Skocz do zawartości

Motorstorm Arctic Edge

Kornolio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush.

ja odrazu dostalem emblema za pomalowanie bryki, chyba za pierwszą wygraną, za pierwszą przegraną itp ;p

potem juz mniej, chyba ze 4-5 mam, ale to chyba nic nie daje

wie ktos kiedy nowi kierowcy sie pojawią? jestem w polowie 4 rangi

edit to cziterstwo konsoli serio bywa wkurzające...

jade najszybszym samochodem na pełnej kurwie, aż silnik sie pali i skwierczy ... a tu nagle na luzaku wyprzedza mnie jakas ciezarowka albo pług... <_<

ale za to masa rzeczy jest super

np to ze zostaja slady opon, a nawet prawdziwe wklęsłe koleiny ktore utrudniają jazde małym pojazdom :D

i to ze jako tako zachowali fizyke , gdy motorem sie wjedzie na pachołek to sporo spowalnia albo nawet przewraca, ale za to ciezaroka moze bez mrugniecia taranowac wiekszosc znaków i

edit podobno można własną muzyke zapodawać z karty :D nie sprawdzalem tego jeszcze

ale i tak wiekszosc muzyczek swietnie pasuje do jazdy :D

Edytowane przez Yano
Opublikowano

BTW. Znalazł ktoś chociaż jeden emblem? Bo ja mam pursuit forca jedynie z gold rush.

ja odrazu dostalem emblema za pomalowanie bryki, chyba za pierwszą wygraną, za pierwszą przegraną itp ;p

edit to cziterstwo konsoli serio bywa wkurzające...

jade najszybszym samochodem na pełnej kurwie, aż silnik sie pali i skwierczy ... a tu nagle na luzaku wyprzedza mnie jakas ciezarowka albo pług... <_<

ale za to masa rzeczy jest super

np to ze zostaja slady opon, a nawet prawdziwe wklęsłe koleiny ktore utrudniają jazde małym pojazdom :D

i to ze jako tako zachowali fizyke , gdy motorem sie wjedzie na pachołek to sporo spowalnia albo nawet przewraca, ale za to ciezaroka moze bez mrugniecia taranowac wiekszosc znaków i

edit podobno można własną muzyke zapodawać z karty :D nie sprawdzalem tego jeszcze

No właśnie to czitowanie kompa jest irytujące, kiedy zasuwasz tak, że ledwo Ci silnik trzyma a tutaj wywrotka bez boosta Cię wyprzedza i potem jeszcze swoje dopalanie włącza...

Muze rzeczywiście da się odtwarzać własną, wrzućcie całą do PSP/MUSIC i musi ona być poniżej 256kbps.

Opublikowano

1. Nie chodzi mi o te odznaki za różne "acziwmenty", ale o te znaczki Wipeouta, Killzone, Pursuit Forca i Loco Roco. Trzeba im trzasnąć fotę w Photo Mode, aby gra uznała je za odkryte. Mam na razie trzy znalezione, naprawdę ciężko je znaleźć.

2. Większość kierowców pojawia się po skończeniu wszystkich wyścigów, z wyjątkiem dwóch. Stawiam, że pozostała dwójka jest za pobicie czasów producentów i odkrycie emblematów.

3. Muzykę można wrzucać do PSP/MUSIC, ale jeżeli nie będzie miała 44100Hz i mniej niż 256 kb/s to nie odpali. Po prostu za dobra jakość nie przechodzi.

Opublikowano (edytowane)

To jakie ustawienia ma mieć mp3? Dałam z 44100 na 22050Hz i 128kb i lipa :/ ogólnie jaką mp3 nie wsadzę (nawet 44100) gra nie widzi muzyki...

Edytowane przez shinu
Opublikowano

Znalazłem do tej pory cztery emblematy - 2 z Pursuit Force, 2 z Wipeouta. Wklejam cykniete fotki.

GOLD RUSH REVERSE - przy wyjeździe z jaksini na most.

vgikbc.jpg

MUD BOWL FORWARD - łatwo dostrzec w czasie lotu z ostatniej rampy.

1551k7t.jpg

VERTIGO FORWARD - po wyjeździe z 'bobsleja' spadek na prawo.

2rf3a7o.jpg

VERTIGO BACKWARD - po dużym skoku szukajcie platformy na górze.

vsjq7s.jpg

I na zakończenie mały szpan - 2gxjv9j.jpg

Opublikowano

Jedna rzecz mnie irytuje w MS - brak jakiegokolwiek lobby w Online, czyli wbijasz się tam gdzie cię zawieje. A szkoda, bo bym się tutaj poustawiał na wyścigi. W razie czego jeżdzę jako PanPieczarka, możecie mi zaproszenia wysyłać jak mnie spotkacie.

Opublikowano

a mnie wkurza ze nowi kierowcy odblokowuja sie dopiero po wygraniu wszystkich wyscigow.. glupio ze tak na koncu gry... hmmm zwlaszcza ze z tego co widzialem pare fotek niektorzy sa o wiele fajniejsi

Opublikowano

Z tą własną muzyką, to jest zupełnie odwrotnie, niż ktoś tu napisał. Muzyka musi mieć 256 kb/s i 44.1 khz, żeby działała. Zbyt chu.jowej po prostu nie weźmie. Nie wiem czy większe wartości przyjmuje, ale z punktu widzenia synchronizacji gry, takie wytyczne byłyby logiczne ;)

Opublikowano

Z tą własną muzyką, to jest zupełnie odwrotnie, niż ktoś tu napisał. Muzyka musi mieć 256 kb/s i 44.1 khz, żeby działała. Zbyt chu.jowej po prostu nie weźmie. Nie wiem czy większe wartości przyjmuje, ale z punktu widzenia synchronizacji gry, takie wytyczne byłyby logiczne ;)

No właśnie na odwrót jest jak mówisz. Jak wrzucałem ładne ripy swoich płyt to jęczało, a za to jak wrzuciłem miernej jakości utworek zassany z internetu to dopiero wtedy poszło.

Opublikowano (edytowane)

kozak giera, na początku zbyt łatwa, mam nadzieję, że niedługo się rozkręci <ok>.

oj rozkręci, potem przeciwnicy ostro czitują ;p

btw jestem chyba na 6 albo 7 poziomie i zauwazylem ze rpzeciwnicy maja tendencje do rozbijania sie albo wybuchania tuż przedemną w nadzieji ze sie w nich wpie.rdole ;p dosyc upierdliwa sprawa, chociaz najczesciej da sie ich ominąć ;p

najorsza akacja to jak jechalem sporo na przedzie i moglem spokojnie wygrać ale dla szpanu chcialem zakonczyc wyścig wybuchem, i jakos tak niefartownie sie stalo ze nie przelecialem przez linie mety tylko utknalem tuż przed, zanim wstalem na nogi to wyprzedzilo mnie pare osob <_<

btw gra ktos na multi? z tego co widzialem to trzeba sie zalogowac do psn, mozna to zrobic na CFW? a moze by jakos na xlinku sie spiknąć?

Edytowane przez Yano
Opublikowano

najorsza akacja to jak jechalem sporo na przedzie i moglem spokojnie wygrać ale dla szpanu chcialem zakonczyc wyścig wybuchem, i jakos tak niefartownie sie stalo ze nie przelecialem przez linie mety tylko utknalem tuż przed, zanim wstalem na nogi to wyprzedzilo mnie pare oso

Raz miałem podobnie - jechałem z jakimś gościem łeb w łeb, wciskałem boosta ile wlezie, wybuchłem i miałem pół wozu przewagi, ale.... przypieprzyłem w tablicę nad linią mety. :(

Co do multi to raczej nie powinno być problemu z wejściem, tylko nie przestrasz się jak będziesz miał często Fatal Network Error albo coś takiego, raz dziennie się minimum takie coś zdarza.

Opublikowano

kurde doszedlem do ostatniej rangi i jest niezły hardkor, nawet jadac w miare perfekcyjnie ciezko jest zdobyc 1 pozycje

btw komus sie udalo pograc online? jesli tak to ma OFW czy CFW?

Opublikowano (edytowane)

Po zaliczeniu wszystkiego na złoto mam odblokowanych wszystkich z wyjątkiem dwóch. Wcale aż tacy fajni nie są, trzymam się jednego z tych dostępnych na starcie.

Btw. wie ktoś kiedy będą DLC?

Edytowane przez Pan Pieczarka