Pchela 7 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 albo lepsza opcja ogarnąć jakiś tani nocleg i zrobić lanika <3 (Tanie Noclegi Racula Rox) Cytuj
Insane Girl 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Co do noclegu to poczytajcie sobie Panowie tutaj: Klik Albo kontaktujcie sie bezposrednio z Dj Pepe, on jakis nocleg organizuje. A co do ludzi mieszkajacych w Łodzi, to my z Insiakiem juz przygarniamy kilka ludkow, nieprawdaz Matku :) Cytuj
matek_79 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Co do noclegu to poczytajcie sobie Panowie tutaj: Klik Albo kontaktujcie sie bezposrednio z Dj Pepe, on jakis nocleg organizuje. A co do ludzi mieszkajacych w Łodzi, to my z Insiakiem juz przygarniamy kilka ludkow, nieprawdaz Matku :) Prawdaz prawie cale PVT i skoro nie chcesz rozpraszac Tomasza to bede musial wykorzystac plan B- spic go tak zeby nastepnego dnia na turnieju nie kontaktowal Ciebie zreszta tez Nowa twarz - nice. Konsole , h3, VGA biore. Monitorów mam więcej niz trzeba. Oblivion włoski? Hmmmm.... Może Fil4 jakiegoś zioma z Italii zaprosi to mu się sprezentuje. Odezwę się na gg/live. Jaka nowa twarz, alkoholik to jeden z najbardziej rozpoznawalnych glosow na xbox live . Dla mnie nowa Tronicu, Alkoholik to nasz prywatny Czesiu, tak samo jak Czesiu mowi dzien dobry, gra w halo gdzie albo sa ciepli albo naszczal, rozumem jest ciagle w IIIb i generalnie bardzo pozytywna i rozpoznawalna postac Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 marca 2009 Autor Opublikowano 21 marca 2009 Przyjmuje rekomendacje Matka W niedziele wieczorem update pierwszego posta - postaram się dowiedzieć czegoś nowego od Dawida. Cytuj
Halyna z PKT 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 DZIEeeŃ DOooBRYyy. Mówię czasami że są na "hita", (pożyczone od Kerlo:) "lub łan szot on maj eks"(to od hamburgerów:( Coś mi się wydaje że jak mi Się uda dostać na dwa dni to nowa "wontroba" będzie niezbędna, tym bardziej jak się zlinkujemy w sobotę "HORDA ROŚNIE W SIŁĘ!"(obym tylko pracy nie znalazł przed świętami to jestem:) Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 22 marca 2009 Autor Opublikowano 22 marca 2009 Update pierwszego posta. Czy mogę prosić kogoś z Łodzi o podklejenie mapki dojazdu na miejsce z dworców? Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 (edytowane) A ja mam pytanie czy ma ktoś zamiar nocować w Łodzi w jakimś motelu/schronisku na czas całego "event'u" ? Edytowane 25 marca 2009 przez Pchela Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Ok, bez zbędnego pjerdolenia, NIE bedzie mnie na turnieju bo Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 25 marca 2009 Autor Opublikowano 25 marca 2009 Bobek - nie kupuje takiego tłumaczenia. Dzieci ci w domu płaczą? Dajże spokój i się pakuj. Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 @Flaha: Wstyd mi kogokolwiek tu sprowadzac. @Tronic: Tak, póki co daje sobie spokój. Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 @Flaha: Wstyd mi kogokolwiek tu sprowadzac. @Tronic: Tak, póki co daje sobie spokój. To dlaczego z nikim z polski nie zagrasz 4fun ? Widziałeś temat o zabijaniu sceny ? Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) Gra z randomami nie wchodzi w gre, sorry ;<. Niestety Andrzej, nie stac mnie i jak masz mozg to sie domyslisz o co chodzi ;>. Dla mnie EOT. EDIT: Temat widziałem. Coz moge powiedziec... ONLAJN ŁORIORY ruszcie DUPSKA! Bo frekwencja=lepsze nagrody=wieksza mobilizacja. Edytowane 26 marca 2009 przez _Bobek_ Cytuj
kinofanka 0 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Hejka Z tego co wiem to przy ul. Legionów w sumie nie, aż tak daleko od teatru jest schronisko. Strona schroniska http://www.yhlodz.pl/intr_pl.php, tel (0-42) 630-66-80. Ok 3 przystanków do schroniska tramwajem, niecałe 5 min. Jeśli chodzi o dojazd z dworców to od Fabrycznego jak się spytacie ludzi to w stronę Retkini tramwajem nr 12 i jedziecie 4 przystanki na 4tym wysiadacie. jak wysiądziecie to w lewo i od razu na tym skrzyżowaniu w prawo i po prawej będzie teatr. Bilet 10min ulgowy 0,85 normalny 1,7zł wystarczy. Z Kaliskiego spytacie się o przystanek do centrum i jedziecie 3 przystanki i na 3cim wysiadacie. Wysiądziecie na skrzyżowaniu i w lewo. Jak już skręcicie to po prawej jest teatr. Ogólnie w obu przypadkach musicie iść w stronę ulicy na której nie ma szyn tramwajowych i po prawej jest teatr nie dochodząc do kolejnej przecznicy. Bilet ten sam wystarczy. Jeśli jeszcze chcecie jakieś info z Łodzi to walcie kinofanka@o2.pl Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 27 marca 2009 Autor Opublikowano 27 marca 2009 Dziekuje za rozjaśnienie sytuacji. To schronisko ogarnia Pchela z tego co kojarzę, więc wiecie gdzie się udać. Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 (edytowane) Gra z randomami nie wchodzi w gre, sorry ;<. Niestety Andrzej, nie stac mnie i jak masz mozg to sie domyslisz o co chodzi ;>. Dla mnie EOT. Myślę, że tu nie chodzi o pieniądze bo gdyby teammejci sie znalezli to pewnie kasa tez by się niespodziewanie znalazła, jak to mawiają "Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" . Nie rozumiem co do tych randomów, znasz właściwie całą polską scene wiec nie grałbyś z randomami. Na turnieje na których ma się zwycięstwo w kieszeni to każdy by przyjeżdżał, sęk w tym aby wspierać scenę cały czas a nie tylko wtedy kiedy ma się coś z tego ale rozumiem, że nie znieślibyście z Filipem smaku ewentualnej porażki. A teraz dopiero EOT. Edytowane 27 marca 2009 przez Flaha Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Myślę, że tu nie chodzi o pieniądze bo gdyby teammejci sie znalezli to pewnie kasa tez by się niespodziewanie znalazła, jak to mawiają "Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" . Nie rozumiem co do tych randomów, znasz właściwie całą polską scene wiec nie grałbyś z randomami. Na turnieje na których ma się zwycięstwo w kieszeni to każdy by przyjeżdżał, sęk w tym aby wspierać scenę cały czas a nie tylko wtedy kiedy ma się coś z tego ale rozumiem, że nie znieślibyście z Filipem smaku ewentualnej porażki. A teraz dopiero EOT. Nie mam zamiaru pisać tu o swoich sprawach prywatnych, wiec jakbyś miał mózg napisałbyś do mnie na gg, a nie tu pierdoły wypisywał. Dobrze wiem, kto tu chce wygrywac i komu bardzo zależy :shifty: Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 (edytowane) bobek no kurde dawaj do łodzi ja ogarne temat bo tym razem Wojtas nie może przyjechać xD Wiesz ocb :PP Nocka w tym schronisku dla uczniów/studentów wychodzi 20zł. Narazie jeszcze nie dzwonilem bo czekam na odpowiedzi od ludzi czy chcą nocować i kiedy. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to dać znać i coś zarezerwujemy Flaha - bardzo dobrze powiedziane, zgadzam się z Tobą w 100% Edytowane 27 marca 2009 przez Pchela Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 (edytowane) Nie Wojtek przerwał granie i zajął się nauką. Przynajmniej tak mówił Edytowane 27 marca 2009 przez maciekk Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Nie Wojtek przerwał granie i zajął się nauką. Przynajmniej tak mówił Wojtek - "już za rok matura" No, facet traktuje bardzo poważnie sprawę, więc musicie sobie radzić bez Pum... Wojtka. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 28 marca 2009 Autor Opublikowano 28 marca 2009 (edytowane) OK - co z konsolami? Dalej mi 2 brakuje. Potwierdzone konsole : MATEK<KERLO<BIENIEK Najważniejsze - proszę brać kopie H3 bo też nie mam 16 sztuk... (będę musiał Ms poprosić bo 2 stanowiska powinny być standardem od tego turnieju). Słuchawki i przejściówki tez bierzcie - co prawda eg. obliczeń powinno wszystko być, ale nie chcę się obudzić z ręką w nocniku jak (pipi)ego jednego kabelka braknie. Lepiej dmuchać na zimne. Edytowane 28 marca 2009 przez TroniC Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Jakby co 2 x Halo 3 przyniesiem ^_^ Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 TroniC - Alkocholik zdeklarował się ofiarować konsolę z całym potrzebnym osprzętem więc brakuje jeszcze jednej. Ja też moge ofiarować swoją więc mamy komplet xD Dobrze że wygrałem torbę w ZG bo nie wiem jak inaczyj bym sobie poradził xD lol heuehehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi