działy jakoś się sprawdzają, a narzekają tylko nie liczni, którym widać że się nudzi. Jasne, bliźniacze tematy dot. tej samej gry są super. Co do tych nudzących to naprawdę nie rozumiem, o co tu chodzi, po kim to miał być pocisk?
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Nie muszą być super ani zaje,biste, wystarczy że się sprawdzają, w ogóle to prowadziłeś już jakieś forum? Masz pojęcie ile byłoby w tym roboty z calać te wszystkie tematy i penosić je potem do innego działu? A na koniec jeszcze pilnować tych wszystkich wojenek, jakie pewnie by w nich zachodziło? Zapłać adminom/moderatorom forum za robote, to może spełnią twoją głupią zachciankę.
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 lutego 2009 Autor Opublikowano 21 lutego 2009 Nie muszą być super ani zaje,biste, wystarczy że się sprawdzają, w ogóle to prowadziłeś już jakieś forum? Masz pojęcie ile byłoby w tym roboty z calać te wszystkie tematy i penosić je potem do innego działu? A na koniec jeszcze pilnować tych wszystkich wojenek, jakie pewnie by w nich zachodziło? Zapłać adminom/moderatorom forum za robote, to może spełnią twoją głupią zachciankę. Nie jest to: a) głupia zachcianka b) tylko moja zachcianka Tak, byłem moderatorem na kilku forach (swoich, nieswoich) i wiem, że nie jest to łatwe zadanie. Nie fikaj no tu za dużo, ok? Wszyscy wiemy, jak nieomal się skończyło Twoje "moderowanie" - sprzedażą całości za jakieś 200 zł wraz z całą społecznością (że tak powiem wydymanie to mało przy tym).
ShtaS 174 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Zmieńcie temat na raven_raven vs Dark_Alexx
Rekomendowane odpowiedzi