Opublikowano 24 lutego 200916 l Prawdopodobnie oparty na systemie z Amplitude, zapowiedziany sklep online i w ogóle za(pipi)iście. http://n4g.com/psp/News-283752.aspx Edytowane 24 lutego 200916 l przez Mikes
Opublikowano 24 lutego 200916 l zapodaj jakims linkaczem w pierwszym poscie ;] ps. sprzedales juz psp c'nie? xD
Opublikowano 24 lutego 200916 l Tu troszkę o nowych grach na PSP, w tym Rock Band: http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6314...ych_wiesci.html
Opublikowano 8 kwietnia 200915 l Świeże info: http://psp.ign.com/articles/970/970913p1.html trailer: http://www.gametrailers.com/player/47765.html Edytowane 8 kwietnia 200915 l przez Hela
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l rozklad buttonow jak w DJmaxie na 4B xD cos czuje ze zownuje ta gre na 100% w jeden wieczor ;F
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l czyli nie bedzie gripa w zestawie? bez gripa nie biore imo nie ma sensu
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Żeby gra o tytule Rock Band przypominała choć trochę Rock Banda? Ja nie wiem, co oni chcą dodać do tego "wciskania przycisków", żeby to ciekawe było. Niby treść ta sama, ale kto w dzisiejszych czasach wciska przyciski?
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l trudno by bylo zaprojektowac gripa do obslugi gitary, perki i czegos tam jeszcze... imo rozwiazanie sterowania takie jak w dj maxie wydaje sie dobre. co prawda gra bedzie prosta na 4b, ale mysle, ze bardzo przyjemna... w koncu to jakas odskocznia od happy hardcore, j-popu i azjatyckiej vixy ;]
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Żeby gra o tytule Rock Band przypominała choć trochę Rock Banda? Ja nie wiem, co oni chcą dodać do tego "wciskania przycisków", żeby to ciekawe było. Niby treść ta sama, ale kto w dzisiejszych czasach wciska przyciski? Z tego co wynika z newsow, to gra moze i nazywa sie Rock Band, ale mechanike ma z Amplitude/Frequency... co raczej na plus idzie. Po próbach grania w GH na DSie przystawkom a'la instrumentowym do handheldów mówię "NIE".
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l mam nadzieje ze to bedzie conajmniej tak trudne jak Amplitude na Hardkorze. bo boje sie ze o bedzie łatwy crap :<
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l mam nadzieje ze to bedzie conajmniej tak trudne jak Amplitude na Hardkorze. To była świetna gra i wolałbym żeby zamiast RB dla ubogich na PSP wydali np. Amplitude 2, w końcu Sony ma prawa do tej gry, a i tak developerem byłoby Harmonix.
Opublikowano 17 kwietnia 200915 l Pierwszy trailerek faktycznie nie prezentował wyzwania - ale tradycyjnie wszystko zależy od muzy: obczajcie nowy gameplay. Jako fan Ampli/Freq łykam to bez namysłu :]
Opublikowano 17 kwietnia 200915 l Pierwszy trailerek faktycznie nie prezentował wyzwania - ale tradycyjnie wszystko zależy od muzy: obczajcie nowy gameplay. Jako fan Ampli/Freq łykam to bez namysłu :] o ! Rocks your Socks z pierwszej płyty Tenacious D ! A co do gameplayu - porażka. Za łatwo, za brzydko, i motyw skakania miedzy scieżakami - w Ampli/Freq scieżki były obok siebie więc było widać co trzeba bedzie wciskać przy skoku - tutaj te sciezki są niewidoczne prawie ;< przy czymś takim Perfect na Hardkorze to nie do wykonania. niech oleją te Rockbandową papke i zrobią Ampli. może nie bedzie tak tragicznie, w koncu to Harmonix.
Opublikowano 18 kwietnia 200915 l A pewnie, że tak odszczekasz jeszcze te słowa Szymon! Harmonix się znają na rzeczy.
Opublikowano 18 kwietnia 200915 l Czuje, że dj maxowi gracze z doświadczeniem się wynudzą bo coś takiego powyżej to można by przez sen zagrać lewą nogą.
Opublikowano 19 kwietnia 200915 l może nie bedzie tak tragicznie, w koncu to Harmonix. To nie Harmonix
Opublikowano 19 kwietnia 200915 l Ktoś inny tworzy grę, ale nie pamiętam nazwy. Ale raczej na pewno nie Harmonix. Edytowane 19 kwietnia 200915 l przez Musiol
Opublikowano 19 kwietnia 200915 l Rock Band Unplugged is a Rhythm / Music game, developed by Backbone Entertainment and published by Electronic Arts, scheduled to be released in 2009.