Goldi69-PL- 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 no tak tylko kulki dla komercji to 15-20zl za 100szt a ja mam po 25zl za worek 500szt ale jak cos wiecej podacie to chetnie przyjme do wiadomosci Cytuj
Spox_2 2 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Team się znajdzie na miejscu - jak zwykle bedzie paru wolnych strzelców. Hotel w którym kimamy ma chyba jeszcze cos wolnego - 35plz za noc. Wyślij PM do Pcheły - on wie wiecej bo rezerwował. Wole mu powiedzieć przez Live ;p Jutro dowiem się co i jak. Ale żeby nie skłamać to nie chce grać z przypadkowymi playerami...(wiadomo ze takich nie zabraknie) ale mecze w dupe nie należą do najprzyjemniejszych Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Nie wiem czemu Juan przywlaszczyliscie sobie nazwe teamu polykaj.pl ;]; ];]??? Cytuj
kinofanka 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Jeśli już tak liczycie teamy to prawdopodobnie jeszcze jeden team z Łodzi będzie, tzn. ja i paru kumpli. Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Jeśli już tak liczycie teamy to prawdopodobnie jeszcze jeden team z Łodzi będzie, tzn. ja i paru kumpli. Nieźle, czuje, że frekwencja dopisze Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Niech wpiszą się ludzie którzy bedą na pewno a nie mają teamu. Spox mi napisał że z chęcią by przyjechał ale nie ma teamu a z randomami nie chce grać, może jest więcej takich osób. Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Nie wiem czemu Juan przywlaszczyliscie sobie nazwe teamu polykaj.pl ;]; ];]??? Wiemy ze to Twoja domena i motto, ale mamy dla Ciebie nieposdzianke btw co z Toba w koncu jak jedziesz ? , z nami czy jak ? okresl sie Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Buba sie wysral niestety, wiec szukamy jednego ogarnietego na jego miejsce, propozycje skladac tutaj Cytuj
Halyna z PKT 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Buba sie wysral niestety, wiec szukamy jednego ogarnietego na jego miejsce, propozycje skladac tutaj Ja sie zgłaszam. Semi player PRO maruda:) Cytuj
Mops 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) Moj team dalej poszukuje jednej osoby, oferty skladac na livie badz tutaj ;] Spox jesli dalej szukasz teamu to odezwij sie do mnie Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Mops Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 dobra to Alkocholik wskakuje za bube tylko bana na chlanie na czas turnieju dostajesz Cytuj
KILa 4 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Zna ktos jakis przyzwoity hotelik nie za drogi w okolicach turnieju ? Wogule na jakiej ulicy to jest jakis adres mozecie podac. Edytowane 3 kwietnia 2009 przez KILa Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Mega ziomalska nazwa nowego temu: NIGA SQUAD Nelson Insiak Goldi Alkocholik nelson ogarnij troche bronzera to sie zmurzynimy przed turniejem Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Mega ziomalska nazwa nowego temu: NIGA SQUAD Nelson Insiak Goldi Alkocholik Piekne, po prostu piekne Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Zna ktos jakis przyzwoity hotelik nie za drogi w okolicach turnieju ? Wogule na jakiej ulicy to jest jakis adres mozecie podac. 4 - 5 kwietnia 2009 - Teatr V6, Łódź, ul. Żeromskiego 74/76, start godz. 12.00 - na głównej stronie xbox.com co do hotelu to nie wiem czy teraz coś znajdziesz ale ostatnio jak dzwoniłem po hotelach to tylko TU były jeszcze jakieś miejsca. Cytuj
KILa 4 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Zna ktos jakis przyzwoity hotelik nie za drogi w okolicach turnieju ? Wogule na jakiej ulicy to jest jakis adres mozecie podac. 4 - 5 kwietnia 2009 - Teatr V6, Łódź, ul. Żeromskiego 74/76, start godz. 12.00 - na głównej stronie xbox.com co do hotelu to nie wiem czy teraz coś znajdziesz ale ostatnio jak dzwoniłem po hotelach to tylko TU były jeszcze jakieś miejsca. Dzieki Pchela, pokoj zarezerwowany bede w lodzi z piekna ok 14 w sobote, kto bedzie ? To wypijemy cos wieczorem. Edytowane 3 kwietnia 2009 przez KILa Cytuj
kinofanka 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Gwoli ścisłości, bo tak wcześniej coś chaotycznie napisałam. Jeśli będziecie jechać pociągiem, to z dworca KALISKIEGO: tramwajem nr 12, na przystanku (będzie rozpiska jak tramwaj jedzie) dla upewnienia się patrzycie w stronę "STOKI", i jedziecie 3 przystanki wysiadacie na przystanku oznaczonym "Żeromskiego", tj trzeci (te dane dla sprawdzenia na przystanku czy na dobry czekacie tramwaj). Pytacie o przystanek 12tki do centrum. Z dworca FABRYCZNEGO: tramwajem nr 12, na przystanku dla upewnienia się patrzycie w stronę "WYSZYŃSKIEGO", i jedziecie 4 przystanki wysiadacie na przystanku oznaczonym też "Żeromskiego" (te dane dla sprawdzenia na przystanku czy na dobry czekacie tramwaj i czy w dobrą stronę). Pytacie o przystanek 12tki na Retkinię. Sorki za błąd w poprzednim poście, ale przystanki liczyłam z pamięci. Teraz ilości przystanków sprawdzone 100%. Bilet jak pisałam, na 10 min wystarczy. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2009 Paintball - SpeedRun 2v2, kulki 20-25 plz, ale nie wiem ze ile sztuk. Ludzie z własnym sprzętem mile widziani - będą mogli negocjować cenę kulek. Przypominam - u mnie łożyskowe za pół darmo Tyle się dowiedziałem. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 SpeedRun? moze Speedball? no to jak tak to zabiore swoj sprzet to moze bedzie okazja kogos odstrzelic Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2009 Pisze jak mi Dawid powiedział - nie znam się, on tez nie bardzo. Może i speedball... Cytuj
Halyna z PKT 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 dobra to Alkocholik wskakuje za bube tylko bana na chlanie na czas turnieju dostajesz Mega ziomalska nazwa nowego temu: NIGA SQUAD Nelson Insiak Goldi Alkocholik Piekne, po prostu piekne KU*WA a miało być tak pięknie, dobra postaram się ograniczyć Czarnuchy może jakiś trening dziś, jakby nie było to ostatni dzwonek:D Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 dajcie godzine to może zagramy ? Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 no ja teraz gram, do ok 19 potem wieczorem moze, ale zaczyna sie MLG wiec nie wiem czy nie bede ogladal Cytuj
nelson 4 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 goldi mowisz ze bronzer chcesz xD apropo hotelu niedaleko. jest taki jeden nazywa sie mazowiecki. 2 przystanki od turnieju ale w lini prostej. na rogu struga a strzelcow kaniowskich. Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Goldi trenowac nie musi , wczoraj mial trening ale w H1 , jak dacie mu zwykle pudlo a nie lcd/plazme , to bedzie walil same 4ki z bra gwarantuje, wczoraj przesiedlismy sie z lcd na zwykly tv to goldi rzadko strzelal z pistola gorzej niz 4 strzaly , bylem pod wrazeniem Goldi >>> Farm & Psycho Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi