Skocz do zawartości

Stereotyp PGL#2 Halo3 4v4 Łodź 5.IV.2009 [Zakończony]

Featured Replies

Opublikowano

plakato.jpg

Jak w temacie. Data turnieju to 4-5 kwietnia. Zainteresowani? Imprezę organizuje Dawid Peska znany bardziej jako DJ PEPE (tak - ten z FUNDAY). PGL skorzysta z uprzejmości Dawida i podpina się pod to z Halo 3 4v4. Szczegóły są w trakcie dopracowywania. Będziecie informowani na bieżąco.

Potrzebuje jednego scenowicza do prowadzenia turnieju zgodnie z zasadami gdyby mnie albo Barthowi nie udało się zjawić.

Sobota: GOW2 i Street Fighter

Niedziela: Halo3 i Fifa (zmiana z Pro Evo!)

Start o godzinie 10 rano, koniec o 22-ej.

Nie będzie opłaty za wstęp. Natomiast będzie wpisowe za udział w turniejach które w całości przeznaczona będzie na opłacenie miejscówki. Wynosi ona 15 plz od osoby.

Wśród wszystkich osób biorących udział w turniejach rozlosowana będzie konsola Xbox 360.

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 8,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Inicjatywa zacna i jeśli tylko nie zmorduje mnie brak możliwości treningów przez net, to chętnie się zjawię.

Jako, że Łódź to rzut beretem od Wawy, to chętnie pomogę w organizacji ;)

Nie wiem jednak czy z powodu braku doświadczenia sam w 100% podołam.

Edytowane przez Bieniu

Opublikowano
  • Autor

E tam - doświadczenie. Wszystko będzie gotowe- Kwestia dopilnowania trzymania się zasad MLG (z paragrafami Bartha jak na ZG) i rozpisanie drabinki. Tyle. Chyba że scena stwierdzi ze nie da rady przyjechać wtedy wolna rękę zostawiam Dawidowi. Dyskutujcie - dyskutujmy.

Edytowane przez TroniC

Opublikowano

Chęci chęciami, tylko czas podróży mnie przeraża - 10h (w jedną stronę) :blink:

Edytowane przez maciekk

Opublikowano
Chęci chęciami, tylko czas podróży mnie przeraża - 10h (w jedną stronę) :blink:

Paqito, ja to słyszałem, że Ty gruszki nosem potrafisz zjadać, a podróży się boisz?!

Chłopaku! halo to dzi.wka toteż wymaga poświęceń!

My z Juanem, Miniem i Uzim dymaliśmy prawie 10h na Funday (+ mandat bonusowo za prędkość :P)

Ale było warto! Tym wygranym "Tu Jumenem" szpanuję do dziś na osiedlu :P

Opublikowano

Tak czy inaczej postaramy się być.

Bieniu, 10h to pikuś, my na Funday dzięki drobnej przygodzie jechaliśmy tylko 17h ;)

Opublikowano

ciekawe, ciekawe. a miejscowa jest kolo mnie (samo centrum) ale jest maly problem, 4 kwietnia bede w ostrowie mazowieckim na debiutach kulturystycznych. i jesli cos zwiazanego z halo ma byc w niedziele tj. 5 kwietnia to pomoge w ogarnieciu.

Opublikowano

Cos wiecej wiadomo o turnieju pro evo?

Gdzie szukac dokladniejszego info ?

Opublikowano

niczego tam niestety nie znalazlem, moze sie niedlugo cos pojawi.

ok thx nie bede spamowal ;)

Opublikowano
  • Autor

No i na to liczyłem Nelisinio... ^_^

Potrzebuje około 5 konsol przygotowanych do H3 (mapy, tryby, kable vga). Pozwoli to utworzyć pełne 2 stanowiska, chyba ze znowu kabel ktoś zwinie... Na kogo możemy liczyć?

Miejscówka do spania się znajdzie. Wstępnie Dawid może załatwić tani (10pln od głowy) "hostel"w mieszkaniu jakiegoś znajomego. Trzeba będzie karimaty i śpiwory sobie zapewnić.

