Burgund 0 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Spróbuj pobrać przez PC za pomocą Media Go. Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 Przeszedłem wczoraj tryb opowieści, nie na 100%, ot tak sobie po prostu. I muszę przyznać, że gra, o której marzyłem na PS3 ("baw się wszystkim" itp.) trochę mnie zawiodła... Zwykła platformówka. Spodziewałem się jakiejś interakcji z otoczeniem, kombinowaniem z przedmiotami, z prawami fizyki, a tu raptem zwykłe przesuń, podnieś, dopasuj, jak w większości platformówek. I to nie za często bo najczęściej biegnie się po prostu do przodu zbierając jakieś pierdoły. W levele stworzone przez graczy nie miałem okazji grać, edytorem też się nie bawiłem (i w sumie mi się nie chce, nie mam wizji). Cytuj
gatling 0 Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 (edytowane) Nabyłem dziś w bardzo atrakcyjnej cenie swój egzemplarz gry. Nie było przy zakupie rzeczywistej fotki gry ale sprzedawca obiecał wysłać je później więc zaryzykowałem tym bardziej że opis był kompletny - polski język, cały komplet, stan bdb. Dostałem dziś fotki i tu małe zaskoczenie. Rzeczywiście wszystko się zgadza ale okładka nieco różni się od tej mi znanej - znajduje się na niej dopisek creator's edition. Ciężko w sieci znaleźć konkretny opis co ta wersja zawiera i czego ewentualnie nie zawiera. Tu moje obawy że ta wersja może się różnić od zwykłej wersji - posiada np. więcej elementów do budowy poziomów ale nie zawiera trybu fabularnego - wiem to śmieszne ale takie mam wątpliwości bo zależy mi w tej grze głownie na trybie fabularnym - fajnie jakby wersja ta była po prostu bogatsza o różne elementy od podstawowej i to tyle. Czy ktoś z Was jeszcze ją posiada ? edit Znalazłem stosowne info - jest to taka sama wersja jak podstawowa plus sporo dodatkowych elementów do budowy poziomów. Całkiem fajnie. Edytowane 6 marca 2010 przez gatling Cytuj
gozaru 0 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Czy komuś udało się wymaksować wszystkie poziomy i zdobyć wszystkie elementy kostiumów? Próbowałem szukać save'ów z grą na 100%, niestety bezskutecznie. Będę wdzięczny za linki. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/954362.html Cytuj
ziomexpl 0 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 na paru portalach pojawila sie wiadomosc o rzekomej produkcji LBP2. Będzie na pewno na ps3. A ma ktos informacje czy na psp sie to rowniez pojawi? z gory thx za odp Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 mozliwe, ze cos powstanie ale lbp2 jest tworzone z myślą o move ;] czas pokaże. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi