Skocz do zawartości

Rock Band Unplugged

Featured Replies

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

zapodaj jakims linkaczem w pierwszym poscie ;]

ps. sprzedales juz psp c'nie? :P xD

Opublikowano

gry muzyczne na przenosne konsole jakos mnie nie kreca

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

rozklad buttonow jak w DJmaxie na 4B xD cos czuje ze zownuje ta gre na 100% w jeden wieczor ;F

Opublikowano

czyli nie bedzie gripa w zestawie? bez gripa nie biore imo nie ma sensu

Opublikowano

jakiego gripa? Jak na ds lulz?

Opublikowano

Żeby gra o tytule Rock Band przypominała choć trochę Rock Banda? Ja nie wiem, co oni chcą dodać do tego "wciskania przycisków", żeby to ciekawe było. Niby treść ta sama, ale kto w dzisiejszych czasach wciska przyciski?

Opublikowano

Ale do psp?

Opublikowano

trudno by bylo zaprojektowac gripa do obslugi gitary, perki i czegos tam jeszcze... imo rozwiazanie sterowania takie jak w dj maxie wydaje sie dobre. co prawda gra bedzie prosta na 4b, ale mysle, ze bardzo przyjemna... w koncu to jakas odskocznia od happy hardcore, j-popu i azjatyckiej vixy ;]

Opublikowano
Żeby gra o tytule Rock Band przypominała choć trochę Rock Banda? Ja nie wiem, co oni chcą dodać do tego "wciskania przycisków", żeby to ciekawe było. Niby treść ta sama, ale kto w dzisiejszych czasach wciska przyciski?

Z tego co wynika z newsow, to gra moze i nazywa sie Rock Band, ale mechanike ma z Amplitude/Frequency... co raczej na plus idzie. Po próbach grania w GH na DSie przystawkom a'la instrumentowym do handheldów mówię "NIE". :)

Opublikowano

mam nadzieje ze to bedzie conajmniej tak trudne jak Amplitude na Hardkorze.

bo boje sie ze o bedzie łatwy crap :<

Opublikowano
mam nadzieje ze to bedzie conajmniej tak trudne jak Amplitude na Hardkorze.

To była świetna gra i wolałbym żeby zamiast RB dla ubogich na PSP wydali np. Amplitude 2, w końcu Sony ma prawa do tej gry, a i tak developerem byłoby Harmonix.

Opublikowano
Pierwszy trailerek faktycznie nie prezentował wyzwania - ale tradycyjnie wszystko zależy od muzy: obczajcie nowy gameplay.

Jako fan Ampli/Freq łykam to bez namysłu :]

o ! Rocks your Socks z pierwszej płyty Tenacious D ! :D

A co do gameplayu - porażka. Za łatwo, za brzydko, i motyw skakania miedzy scieżakami - w Ampli/Freq scieżki były obok siebie więc było widać co trzeba bedzie wciskać przy skoku - tutaj te sciezki są niewidoczne prawie ;< przy czymś takim Perfect na Hardkorze to nie do wykonania.

niech oleją te Rockbandową papke i zrobią Ampli.

może nie bedzie tak tragicznie, w koncu to Harmonix.

Opublikowano

A pewnie, że tak odszczekasz jeszcze te słowa Szymon! Harmonix się znają na rzeczy.

Opublikowano

Czuje, że dj maxowi gracze z doświadczeniem się wynudzą bo coś takiego powyżej to można by przez sen zagrać lewą nogą.

Opublikowano

Ktoś inny tworzy grę, ale nie pamiętam nazwy. Ale raczej na pewno nie Harmonix.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

:/

Rock Band Unplugged is a Rhythm / Music game, developed by Backbone Entertainment and published by Electronic Arts, scheduled to be released in 2009.