Skocz do zawartości

Stereotyp PGL#2 Halo3 4v4 Łodź 5.IV.2009 [Zakończony]

TroniC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam akurat na ten czas dwa dni pracy :( Tyle, aby rozwiać wszelkie wątpliwości...

Kolejna okazja by się zżulić w halowskim towarzystwie przejdzie koło nosa, bo raczej nikt się za mną na weekend nie zamieni w pracy :closedeyes:

W każdym razie życzę udanej zabawy!

Opublikowano (edytowane)

Pojawię się w Łodzi of kors ;)

W miarę możliwości postaram się też ogarnąć nowy, dotąd nie znany, team w Warszawy.

.edit:

Skład tego team'u:

Troll1

Troll2

Twelve

Mango

także jest się czego bać ;)

Edytowane przez Bieniu
Opublikowano

No ja postaram sie byc, nie wiadomo jak z kasa bedzie, ale juz zaczynam odkladac. Buba, Goldas jak bedziecie mieli slot w teamie to ja bardzo chetnie pogram z wami :)

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie wprowadzona oplata za wstęp. Około 10/15 plz za dzień. Niestety jakoś nikt nie kwapi się zasponsorowac miejscówki i organizator (czyli Dawid) będzie musiał szukać kasy w ten sposób. Jak będę dokładnie wiedział co i jak to podam info.

Co z konsolami? Bez waszego wsparcia mamy jedno stanowisko i 10 godzin na turniej... Nie muszę mówić co to oznacza?

Nagrody standard - puchar i gra dla pierwszego miejsca.

Wpisowe odpada - Dawid się nie zgadza. Chyba że na jakimś etapie turnieju WSZYSTKIE pozostałe w walce ekipy stwierdza że wpisowe wprowadzamy - wtedy ok. Ale podkreślam! Tylko gdy wszyscy uczestnicy stwierdza ze tego chcą. W innym wypadku odpada.

Opublikowano
Prawdopodobnie będzie wprowadzona oplata za wstęp. Około 10/15 plz za dzień. Niestety jakoś nikt nie kwapi się zasponsorowac miejscówki i organizator (czyli Dawid) będzie musiał szukać kasy w ten sposób. Jak będę dokładnie wiedział co i jak to podam info.

Co z konsolami? Bez waszego wsparcia mamy jedno stanowisko i 10 godzin na turniej... Nie muszę mówić co to oznacza?

Nagrody standard - puchar i gra dla pierwszego miejsca.

Wpisowe odpada - Dawid się nie zgadza. Chyba że na jakimś etapie turnieju WSZYSTKIE pozostałe w walce ekipy stwierdza że wpisowe wprowadzamy - wtedy ok. Ale podkreślam! Tylko gdy wszyscy uczestnicy stwierdza ze tego chcą. W innym wypadku odpada.

Wybaczcie że to piszę, nie chce tu nikogo urazić bo wiem, że trudno z organizować turniej, ale mamy 2009 rok ekspansja konsoli xbox na polski rynek jest nieporównywalnie większa niż za czasów Halo 1, nawet osoby nie związane z rynkiem gier rozpoznają markę tej gry i konsole, co w 2003 było nie do pomyślenia. Nikt dosłownie nikt nie wiedział co to Halo i Xbox poza czytelnika mi psx extreme i neo plusa (no i kilku innych), a i tak udało się wyciągnąć o wiele lepsze nagrody niż teraz gdy mamy patronat "Microsoft" i innych firm (i to dzięki Halo, Xbox wybił się na rynku i utrzymał, a Halo zyskało popularność dzięki nam graczom). Wydaje mi się, że w pewien sposób ms oraz inni chcą nas wykorzystać do w sumie darmowej reklamy (bo co to dla takiego MS te kilka gier? a w zielonej górze z tego co wiem sponsorzy najpierw naobiecywali a później stopniowo zmniejszali swój wkład do 0) teraz liczą że przyzwyczaimy się do takich nagród i dzięki temu będziemy "bawić" i reklamować tą firmę, a jak nam scena umrze to pewnie nikt się nie przejmie bo aby z nami kłopot i trzeba czas tracić, zamiast obmyślać plany wydawnicze i tego typu niecne posunięcia. To się zaczyna robić smutne.

Opublikowano
Wybaczcie że to piszę, nie chce tu nikogo urazić bo wiem, że trudno z organizować turniej, ale mamy 2009 rok ekspansja konsoli xbox na polski rynek jest nieporównywalnie większa niż za czasów Halo 1, nawet osoby nie związane z rynkiem gier rozpoznają markę tej gry i konsole, co w 2003 było nie do pomyślenia. Nikt dosłownie nikt nie wiedział co to Halo i Xbox poza czytelnika mi psx extreme i neo plusa (no i kilku innych), a i tak udało się wyciągnąć o wiele lepsze nagrody niż teraz gdy mamy patronat "Microsoft" i innych firm (i to dzięki Halo, Xbox wybił się na rynku i utrzymał, a Halo zyskało popularność dzięki nam graczom). Wydaje mi się, że w pewien sposób ms oraz inni chcą nas wykorzystać do w sumie darmowej reklamy (bo co to dla takiego MS te kilka gier? a w zielonej górze z tego co wiem sponsorzy najpierw naobiecywali a później stopniowo zmniejszali swój wkład do 0) teraz liczą że przyzwyczaimy się do takich nagród i dzięki temu będziemy "bawić" i reklamować tą firmę, a jak nam scena umrze to pewnie nikt się nie przejmie bo aby z nami kłopot i trzeba czas tracić, zamiast obmyślać plany wydawnicze i tego typu niecne posunięcia. To się zaczyna robić smutne.
Zgadzam sie w 100%, bo jesli za trzecie czy drugie miejsce nawet polowa kosztow za wyjazd sie nie zwraca to jaka motywacje maja miec ludzie zeby dalej grac i byc coraz lepszym :(
Opublikowano

Przyda się każda konsola z dyskiem twardym, mapami i trybami. O kablu VGA i Halo3 nie wspomnę. Proponuje zabrać własne przejściówki dźwiękowe, choć jeśli wszystko jest na miejscu (czyt. nic dziwnym trafem nie zginęło jak ostatnio...) to nie powinno być problemu. Aczkolwiek strzeżonego....

Opublikowano (edytowane)
kerlo team insiak yyyy??? i apropo jakby co to niemam skladu ;]

Pogadaj z Tomaszem i grajcie razem, ograniecie Goske i macie trojke :>

Tronic jak zawsze mozesz liczyc na moja konsole ;)

Ja to ide na turniej dopingowac :> Za bardzo z wprawy wyszlam zeby grac :P A cwiczyc nie ma zbytnio jak, bo neta brak ;]

Edytowane przez Insane Girl
Opublikowano

Ja to ide na turniej dopingowac :> Za bardzo z wprawy wyszlam zeby grac :P A cwiczyc nie ma zbytnio jak, bo neta brak ;]

W takim razie ubierasz cos z duzym dekoltem i tym rozpraszasz Tomasza, on sie w(pipi)ia ze przegrywa i robimy u Was flaszeczke wieczorem co by uspokoic jego skolatane nerwy :>

Opublikowano (edytowane)

Ja mogę podrzucić konsole +gra(wszystkie mapy u mnie działają: ;) )+ kabel + monitor, Tryby i mapy tez się znajdą.

Moje GG to 6584180 lub tel 600 523 977. lub na x-live jako"Alkocholik PL" Mogę też zasponsorować jedną grę OBLIVION ver. Włoska:)

Edytowane przez Halyna z PKT
Opublikowano

Nowa twarz - nice. Konsole , h3, VGA biore. Monitorów mam więcej niz trzeba.

Oblivion włoski? Hmmmm.... Może Fil4 jakiegoś zioma z Italii zaprosi to mu się sprezentuje. ;)

Odezwę się na gg/live.

Opublikowano

Oblivion włoski? Hmmmm.... Może Fil4 jakiegoś zioma z Italii zaprosi to mu się sprezentuje. ;)

Odezwę się na gg/live.

Jaka nowa twarz, alkoholik to jeden z najbardziej rozpoznawalnych glosow na xbox live ;).

Opublikowano

Odezwę się na gg/live.

Jaka nowa twarz, alkoholik to jeden z najbardziej rozpoznawalnych glosow na xbox live ;).

Jeśli chodzi o Halo 3 to trudno mnie nie spodkać, a na forum jakoś się nie udzielałem. rozpoznawalny? bardziej pasuje marudny :catfight:

Opublikowano

W takim razie ubierasz cos z duzym dekoltem i tym rozpraszasz Tomasza, on sie w(pipi)ia ze przegrywa i robimy u Was flaszeczke wieczorem co by uspokoic jego skolatane nerwy :>

Wiesz flaszeczke i tak sie zrobi :> A Tomasza rozpraszac nie chce, bo chce jeszcze pozyc :P

Opublikowano (edytowane)

Wiesz flaszeczke i tak sie zrobi :> A Tomasza rozpraszac nie chce, bo chce jeszcze pozyc :P

nie wiem jak z graniem ale na tą flaszeczkę to też bym sie pisał xD

Mam wrażenie, że ktoś cały czas o mnie mówi... :unsure:

Edytowane przez Flaha