Skocz do zawartości

Rock Band Unplugged

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ktoś inny tworzy grę, ale nie pamiętam nazwy. Ale raczej na pewno nie Harmonix.

Backbone Entertainment (Super Street/Puzzle Fighter II Turbo HD Remix, Everyday Shooter, Death Jr.: Root of Evil, Monster Lab)

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Manufacturer's Description

Some of the Rock Band Unplugged on-disc tracks include: Denotes a track that will be exclusive to the PSP console for a limited time

2000s

•AFI - "Miss Murder" *

•Audioslave - "Gasoline" *

•Black Tide - "Show Me the Way" *

•Freezepop - "Less Talk More Rokk" *

•The Killers - "Mr. Brightside"

•Queens of the Stone Age - "3's and 7's"

•System of a Down - "Chop Suey!"

•Tenacious D - "Rock Your Socks"

1990s

•3 Doors Down - "Kryptonite" *

•Alice in Chains - "Would?" *

•Blink 182 - "What's My Age Again" *

•Judas Priest - "Painkiller"

•Nine Inch Nails - "The Perfect Drug"

•Nirvana - "Drain You"

•Weezer - "Buddy Holly"

1980s

•Bon Jovi - "Livin' on a Prayer"

•The Police - "Message in a Bottle"

1970s

•Jackson 5 - "ABC" *

•Kansas - "Carry on Wayward Son”

1960s

The Who - "Pinball Wizard"

PS: Jestem po głębszych testach - jak dla mnie całkiem przyjemny gameplay.

Opublikowano

Dobra giera. Dośc rozbudowana, jest co robić, i co najważniejsze dla mnie, jest trudna. To nie dj max gdzie ostatnio można klikać niemalże na pałę, tutaj trzeba wczcuć się dokładnie inaczej fail. Już hard czasem potrafi zownować mi dupe, cieszy mnie to.

Opublikowano
To już wyszło ?

Taa.. na torenciochach :blink:

Tylko żeby mi się tu nikt nie zapomnial i nie wkleił linka do torrenta czy czegos tam, bo warny polecą ;] - C.

Opublikowano

udało mi się zagrać w końcu message in the bottle na hardzie, a system rankingowy okazał się przech***owym. obok kawałka mam wyższy wynik za medium, tego za hard nigdzie nie mogę znaleźć. mogę sobie zagrać na easy i będę miał jeszcze wyższy wynik, wspaniale. ja chciałem masterować wyniki;/

Opublikowano

Ogółęm jest tak, ze pokazuje sie najwyzszy wynik a obok, na jakim poziomie grałeś, czyli w sumie moze to wygladac tak ze zagrałeś wszystko na normal na 5*, potem byle zaliczyc na exp i masz wszystko zaliczone na expercie. Dziwne.

Chyba, ze sie idzie po złote gwiazdki, one są TYLKO na expercie, i ja wlasnie to atakuje ^^

Opublikowano

Rozkład klawiszy można DOWOLNIE zmodyfikować, albo wybrać jeden z kilku defaultowych. Ja gram na standardowym i powiem, że Harmonix udała się nie lada sztuka obsadzić tak przyciski, żeby gra po czasie sprawiała różnie duży fun jak z prawdziwym wiosełkiem pod pachą. Albo i lepiej, bo powiem szczerze, że wchodzą mi niezłe solo.

Gość _Be_
Opublikowano

Powiem, że naprawde gra mnie zaskoczyła. Świetna setlista oraz porządny poziom trudności i jest miodzio.

Opublikowano

no i gram sobie na mediumach mam perfekty a gdy probuje na eksprecie czy hardzie, nie pamietam co jest nastepne, to mi nie idzie w ogole. poza tym przeszedlem na poczatku tut tylko do polowy, zaczalem grac dzisiaj dokonczylem i okazalo sie ze jeszcze uzywa sie x. glupi jestem

Opublikowano

zrobic gre na bazie wlasnej gry sprzed paru lat i ja zjebac...

znaczy nie jest źle fajnie sie gra, ale te mniejsze tracki których sie nie gra sa małe i nie widać w którym momencie sie do nich wskoczy - nie ma takiego perfekcyjnego skakania jak w Amplitude ;/

wkurza mnie to bo masterowanie kawałków na expercie (nawet innego poziomu nie właczyłem...) jest i tyle trudne, że trzeba przeskoczyć niedoskonałość gry, a nie dobrze grać...

Opublikowano (edytowane)
znaczy nie jest źle fajnie sie gra, ale te mniejsze tracki których sie nie gra sa małe i nie widać w którym momencie sie do nich wskoczy - nie ma takiego perfekcyjnego skakania jak w Amplitude ;/

Przeskakiwanie w stosunku do Amplitude ma i plusy i minusy, owszem sa mniejsze tracki i wolniej sie przeskakuje, ale mozna przeskoczyc idealnie tak zeby nie przerwac comba, co w Amplitudzie w niektorych momentach bywalo albo w chuj trudne, albo niewykonalne. Poprawili ten element tak ze kazdy przeskok jest wykonalny i dosc prosty.

BTW: Tylko expert sie liczy xD reszta to bula jak cholera ;]

Edytowane przez =PiT=