Edytowane przez TroniC

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bedzie, ale jako side event. To kto bedzie na 100% na turnieju - T4 albo nowe LH/BenQ? Moze ktos w koncu z Xbox LIVE warriors przyjedzie..

^ ->

Dzięki dla organizatorów, faki dla tych którym się "nie chciało" jechać. Zabijacie tą scenę.

Tak jak Krzysztof napisal, oby tak znowu nie bylo, bo wtedy jaki jest sens istnienia PGL i calej pracy bartha/tC. I znowu bedzie tak jak zawsze, czyli polskie realia wygraja z marzeniami...

Bedzie wpisowe na tym turnieju? Moim zdaniem powinno byc 20 zl szczegolnie jesli tak brakuje sponsorow, za czasow h1 bylo to nawet 25 zl na ktoryms PHN w Bydzi i NIKT nie plakal (a wszyscy byli mlodsi i mieli mniej $ aka wyciagali od starszych).

Opublikowano

Bedzie i oczywiscie PVT tym razem troche w zmienionym skladzie (WojtaSS sprzedal sie Atenie i powiedzial ze musi sie uczyc czy cos takiego :> klamal chlopak jak z nut, palic chce poprostu :P) wiec go wymienilismy i udajemy ze trenujemy ;)

Opublikowano
Bedzie, ale jako side event. To kto bedzie na 100% na turnieju - T4 albo nowe LH/BenQ? Moze ktos w koncu z Xbox LIVE warriors przyjedzie..

^ ->

Dzięki dla organizatorów, faki dla tych którym się "nie chciało" jechać. Zabijacie tą scenę.

Tak jak Krzysztof napisal, oby tak znowu nie bylo, bo wtedy jaki jest sens istnienia PGL i calej pracy bartha/tC. I znowu bedzie tak jak zawsze, czyli polskie realia wygraja z marzeniami...

Bedzie wpisowe na tym turnieju? Moim zdaniem powinno byc 20 zl szczegolnie jesli tak brakuje sponsorow, za czasow h1 bylo to nawet 25 zl na ktoryms PHN w Bydzi i NIKT nie plakal (a wszyscy byli mlodsi i mieli mniej $ aka wyciagali od starszych).

lh/benq będzie, mam nadzieję, ze t4 też, no chyba że Grajek nie będzie mógł przyjechac, a Kila będzie miał kolejny ślub. A co do wpisowych, jestem za, przynajmniej coś sie zwróci za organizacje.

Opublikowano

Czyli mamy:

LH

OLY

PVT

T4

Team Rapid (?)

Insiaka/Nelsona team (bo chyba beda? sa z Lodzi)

jakis team z Wawy typu Psychol/Goldi/Mops/Soul & co? maja przeciez tak blisko

Zimol/Uzny/Yoyo albo Velios? glosno mysle...

Ktos jeszcze chce przyjechac?

Jakby bylo 8 teamow ze sceny + drugie tyle spoza = PGL WON

Edytowane przez FiL4

Opublikowano
Czyli mamy:

LH

OLY

PVT

T4

Team Rapid (?)

Insiaka/Nelsona team (bo chyba beda? sa z Lodzi)

jakis team z Wawy typu Psychol/Goldi/Mops/Soul & co? maja przeciez tak blisko

Zimol/Uzny/Yoyo albo Velios? glosno mysle...

Ktos jeszcze chce przyjechac?

Jakby bylo 8 teamow ze sceny + drugie tyle spoza = PGL WON

Rapid raczej napewno, team insiak moze sie tez sprawdzic, co do zimola to watpie, mops moze nie miec kasy, ale soul moze na gyrosy przyjechac.

Opublikowano
Goldi&NiniBuba&?&? bedziemy ;]

mysle ze Psycho tez da sie przekonac, kupil wczoraj monitor, dzis xa, na dniach bedzie mial net, wiec Psycho XBL coming soon :)

Opublikowano
Goldi&NiniBuba&?&? bedziemy ;]

mysle ze Psycho tez da sie przekonac, kupil wczoraj monitor, dzis xa, na dniach bedzie mial net, wiec Psycho XBL coming soon :)

No bez jaj? Pan Krzysztof online :D?

Edytowane przez Maiden