Pan Pieczarka 167 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Co sądzicie o tej grze, w której bohaterem jest Prinny... a raczej tysięczna armia Prinny? Ja właśnie się z nią męczę (dosłownie), bardzo hardkorowa platformówka. Pierwsze przejście z trzema 'szansami' pochłonęło ponad 400 żyć, a jeszcze jest cała masa rzeczy do odblokowania! Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Dawnio nie gralem w tak wkurzajaca gre... Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 bardzo fajna graficznie gierka. Przyjemnie sie gra i masteruje kolejne etapy Nie grałem w Disgaea, wiec nie kojarze wszystkich smaczkow, ale mimo to jest zabawnie Brakuje mi tylko wiekszej palety ruchow/atakow pingwina Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Odpalilem ten lewy poziom trudności i po pierwszym zetknieciu z potworkiem kaplem się, że wzmianka o zgonie od samego dotknięcia to nie była ściema xD Fajna gra, no i VA prinny jest jak zwykle zajefisty... Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 22 lutego 2009 Autor Opublikowano 22 lutego 2009 Mogę przyznać, że to bez wątpienia jeden z lepszych szpili na psp. Odpowiednio wysoki poziom trudności, mnóstwo bonusów do odkrycia (właśnie biorę się za alternatywną historię) i NIS'owy humorek. Zobaczymy, na jak długo wystarczy. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 no dobry kawałek skakania - wkurza motyw jeden - jak podskoczysz to nie mozesz już korygować skoku. Troche to ujmuje i wymierzanie skoków wkurza deko ;p Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 22 lutego 2009 Autor Opublikowano 22 lutego 2009 no dobry kawałek skakania - wkurza motyw jeden - jak podskoczysz to nie mozesz już korygować skoku. Troche to ujmuje i wymierzanie skoków wkurza deko ;p Kwestia wprawy i odpowiedniego wykorzystywania double jumpa i hip pound. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 na ostatnim bossie zginalem 184 razy. Niezly hardkor. Brakowalo mi takiej platwormowki na psp Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ja straciłem już 204 życia a jestem dopiero przy takim wężu. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 25 lutego 2009 Autor Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Wie ktoś może, jak dostać się do Prinny Baala? Został mi jako jedyny do wypełnienia całej monsterpedii. Btw. rozwaliłem już chyba poza Baale wszystkie plansze, zostaje mi tylko czekanie na nowe, zbieranie medali i masterowanie na S wszystkich poziomów. Ta gra jest świetna. Edit: Już pokonałem Baala, teraz tylko zebrać resztki lalek i zdobyć lepsze wyniki. Edytowane 25 lutego 2009 przez Pan Pieczarka Cytuj
Tenchion 0 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 A co z posaidaczami nieprzerobionych konsol Ech zagralbym w to a o premierze ni słowa.. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 eh pogralem ze 2 godizny i jest strasznie trudmno, wręcz w(pipi)iająco trudno, angry nintendo nerd powinien sie tym zająć, podczas gry bluzgalem jak on podejzewam ze nie zdzierże wiele ale mam pytanie - co sie stanie jak zdechnie 999 pingwinow? bo ja juz stracilem 100 a przeszedlem 3 lvle... Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 ZA-JE-BI-STA gra. Odpalilem od razu na tym poziomie gdzie sie ginie od 1 shota i jest przekozacko xD super oldschoolowy klimat Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 mi sie w pierwszej chwili gra bardzo spodobala, grafa jest bardzo przyjemna o wiele lepiej wyglada niz na filmikach, fajny klimat itp, ale jednak powtarzanie 30 razy jednego fragmentu gry na jednym z pierwszych etamow moze wkurzyc ;p ta gra mi sie strasznie kojazy z tą w(pipi)iająca wersja mario , kiedys byl filmik na jutubie co gosc gra i na kazdym kroku cos go zabija Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 wlasnie fajne to jest xD jestem u jakiegos bossa i sie musze na pamiec uczyc kazdego kroczku bo inaczej przeyeb. Lubie takie platformery bo przypominaja mi sie stare dobre czasy ^-^ Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 6 marca 2009 Autor Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) E, wcale nie jest aż tak ciężko. Moje pierwsze przejście pochłonęło około 450 pingwinów, z czego ponad stówa na ostatniego bossa (strasznie trzeba ostro mashować atak). Jak już mniej więcej wiesz, jak sobie radzić z przeciwnikami to idzie lekko. Edytowane 6 marca 2009 przez Pan Pieczarka Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Pierwsze przejście z trzema 'szansami' pochłonęło ponad 400 żyć, E, wcale nie jest aż tak ciężko. Moje pierwsze przejście pochłonęło około 350 pingwinów, z czego ponad stówa na ostatniego bossa hahaha xD ja nie gram na trybie z 3 szansami bo to za proste by bylo ;F Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 6 marca 2009 Autor Opublikowano 6 marca 2009 Cyfrówka, miało być 450, poprawione. [; Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) kurna jakos sobie poradzilem z wczorajszymi problemami ale jak doszedlem do bossa ninja to mi szczena opadła O_o wtf? caly czas sie teleportuje i napieprza po calym ekranie pociskami... jak... to... zabic... ? edi juz se poradzilem ;p Edytowane 6 marca 2009 przez Yano Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 ja sobie robie przerwy bo inaczej psp moze zostac (pipi)niete o sciane momentami xD ogolnie to jak gram to caly czas slychac "(pipi)a, no (pipi)a!!, ja (pipi)e, nosz do (pipi)a (pipi)a, ja (pipi)ie" itd genialna gra grajcie tylko na hells finest Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 7 marca 2009 Autor Opublikowano 7 marca 2009 Wie ktoś coś o premierze PAL? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 dobra gierka. 4 razy juz przeszedlem. Za pierwszym razem ostatni boss zabil mnie okolo 180 razy, a teraz to go rozwalam z pierwszym/drugim razem :vincencik: Fajnie, ze jak wybierasz plansze w innej kolejnosci niz w poprzeniej grze to sa one zupelnie inne! Tak samo bossowie (kilku). Świetna sprawa, zachęcająca to kolejnego przejscia Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) mam pytanie zebralem składniki na deser, walcze teraz z wielkim robotem "kucharzem", ile % gry juz przeszedlem? Edytowane 8 marca 2009 przez Yano Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 To zalezy ile godzin Ci zostalo do konca misji. Jest 10 plansz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi