Skocz do zawartości

Motorstorm Arctic Edge

Kornolio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

Napewno w to nie będe grał, tego ciągle zapieprz,ajacego sniegu w kamerę to nie zniosę :P

W Daxterze na podczas jazdy większa dynamika była..

e: Oczywiście nie zobaczyłem całego filmiku a zacząłem komentować.. po przesiadce na samochód jest super :D

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Nie wiem jak można oceniać grafikę po tym filmiku, dla mnie to tam nic nie widać.

Z tego, co udało mi się wywnioskować, to całkiem niezły szpil się szykuje. Ładnie autorom udało się upakować w 333 MHz coś, co śmigało wcześniej na ponad 3 GHz, choć model jazdy wydaje mi się trochę odmienny od tego, co było na PS3.

W każdym razie trzymam kciuki za tę grę :).

Opublikowano
Nie wiem jak można oceniać grafikę po tym filmiku, dla mnie to tam nic nie widać.

Z tego, co udało mi się wywnioskować, to całkiem niezły szpil się szykuje. Ładnie autorom udało się upakować w 333 MHz coś, co śmigało wcześniej na ponad 3 GHz, choć model jazdy wydaje mi się trochę odmienny od tego, co było na PS3.

To sobie kup okulary, nie oceniam jakości tekstur tylko całokształt.

Opublikowano

To sobie kup okulary, nie oceniam jakości tekstur tylko całokształt.

Ze niby co? Jak mozna oceniac caloksztalt bez zobaczenia detali? Fail!

Opublikowano

Bądźmy dobrej myśli, ponieważ studio produkujące tytuł ogłosiło, że wydadzą grę z grafiką jakości której nie widzieliśmy jeszcze na małym ekranie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
A skąd w ogóle info, że to będzie też na PS2? o0

Na przykład stąd http://www.gametrailers.com/game/motorstor...ctic-edge/10895

Zmniejszą ilość zawodników i długość tras dzięki czemu zachowają płynność. Sama gra przez to może być szybsza. Skutery zapowiadają się ciekawie ale na niektórych trasach nie ma śniegu więc mogą się nie przydać.

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-mo...rm-arctic/50759

Edytowane przez Spuczan
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To bedzie pozniej :P

Jak nastana czasy ze bedzie warto, to bedzie warto :)

Ale z zalozenia gry ktore sa na innych konsolach mnie specjalnie nie interesuja. Tak bedzie z Tekkenem, LBP, GT. Mnie w tym momencie najbadziej kreci Kingdom Hearts Birth by Sleep.

Jesli zas chodzi o MS... to nawet zadnej recki jeszcze nie ma :S Nie wiadomo czy to dobry tytul jest.

Opublikowano

Nie zapominaj o FF Agito, które kiedyś tam sie ukaże. Ten tytuł i jak już wspomniałeś KH to dla mnie najwazniejsze gry, które nadchodzą na psp.

A motorstorm? Póki co nie zabłysnał jakoś na trailerach i nie powoduje ślinotoku.

Opublikowano

O to tez, Agito to must have.

Moim skromnym zdaniem SE robi najciekawsze/najfaniejsze gry na PSP, do tego sa to glownie gry nowe... MS mimo ze tutaj w nowych realiach, to byl juz dwa razy gdzie indziej.

Opublikowano (edytowane)

Od zawsze lubiłem Motorstorma, ale nie wiem, czy PSPkowa wersja mi przypasi. Potrzeba mocy next-gena (ale nie Wii), aby stworzyć tak dobrą ścigałkę ze znisczeniami i świetną fizyką.

Edytowane przez raven_raven
  • 2 tygodnie później...