Skocz do zawartości

Slash Online - turniej Tekken DR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sorka akurat nie miałem neta od wczoraj :).

Jeszcze zasady przemyśle i może dodam nowe. Co do tych rzutów to akurat grając online zdarzało mi sie grać z takimi osobnikami, którzy robili same rzuty i wygrywali (łapali nieziemskie rzeczy :P).

SBB myślałem, że na gg poleciałeś z ironią :D.

Po weekendzie zostawie/zmienie zasady, poprawie gg itp. Z turniejem ruszymy jakoś po tym tygodniu. Prawdopodobnie nastepny weekend.

Opublikowano (edytowane)
Oraz proponuję zmienić zasadę dotyczącą rzutów że rzucamy bez ograniczeń albo wcale bo się zapomnę a nie chciałbym przez taką dosyć "ORGINALNA" zasadę przegrać.

Zasada z max 3 rzutami na walkę jest dobra na poprzednim turnieju każdy się pilnował. Osoba z którą gramy musi mieć świadomość że może być rzucona. Poza tym MA Julii rządzi:P

Zasada z rzutami nie jest taka sama jak na turnieju SBB. Tam było 3 rzuty w 1 rundzie a ja zmieniłem ją na max 3 rzuty w całej walce a dokładnie 1 rzut na jedną runde.

Nie zgodzę się na to by była nieograniczona ilość rzutów w turnieju lagowym. Mogę pójść na ugodę zmieniając moją nową zasadę na starą z turnieju SBB (którą opisywał Ciuh).

Turniej zaczynamy od środy. I faza kończy się do nastepnej środy czyli do 01.04 dlatego prosze się umawiać już ze swoimi rywalami. Każdy gracz będący na pierwszym miejscu w grupie (1x1) jest prowadzącym grupy(prócz mojej). Owy prowadzący zbierze wszystkie umówione terminy i wpisze je na forum oraz wyśle mi na gg.

Edytowane przez Brolly
Opublikowano (edytowane)
Ja wskoczyć mogę. Ja grać mogę głównie w weekendy jak co:)

Brolly co ty na to? Nie ma problemu? Mi pasuje aby Szyper grał...

Szyper masz gg?

Edytowane przez ciuh
Opublikowano (edytowane)

Brolly!!! Masz u mnie krechę jak stad do Hong-Kongu. Mogłeś mnie przynajmniej powiadomić. Dowiedziałam się bo ktoś uderzył do mnie na gg. Stokrotne dzięki :catfight: A mój nick na psn to nie jakiś tam "X" (przecież mamy się na friends'ach???) tylko Milly-1980 jak już coś...

Edytowane przez Milly
Opublikowano

Z Krysta umowilem sie na niedziele popoludnie, jesli komus z mojej grupy pasuje ten termin niech da znac, rozegramy za jednym zamachem wiecej niz jedna walke, w przeciwnym razie piszcie na gg 5850330

Opublikowano (edytowane)

Sorka nie miałem neta do teraz :)

Mastachi ogólnie nie masz czasu do środy aby rozegrać faze grupową?

Szyper jeśli chcesz wystartować to moge Ciebie zapisać :) Tylko to zależy jak z mastachim się umówię. (wejdziesz na jego miejscu lub po prostu będziesz w 3eciej grupie)

Milly, sorka nie miałem czasu pisać do wszystkich bo nie siedziałem na gg tylko przy książkach dlatego miałem opis z informacją o turnieju.

Fishbone- przypominam, że nie jesteś prowadzącym grupy wiec jej nie prowadzisz (przeczytaj regulamin)

Prowadzący grup:

Gr1 - ciuh

Gr2 - brollymitsu

Gr3 - frizen

Gr4 - mevek

Edytowane przez Brolly
Gość mevek
Opublikowano

mielismy wczoraj grac z Alik-iem, ale mialem urodzinki 24 :( wiec troszke sie przedluzylo ze wzglendu na %... ;)

skoro jestem prowadzacy to czekam na terminy kto, z kim i kiedy che, badz jak mu pasuje.

odnosnie mnie, to moge aktualnie grac tylko od godz 16 do 19 czasu pl (mam nocki, zchodze w poniedzialek).

Opublikowano

Mevek jako prowadzacy musisz napisać (lub oni do Ciebie) i uzgodnić date :). Faza grupowa trwa do środy ale podkreslam jeśli się stanie coś powaznego to można przedłużyć ten termin o pare dni.

Tak w ogóle pisze do Panów z mojej grupy na gg i nikt mi jak na razie nie odpisuje :P

Opublikowano (edytowane)

Ktoś wie kiedy Veron bywa (albo czy bywa?) na gg?

Oficjalnie ogłaszam, że Fishbone otrzymuje OSTRZEŻENIE. Jeszcze jedno i odpadasz z turnieju (wszyscy z twej grupy będą mieć już gwarantowaną jedną wygraną)

Edytowane przez Brolly
Opublikowano

Oficjalnie ogłaszam, że Fishbone otrzymuje OSTRZEŻENIE. Jeszcze jedno i odpadasz z turnieju (wszyscy z twej grupy będą mieć już gwarantowaną jedną wygraną)

Jeszcze tylko dodaj za co...

Opublikowano

Jeszcze tylko dodaj za co...

Na gg Ci odpisałem za co :). Więcej kultury.