Super Big Boss 1 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Kurna Brolly miałeś mnie dopisać, przecież ci pisałem na gg No nic, najwyżej jak się zwolni jakieś miejsce to mogę wskoczyć. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Zedytowalem Ci Brolly posta, zeby bylo widac obrazek z grupami Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Ja bede mogl zagrac z kims dopiero w niedziele. PSN:vonfishbone2 gg:5850330 Cytuj
alik 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Proponuje w ogóle wykluczenia z gry rzutów przecież nie da się ich wyrwać więc wydaje mi się że to nie uczciwe Cytuj
szyper 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 jak masz imageshack to wybierz "direct link" czy cos (ukryte) i wstaw miedzy [/img]. Cytuj
Brolly 0 Opublikowano 19 marca 2009 Autor Opublikowano 19 marca 2009 Sorka akurat nie miałem neta od wczoraj . Jeszcze zasady przemyśle i może dodam nowe. Co do tych rzutów to akurat grając online zdarzało mi sie grać z takimi osobnikami, którzy robili same rzuty i wygrywali (łapali nieziemskie rzeczy ). SBB myślałem, że na gg poleciałeś z ironią . Po weekendzie zostawie/zmienie zasady, poprawie gg itp. Z turniejem ruszymy jakoś po tym tygodniu. Prawdopodobnie nastepny weekend. Cytuj
Brolly 0 Opublikowano 23 marca 2009 Autor Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) Oraz proponuję zmienić zasadę dotyczącą rzutów że rzucamy bez ograniczeń albo wcale bo się zapomnę a nie chciałbym przez taką dosyć "ORGINALNA" zasadę przegrać. Zasada z max 3 rzutami na walkę jest dobra na poprzednim turnieju każdy się pilnował. Osoba z którą gramy musi mieć świadomość że może być rzucona. Poza tym MA Julii rządzi:P Zasada z rzutami nie jest taka sama jak na turnieju SBB. Tam było 3 rzuty w 1 rundzie a ja zmieniłem ją na max 3 rzuty w całej walce a dokładnie 1 rzut na jedną runde. Nie zgodzę się na to by była nieograniczona ilość rzutów w turnieju lagowym. Mogę pójść na ugodę zmieniając moją nową zasadę na starą z turnieju SBB (którą opisywał Ciuh). Turniej zaczynamy od środy. I faza kończy się do nastepnej środy czyli do 01.04 dlatego prosze się umawiać już ze swoimi rywalami. Każdy gracz będący na pierwszym miejscu w grupie (1x1) jest prowadzącym grupy(prócz mojej). Owy prowadzący zbierze wszystkie umówione terminy i wpisze je na forum oraz wyśle mi na gg. Edytowane 23 marca 2009 przez Brolly Cytuj
szyper 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Da radę jeszcze mnie dopisać? Zdąrze wszystko rozegrać Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Kurde, ja nie mam za bardzo czasu teraz grac. Moze szyper wskoczylbys na moje miejsce? Sorry jakby co Cytuj
szyper 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Ja wskoczyć mogę. Ja grać mogę głównie w weekendy jak co:) Cytuj
ciuh 1 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 (edytowane) Ja wskoczyć mogę. Ja grać mogę głównie w weekendy jak co:) Brolly co ty na to? Nie ma problemu? Mi pasuje aby Szyper grał... Szyper masz gg? Edytowane 25 marca 2009 przez ciuh Cytuj
szyper 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Tak, posiadam GaduGadu: 3608614. Cytuj
Milly 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 (edytowane) Brolly!!! Masz u mnie krechę jak stad do Hong-Kongu. Mogłeś mnie przynajmniej powiadomić. Dowiedziałam się bo ktoś uderzył do mnie na gg. Stokrotne dzięki :catfight: A mój nick na psn to nie jakiś tam "X" (przecież mamy się na friends'ach???) tylko Milly-1980 jak już coś... Edytowane 25 marca 2009 przez Milly Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 (edytowane) Szypera można dać do grupy 3 albo 4, bo w grupie 1 i 2 jest już po 5 osób. Edytowane 25 marca 2009 przez Super Big Boss Cytuj
alik 0 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 chodź do mnie Szyper będzie fajnie Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Z Krysta umowilem sie na niedziele popoludnie, jesli komus z mojej grupy pasuje ten termin niech da znac, rozegramy za jednym zamachem wiecej niz jedna walke, w przeciwnym razie piszcie na gg 5850330 Cytuj
Brolly 0 Opublikowano 26 marca 2009 Autor Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) Sorka nie miałem neta do teraz Mastachi ogólnie nie masz czasu do środy aby rozegrać faze grupową? Szyper jeśli chcesz wystartować to moge Ciebie zapisać Tylko to zależy jak z mastachim się umówię. (wejdziesz na jego miejscu lub po prostu będziesz w 3eciej grupie) Milly, sorka nie miałem czasu pisać do wszystkich bo nie siedziałem na gg tylko przy książkach dlatego miałem opis z informacją o turnieju. Fishbone- przypominam, że nie jesteś prowadzącym grupy wiec jej nie prowadzisz (przeczytaj regulamin) Prowadzący grup: Gr1 - ciuh Gr2 - brollymitsu Gr3 - frizen Gr4 - mevek Edytowane 26 marca 2009 przez Brolly Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Kurde, bo przewaznie mam z godzine dziennie wolnego, do tego jeszcze w sf4 gram tura. No nie wiem, sprobuje Cytuj
Gość mevek Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 mielismy wczoraj grac z Alik-iem, ale mialem urodzinki 24 wiec troszke sie przedluzylo ze wzglendu na %... skoro jestem prowadzacy to czekam na terminy kto, z kim i kiedy che, badz jak mu pasuje. odnosnie mnie, to moge aktualnie grac tylko od godz 16 do 19 czasu pl (mam nocki, zchodze w poniedzialek). Cytuj
Brolly 0 Opublikowano 26 marca 2009 Autor Opublikowano 26 marca 2009 Mevek jako prowadzacy musisz napisać (lub oni do Ciebie) i uzgodnić date . Faza grupowa trwa do środy ale podkreslam jeśli się stanie coś powaznego to można przedłużyć ten termin o pare dni. Tak w ogóle pisze do Panów z mojej grupy na gg i nikt mi jak na razie nie odpisuje Cytuj
c2h5oh 1 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Siema, ja moge grac np dzisiaj jesli sa chetniz mojej grupy ! Cytuj
Brolly 0 Opublikowano 26 marca 2009 Autor Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) Ktoś wie kiedy Veron bywa (albo czy bywa?) na gg? Oficjalnie ogłaszam, że Fishbone otrzymuje OSTRZEŻENIE. Jeszcze jedno i odpadasz z turnieju (wszyscy z twej grupy będą mieć już gwarantowaną jedną wygraną) Edytowane 26 marca 2009 przez Brolly Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Ktoś wie kiedy Veron bywa (albo czy bywa?) na gg? Oficjalnie ogłaszam, że Fishbone otrzymuje OSTRZEŻENIE. Jeszcze jedno i odpadasz z turnieju (wszyscy z twej grupy będą mieć już gwarantowaną jedną wygraną) Jeszcze tylko dodaj za co... Cytuj
Brolly 0 Opublikowano 26 marca 2009 Autor Opublikowano 26 marca 2009 Ktoś wie kiedy Veron bywa (albo czy bywa?) na gg? Oficjalnie ogłaszam, że Fishbone otrzymuje OSTRZEŻENIE. Jeszcze jedno i odpadasz z turnieju (wszyscy z twej grupy będą mieć już gwarantowaną jedną wygraną) Jeszcze tylko dodaj za co... Na gg Ci odpisałem za co . Więcej kultury. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi