Fenix 3 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 W ostatnim numerze PSX Extreme pojawily sie problemy z wydrukiem kilku stron. Postanowilem udostepnic publicznie te strony z lepsza jakoscia uzytych grafik. Materialy przygotowane sa w pojedynczych plikach pdf i maja w sumie 5,8MB. Przepraszam za klopot. Ciagle szukam przyczyny powstalego problemu. GOD OF WAR III CHRONICLES OF RIDDICK: ASSAULT ON DARK ATHENA Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 miło z waszej strony, że wrzuciliście skany dobrej wersji, a wpadka każdemu może sie zdarzyć, myśle ze nikt nie bedzie chował urazy z tego powodu Cytuj
Lesiu_adi 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 A już myślałem że te screenshot'y z GoW 3 to z you tube'a braliście Feni nie musiałeś i tak te osoby co nie mają dostępu do internetu tego nie pobiorą i nie zobaczą, a te co mają screen'y już nie raz widziały na necie Cytuj
snowblind 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Miło z Waszej strony, widać, że dbacie o czytelników i to się liczy! Życzę powodzenia w poszukiwaniach chochlika który tak napaskudził Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Od razu było widać że coś jest nie tak:) Cytuj
rumcajs1 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Witam Może w złym miejscu pisze ale nie wiem gdzie to wstawić mam pytanie , dlaczego w nr lutowym i marcowym zmniejszyła się liczba stron o 16?? zabrakła Szarej Strefy Cena jest bez zmian Reklam tez ubyło:) policzyłem Czy my czytelnicy mamy to odbierać jako maxymalizację zysków Może lepiej by było wprowadzić jakieś konkursy nawet z małymi nagrodami ale ważne tylko z orginalnymi kuponami a nie ciąć jak by nie patrzeć 1/6 pisma a cenę zostawiać na tym samym poziomie Pozdrawiam Adam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi