Texz 670 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Pograłem troszkę online i gra jakby traci połowę klatek w rywalizacji przez neta. Ktoś jeszcze tak ma? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Ta gra wymiata absolutnie. Toż to jest mały Motorstorm pełną gębą! Gra niczym nie ustępuje swoim dużym wersjom, jak dla mnie to jest MOC. Wczoraj się w robocie nie nudziłem ani minuty dzięki tej grze. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 jak tak zachwalacie to moze sie skusze, 99zl za dobra gre to nie majatek Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Na allegro poszperaj, możesz znaleźć za taką cene zestaw z fajnym pokrowcem i dwoma smyczami. BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush. ja odrazu dostalem emblema za pomalowanie bryki, chyba za pierwszą wygraną, za pierwszą przegraną itp ;p potem juz mniej, chyba ze 4-5 mam, ale to chyba nic nie daje wie ktos kiedy nowi kierowcy sie pojawią? jestem w polowie 4 rangi edit to cziterstwo konsoli serio bywa wkurzające... jade najszybszym samochodem na pełnej kurwie, aż silnik sie pali i skwierczy ... a tu nagle na luzaku wyprzedza mnie jakas ciezarowka albo pług... <_< ale za to masa rzeczy jest super np to ze zostaja slady opon, a nawet prawdziwe wklęsłe koleiny ktore utrudniają jazde małym pojazdom i to ze jako tako zachowali fizyke , gdy motorem sie wjedzie na pachołek to sporo spowalnia albo nawet przewraca, ale za to ciezaroka moze bez mrugniecia taranowac wiekszosc znaków i edit podobno można własną muzyke zapodawać z karty nie sprawdzalem tego jeszcze ale i tak wiekszosc muzyczek swietnie pasuje do jazdy Edytowane 5 października 2009 przez Yano Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush. ja odrazu dostalem emblema za pomalowanie bryki, chyba za pierwszą wygraną, za pierwszą przegraną itp ;p potem juz mniej, chyba ze 4-5 mam, ale to chyba nic nie daje wie ktos kiedy nowi kierowcy sie pojawią? jestem w polowie 4 rangi edit to cziterstwo konsoli serio bywa wkurzające... jade najszybszym samochodem na pełnej kurwie, aż silnik sie pali i skwierczy ... a tu nagle na luzaku wyprzedza mnie jakas ciezarowka albo pług... <_< ale za to masa rzeczy jest super np to ze zostaja slady opon, a nawet prawdziwe wklęsłe koleiny ktore utrudniają jazde małym pojazdom i to ze jako tako zachowali fizyke , gdy motorem sie wjedzie na pachołek to sporo spowalnia albo nawet przewraca, ale za to ciezaroka moze bez mrugniecia taranowac wiekszosc znaków i edit podobno można własną muzyke zapodawać z karty nie sprawdzalem tego jeszcze ale i tak wiekszosc muzyczek swietnie pasuje do jazdy No właśnie to czitowanie kompa jest irytujące, kiedy zasuwasz tak, że ledwo Ci silnik trzyma a tutaj wywrotka bez boosta Cię wyprzedza i potem jeszcze swoje dopalanie włącza... Muze rzeczywiście da się odtwarzać własną, wrzućcie całą do PSP/MUSIC i musi ona być poniżej 256kbps. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush. ja odrazu dostalem emblema za pomalowanie bryki, chyba za pierwszą wygraną, za pierwszą przegraną itp ;p potem juz mniej, chyba ze 4-5 mam, ale to chyba nic nie daje wie ktos kiedy nowi kierowcy sie pojawią? jestem w polowie 4 rangi edit podobno można własną muzyke zapodawać z karty nie sprawdzalem tego jeszcze ale i tak wiekszosc muzyczek swietnie pasuje do jazdy 1. Nie chodzi mi o te odznaki za różne "acziwmenty", ale o te znaczki Wipeouta, Killzone, Pursuit Forca i Loco Roco. Trzeba im trzasnąć fotę w Photo Mode, aby gra uznała je za odkryte. Mam na razie trzy znalezione, naprawdę ciężko je znaleźć. 2. Większość kierowców pojawia się po skończeniu wszystkich wyścigów, z wyjątkiem dwóch. Stawiam, że pozostała dwójka jest za pobicie czasów producentów i odkrycie emblematów. 3. Muzykę można wrzucać do PSP/MUSIC, ale jeżeli nie będzie miała 44100Hz i mniej niż 256 kb/s to nie odpali. Po prostu za dobra jakość nie przechodzi. Cytuj
shinu 0 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 (edytowane) To jakie ustawienia ma mieć mp3? Dałam z 44100 na 22050Hz i 128kb i lipa ogólnie jaką mp3 nie wsadzę (nawet 44100) gra nie widzi muzyki... Edytowane 5 października 2009 przez shinu Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Znalazłem do tej pory cztery emblematy - 2 z Pursuit Force, 2 z Wipeouta. Wklejam cykniete fotki. GOLD RUSH REVERSE - przy wyjeździe z jaksini na most. MUD BOWL FORWARD - łatwo dostrzec w czasie lotu z ostatniej rampy. VERTIGO FORWARD - po wyjeździe z 'bobsleja' spadek na prawo. VERTIGO BACKWARD - po dużym skoku szukajcie platformy na górze. I na zakończenie mały szpan - Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Killzone też się oberwało: Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Jedna rzecz mnie irytuje w MS - brak jakiegokolwiek lobby w Online, czyli wbijasz się tam gdzie cię zawieje. A szkoda, bo bym się tutaj poustawiał na wyścigi. W razie czego jeżdzę jako PanPieczarka, możecie mi zaproszenia wysyłać jak mnie spotkacie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 a mnie wkurza ze nowi kierowcy odblokowuja sie dopiero po wygraniu wszystkich wyscigow.. glupio ze tak na koncu gry... hmmm zwlaszcza ze z tego co widzialem pare fotek niektorzy sa o wiele fajniejsi Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Z tą własną muzyką, to jest zupełnie odwrotnie, niż ktoś tu napisał. Muzyka musi mieć 256 kb/s i 44.1 khz, żeby działała. Zbyt chu.jowej po prostu nie weźmie. Nie wiem czy większe wartości przyjmuje, ale z punktu widzenia synchronizacji gry, takie wytyczne byłyby logiczne Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 kozak giera, na początku zbyt łatwa, mam nadzieję, że niedługo się rozkręci <ok>. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Z tą własną muzyką, to jest zupełnie odwrotnie, niż ktoś tu napisał. Muzyka musi mieć 256 kb/s i 44.1 khz, żeby działała. Zbyt chu.jowej po prostu nie weźmie. Nie wiem czy większe wartości przyjmuje, ale z punktu widzenia synchronizacji gry, takie wytyczne byłyby logiczne No właśnie na odwrót jest jak mówisz. Jak wrzucałem ładne ripy swoich płyt to jęczało, a za to jak wrzuciłem miernej jakości utworek zassany z internetu to dopiero wtedy poszło. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 (edytowane) kozak giera, na początku zbyt łatwa, mam nadzieję, że niedługo się rozkręci <ok>. oj rozkręci, potem przeciwnicy ostro czitują ;p btw jestem chyba na 6 albo 7 poziomie i zauwazylem ze rpzeciwnicy maja tendencje do rozbijania sie albo wybuchania tuż przedemną w nadzieji ze sie w nich wpie.rdole ;p dosyc upierdliwa sprawa, chociaz najczesciej da sie ich ominąć ;p najorsza akacja to jak jechalem sporo na przedzie i moglem spokojnie wygrać ale dla szpanu chcialem zakonczyc wyścig wybuchem, i jakos tak niefartownie sie stalo ze nie przelecialem przez linie mety tylko utknalem tuż przed, zanim wstalem na nogi to wyprzedzilo mnie pare osob <_< btw gra ktos na multi? z tego co widzialem to trzeba sie zalogowac do psn, mozna to zrobic na CFW? a moze by jakos na xlinku sie spiknąć? Edytowane 10 października 2009 przez Yano Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 najorsza akacja to jak jechalem sporo na przedzie i moglem spokojnie wygrać ale dla szpanu chcialem zakonczyc wyścig wybuchem, i jakos tak niefartownie sie stalo ze nie przelecialem przez linie mety tylko utknalem tuż przed, zanim wstalem na nogi to wyprzedzilo mnie pare osoRaz miałem podobnie - jechałem z jakimś gościem łeb w łeb, wciskałem boosta ile wlezie, wybuchłem i miałem pół wozu przewagi, ale.... przypieprzyłem w tablicę nad linią mety. Co do multi to raczej nie powinno być problemu z wejściem, tylko nie przestrasz się jak będziesz miał często Fatal Network Error albo coś takiego, raz dziennie się minimum takie coś zdarza. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 wlasnie probowalem wejsc na online ale mi wyskoczylo ze potrzebny jest update softweru ;/ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 kurde doszedlem do ostatniej rangi i jest niezły hardkor, nawet jadac w miare perfekcyjnie ciezko jest zdobyc 1 pozycje btw komus sie udalo pograc online? jesli tak to ma OFW czy CFW? Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Mi na 5.50 trybi. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 kurde ja mam 5.00 btw zeby odblokowac kierowcow trza miec wszędzie złoto czy wystarczy brąz? Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 co jest takiego za(pipi)istego w tych innych kierowcach ze wzyscy chca ich odblokowac? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 nie wiem czemu wszyscy ale ja osobiscie lubie urozmaicenie a drugi powod to to ze serio ci nowi sa bardziej klimatyczni z tego co widzialem na screenach ;p Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 (edytowane) Po zaliczeniu wszystkiego na złoto mam odblokowanych wszystkich z wyjątkiem dwóch. Wcale aż tacy fajni nie są, trzymam się jednego z tych dostępnych na starcie. Btw. wie ktoś kiedy będą DLC? Edytowane 13 października 2009 przez Pan Pieczarka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi