Pitrex 1 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Lol, oczywiscie, ze podkrecalem;] Robie to od jakichs 8 lat, wiec mam wprawe;]]]]] taunta nie robie na sieci, bo sie nie oplaca, jak nie ma pelnych klatek, dlatego zostaje przy b+1 SS 3xiWS+3, d+3,2, ale rzadko mi siedzi;] zeby bylo smieszniej czesciej mi wychodzi df+3, uf+3, iWS+3 1 iWS+3 d+3,2, ktory jest trudniejszy;]]]]] a z tym graniem to racja - musimy cos czesciej przypykac;]]] pzdr hmm....a mi na online częściej siedzi taunt fb2 niz kolana Cytuj
Gość mevek Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Lol, oczywiscie, ze podkrecalem;] Robie to od jakichs 8 lat, wiec mam wprawe;]]]]] taunta nie robie na sieci, bo sie nie oplaca, jak nie ma pelnych klatek, dlatego zostaje przy b+1 SS 3xiWS+3, d+3,2, ale rzadko mi siedzi;] zeby bylo smieszniej czesciej mi wychodzi df+3, uf+3, iWS+3 1 iWS+3 d+3,2, ktory jest trudniejszy;]]]]] a z tym graniem to racja - musimy cos czesciej przypykac;]]] pzdr hmm....a mi na online częściej siedzi taunt fb2 niz kolana i co jeszcze.... wiesz... juz dawno po wieczorynce, wiec bajek nie opowiadaj! mi co najwyzej to siada: tuncik~34 i cos tam dalej... a najlepsza akcja po tauncie to... tauncik, b4, fb2, 34, 1,2,1 nie ma nic lepszego pzdro. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Mevek spoko, ale 3+4 (chyba to miałeś na myśli pisząc 34) jest dłuższe niż fb+2, więc nie widze powodu dla którego Pitrexowi miałoby to nie wychodzić, skoro sam napisałeś, że robisz taunt: 3+4. Pozdro & obczaj frame date A to że Pitrex chwali się tym na każdym kroku, to już inna sprawa ;]]]] Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Mevek spoko, ale 3+4 (chyba to miałeś na myśli pisząc 34) jest dłuższe niż fb+2, więc nie widze powodu dla którego Pitrexowi miałoby to nie wychodzić, skoro sam napisałeś, że robisz taunt: 3+4. Pozdro & obczaj frame date A to że Pitrex chwali się tym na każdym kroku, to już inna sprawa ;]]]] Na jakim każdym kroku ;pp ? tylko stwierdziłem że to mi częściej online wychodzi niż kolano ;p Cytuj
Action 1 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Lepiej załatw sobie xboxa:P Na temat: Gratulacje Mevek, super ze doprowadziłeś finał do końca szybko bez żadnych zgrzytów (które mógłby się pojawić gdybyś stracił jeszcze 1 walkę ). Cytuj
Gość mevek Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Mevek spoko, ale 3+4 (chyba to miałeś na myśli pisząc 34) jest dłuższe niż fb+2, więc nie widze powodu dla którego Pitrexowi miałoby to nie wychodzić, skoro sam napisałeś, że robisz taunt: 3+4. Pozdro & obczaj frame date A to że Pitrex chwali się tym na każdym kroku, to już inna sprawa ;]]]] Na jakim każdym kroku ;pp ? tylko stwierdziłem że to mi częściej online wychodzi niż kolano ;p chce to zobaczyc na wlasna skore, a jak by bylo malo nie bede atakowal! albo inaczej... wiem ile ma wybika, a ile nozka, bo tylko o klate wiecej, ale to i tak nie ma zadnego znaczenie, poniewaz sie to robi w tyle sam frame-ow. wiec tak... dawaj na online i sie dowiemy komu szybciej wyjdzie... tobie czy mi? ja juz wiem ^ ^ pozdrawiam... p.s a o co chodzi z tym Pudlem?? Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 o jaką klatke? fb+2 bryana jest jedna z najszybszych wybitek w grze.....13 klatkowiec ;p takze jest roznica. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 No nie do końca, bo wykonuje sie to f,b+2. Normalnie to f da się wbuforować, ale przy tauncie jest to niemożliwe, bo f go canceluje. Jak ty możesz być "high-level Bryan player'em" i tego nie wiedzieć? ;pp Cytuj
Gość mevek Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 (edytowane) No nie do końca, bo wykonuje sie to f,b+2. Normalnie to f da się wbuforować, ale przy tauncie jest to niemożliwe, bo f go canceluje. Jak ty możesz być "high-level Bryan player'em" i tego nie wiedzieć? ;pp sam zadaje sobie to pytanie! to jak, Gramy Kne? @Snake. grasz czasem w DR-a ? moze zagramy sobie online ktoregos wieczoru? Edytowane 11 maja 2009 przez mevek Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 (edytowane) Jasne, możemy zagrać, chociaż pewnie skończy się to jak zwykle - wkurze się na lagi i wyjde po jednej walce Aha, mam wersję ntsc-u, nie wiem jak jest z tym u ciebie. btw. Z tego co pamiętam Pitrex mi opowiadał że już kiedyś grał z tobą ;p Edytowane 11 maja 2009 przez Snake. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 (edytowane) No nie do końca, bo wykonuje sie to f,b+2. Normalnie to f da się wbuforować, ale przy tauncie jest to niemożliwe, bo f go canceluje. Jak ty możesz być "high-level Bryan player'em" i tego nie wiedzieć? ;pp sam zadaje sobie to pytanie! to jak, Gramy Kne? @Snake. grasz czasem w DR-a ? moze zagramy sobie online ktoregos wieczoru? To lepiej nie myśl tyle bo Ci się dysk twardy przegrzeje xD kto niby uważa że jestem high-level Bryan player'em ? ja ostatnio w ogóle w tekkena nie gram hehe a mało tego jeszcze x pudło kupuje i w GoW'a będę napierał ;p p.s z reszta czemu od razu mialem nie wiedziec ? napisalo mi sie i tyle ;p ale ty snejku zawsze musisz swoje 3 grosze wcisnac xD standard Edytowane 11 maja 2009 przez Pitrex Cytuj
Gość mevek Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Jasne, możemy zagrać, chociaż pewnie skończy się to jak zwykle - wkurze się na lagi i wyjde po jednej walce Aha, mam wersję ntsc-u, nie wiem jak jest z tym u ciebie. btw. Z tego co pamiętam Pitrex mi opowiadał że już kiedyś grał z tobą ;p mam obydwie moze i gralem, ale nie pamietam, badz nie chce, dlaczego? poniewaz jest jedna z wielu osob/graczy online, ktorzy nie szanuje innych jej uczestnikow. w takich przypadkach wlasnie postepuje zgodnie z twoimi nervami... zawijka z pokoju. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi