golab 1 670 Opublikowano 21 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2009 Easy CD-DA Extractor Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2009 Jane Doe > reszta Kto nie słucha ten pała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2009 Ja wole starsze "Pettitioning..." i "Crash..." Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2009 Tak jakby zapowiedź nowej płytki, trochę późno się skapnąłem. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=54278301 moc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 18 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 Czemu nikt nie pisze jak za(pipi)isty jest kawałek z nowej płyty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 pisałem na forum undera ;] jest dobry poza gitarkami ala iron maiden. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 pisałem na forum undera ;] Na forum Undera, powiadasz. Ciągle tam piszecie "x jest fajne" - dawajcie linki, to będziem oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 w dobie googla, wystarczy polecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 18 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 http://stereogum.com/archives/mp3/new-converge-dark-horse_086071.html Converge - Dark Horse Tutaj chyba w najlepszej jakości, no i legalnie można ściągnąć. Fajne, bo szybkie. Najlepsze kawałki converge to te z wykopem, jak cała płyta taka będzie to f pytę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 w dobie googla, wystarczy polecenie. Tak, ale polecenie jest takie trochę... bez jaj. Jak dajesz linka, to tak jakbyś rzucał komuś płytkę na stół i mówił: "słuchaj tego, pędem, dziwko!". Natomiast samo polecenie to bardziej coś w stylu mruczenia pod nosem: "mi tam się ta płytka podoba, no ale wam może się nie podobać, no cóż, kwestia gustu, co nie, no ale jak wam się chce, jak macie wolny czas, to możecie sobie poszukać, nie, no i możecie sobie ściągnąć, ale jak nie chcecie, to też się nic nie stanie, no bo w sumie ta płytka to tylko tak trochę jest fajna..." i tak dalej. No, w każdym razie - to inaczej nastraja człowieka do omawianej muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 no ale (pipi)a, przeciez o converge to już pier,doliłem jak głupi z 4 lata temu, namawiałem i dawałem linki, tysiace płyt były już dawane na underze, po chu,j mam się bawić w linki, skoro już chyba każdy wie czy lubi czy nie lubi converge'a? Zreszta ja juz nic nowego raczej nie slucham, starczy mi już to co mam. aha, polecam również nową płytę complete failure, niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 Sznur jest w "The Pit". Complete Failure jest fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 24 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2009 http://www.spin.com/articles/download-awesome-metal-converge "Axe to fall" Nie płyta, nowy kawałek. To jest rozbudowana wersja songa do którego dawałem filmik ze stronę temu. Moc. Płyta musi być zaj.ebista Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 http://www.mediafire.com/download.php?nyum03mtlzn nowa plyta buce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 Niezłe nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) no mnie sie zayebiscie podoba. Szybkie, agresywne, z werwą. A ta 2 ostatnie kawalki...Co za klimat! Udzialaja sie w nim wokalisci Naeurosis i Genhis Thron!!!! Edytowane 4 października 2009 przez Snejk Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 tekA 22:58:42 Ej, w ogóle dostałem blokade na postowanie na forumku do środy . tekA 22:59:35 Mógłbyś wbić w moim imieniu do Underground -> Alternatywa -> Converge i napisać "O ku,rwa! Ściągam."? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 ale teka to no life xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 No kur wa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) na moich creative aurvana live slysze 320 kbps Edytowane 4 października 2009 przez caps_LOCK_masta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) Po pierwszym przesłuchaniu jest dobrze, ale zadnych dreszczy, w sumie to dłubałem w nosie bez oporów. kurfa, brakuje 13 kawałka z członkiem genghis tron. ma ktos? Edytowane 4 października 2009 przez caps_LOCK_masta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 5 października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 października 2009 a to na pewno nowe converge czy następny kawał ciećków z exordium? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 5 października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 października 2009 tak, nowy. Ssij Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 5 października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 października 2009 (edytowane) Jane Doe > You Fail Me = Axe To Fall > No Heroes > reszta... edit: @down, masz rację po dłuższym wsłuchaniu się w nowy album stwierdzam jednak że JD > YFM > NH > ATF > reszta Edytowane 16 listopada 2009 przez _Shaman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi