Skocz do zawartości

Rock Band Unplugged

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość _Be_
Opublikowano

Ej ja mam takiego ch'uja buga, że pisze iż 'memory stick removed' i mi wraca do menu.

Opublikowano (edytowane)

Niech wam będzie expert :)

Wy też tak macie że gra czasami lekko chrupie? szczególnie to widać jak się włączy "star power".

Ps. Mikes ty zrobiłeś to nagranie na perfect ze masz taki wynik?

Edytowane przez Krzys PL
Opublikowano
Niech wam będzie expert :)

Wy też tak macie że gra czasami lekko chrupie? szczególnie to widać jak się włączy "star power".

Ps. Mikes ty zrobiłeś to nagranie na perfect ze masz taki wynik?

Jeden błąd w solówce miałem

Opublikowano
Ej ja mam takiego ch'uja buga, że pisze iż 'memory stick removed' i mi wraca do menu.

Moj brat ma to samo. Za to na moim psp czasem sie wywala przy loadingu i resetuje konsole

Gość _Be_
Opublikowano
Spróbuj zrobić format flash1, karty, "załatwić" inna kopie gry.

Robiłem wszystko, może poza kopią gry (espalpsp) może chodzi o firmware (stary 3.80m33) nie wiem, ale wiem jedno kupie oryginalną tą grę nie ma bata.

Opublikowano

chyba piątkę robiłem, nie pamiętam a wyników mi nie zapisuje bo gram z włączonym odblokowaniem wszystkich utworów. W każdym razie jest to jedyny trudny kawałek w grze.

Opublikowano
Oficjalne info: EA Polska nie przewiduje dystrybucji RBU w PL (co zresztą nikogo znas pewnie nie dziwi).

To jeśli chodzi o ew. import (US premiera 9.06.) i kwestie DLC...

A potem płacz, że ludzie ISO ściągają. Żenua.

Opublikowano

Nie działa mi ten rock band. Miałem CFW 5.00 M33, wrzuciłem na kartę i błąd The game could not be started. Format flash1 nic nie pomógł, zrobiłem downa do 4.01 M33 i zdobyłem grę z innego źródła. To samo.

Jakieś pomysły?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi działa wszystko sprawnie tylko jeden, ale bardzo wkurzający problem, otóż po wyjściu z gry wszystkie gry są niewidoczne, w zakładce games jest pusto i jedynym wyjsciem jest format memory sticka i wgranie wszystkiego na nowo :/ Ma ktoś tak? Jak temu zaradzić?

Opublikowano
Mi działa wszystko sprawnie tylko jeden, ale bardzo wkurzający problem, otóż po wyjściu z gry wszystkie gry są niewidoczne, w zakładce games jest pusto i jedynym wyjsciem jest format memory sticka i wgranie wszystkiego na nowo :/ Ma ktoś tak? Jak temu zaradzić?

Wchodzisz na psp i folderze gdzie masz folder GAME150 (nie pamietam dokładnie gdzie) tworzysz folder o nazwie GAME i tam zrobisz zwykły plik txt bez nazwy oraz bez treści.

Opublikowano

Wchodzisz na psp i folderze gdzie masz folder GAME150 (nie pamietam dokładnie gdzie) tworzysz folder o nazwie GAME i tam zrobisz zwykły plik txt bez nazwy oraz bez treści.

Wow, działa, dzięki!

Opublikowano
Oficjalne info: EA Polska nie przewiduje dystrybucji RBU w PL (co zresztą nikogo znas pewnie nie dziwi).

To jeśli chodzi o ew. import (US premiera 9.06.) i kwestie DLC...

(pipi)a chociaż tego na pspka mogli by wydać zamiast do Fify koszulki dorzucać.