Opublikowano 25 lutego 200916 l Dla wszystkich niedowiarków : - - - - - I jeszcze macie tu filmik Kur**y xxxD : - http://www.youtube.com/watch?v=eD41EzOdkxA Trzeba będzie tylko poczekać na jego przetworzenie i akceptację przez obsługę YT... Poza tym info dla wszystkich - W POLSCE SĄ JESZCZE 2 AUTOMATY T6 - tylko nie wiadomo gdzie... Szukajcie a znajdziecie... A jak powiedział Gette my dajemy ognia i palimy gałki w automacie... Edytowane 25 lutego 200916 l przez Keii
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ale wiecie, że za kilka miesięcy cała Polska będzie grała w inną grę? Gdyby taki automat był w Warszawie to na pewno poszedłbym na kilka partii żeby sprawdzić grę, ale szkoda by mi było kasy na więcej. Edytowane 25 lutego 200916 l przez Di
Opublikowano 25 lutego 200916 l Tak z ciekawości: Gdzie się dokładnie znajduje owy automat? Silverscreen ^_^
Opublikowano 25 lutego 200916 l Panowie, link do filmiku już działa, są 2 różne gałki, wyglądają tak samo ale chodzą inaczej, poza tym chodzą fajnie, kaz is back ps. Tępe cXuje napxxrdala.my
Opublikowano 25 lutego 200916 l O M G O_O Parę pytań: -ten silverscreen jest otwarty 24 na dobe? Ale czy chociaż dostęp do automatu jest przez 24 godziny? -Są w ogóle jakieś kolejki? -Czy obsługa silverscreen wyprasza jeśli za długo okupuje się automat? -Jest tam w pobliżu coś do żarcia? Jestem zwarty i gotowy... o ile to nie jakiś podły "fotomontaż"
Opublikowano 25 lutego 200916 l Autor Silver jest otwarty 24h tylko bar jest zamykany...Ale automaty stoją.Żarcie masz na miejscu a jak ci zamkną to kawałek dalej masz 24h otwarte chińskie... Obsługa nie wyprasza tylko zaprasza a i jak się jakiejś kelnerce spodobasz to ci lody w polewie zafunduje xD TLT zbiera opłaty za miejsce przy tym automacie xD
Opublikowano 25 lutego 200916 l Nie ma bata,jutro jeszcze obadam ^_^ Pierwszy raz chyba cieszę się,że mieszkam w Łodzi xD
Opublikowano 25 lutego 200916 l yhy yhy.... Pitrex, chyba trzeba odwołać piątkowe granie u mnie Serio, jestem skłonny wydać kase na wyjazd i automat, dość mam już czekania... No chyba, że okaże sie, że jakiś z tych pozostałych dwóch automatów jest w Gdańsku, w co wątpie. U nas nigdy nic nie ma jak potrzeba.
Opublikowano 25 lutego 200916 l No szczerze ci powiem Snejku że ja mogę pojecha,co prawda będę żył o chlebie i wodzie z tej racji ze chce pojechać do Berlina ale jak ty jedziesz to i ja się zabiorę :D:D:D:D
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ten Automat to autentyk Byłem, widziałem, zagrałem. Już czuję w powietrzu jakiś zlot i siedzenie w silverze cały dzień
Opublikowano 25 lutego 200916 l Junior grałeś na Easy czy coś ? Chciałem również pochwalić się talentem Juniora, który jako pierwszy graczy popsuł automat Tekkena 6 Buahahahahhaha nie mogę . Automat stoi w silwerze i o mało co nie zacząłem się do niego modlić Automat stoi nieczynny ale mają go naprawić do piątku. Wszystkich chętnych zapraszamy do Łodzi jedna gra 2 zł 3 gry 5 zł oczywiście 5 kroków od automatu jest barek więc można "coś" wypić .
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ło kur/wa, chyba przez pomyłkę ten automat tutaj wylądował. Pewno chcieli pudło z tk3/tk4, a przez pomyłkę szóstka dojechała. Tylko jak już zepsuliście to raczej prędko tego nie naprawia. Może choidziło im o piatek za pół roku.
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ło kur/wa, chyba przez pomyłkę ten automat tutaj wylądował. Pewno chcieli pudło z tk3/tk4, a przez pomyłkę szóstka dojechała. Tylko jak już zepsuliście to raczej prędko tego nie naprawia. Może choidziło im o piatek za pół roku. Nie szerz defetyzmu Mam nadzieję że już jutro naprawią to cudo ^_^
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ehh łysy ty pipko ;d specjalnie to zrobiłeś żebyśmy nie przyjechali XD nie no teraz to marsz i naprawiaj ten automat
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ludzie módlcie sie... tak jak niektorzy to robili by automat zostal zreperowany. Mielismy z juniorem zapewnienie od Goscia ktory to prowadzi ze automat bedzie czynny najpozniej w piatek 27.02.2009 w godzinach rannych, wiec trzymajmy sie tej wersji
Opublikowano 25 lutego 200916 l Autor A kto zepsuł automat?? Junior?? NIEEEEE KUR..WA tylko Mario aka Maniek xD
Opublikowano 26 lutego 200916 l jakie trole sie tu wyzywaja jutro po pracy skocze obczaic ten automat, jak bedzie mi sie nudzic rozwale gałke i w weekend sobie nie pogracie, potem wpadne jeszcze w nastepny piatek przes praca i znowu ja uszkodze zebyscie nie mogli grac... a taki ze mnie chamski sku.rwysyn. Edytowane 26 lutego 200916 l przez wielad
Opublikowano 26 lutego 200916 l Nie rozwalaj nic XD. Bo mamy zamiar niebawem wpasc do Lodzi to przy okazji automat obadac. Nie badz cham =].
Opublikowano 26 lutego 200916 l Nie rozwalaj nic XD. Bo mamy zamiar niebawem wpasc do Lodzi to przy okazji automat obadac. Nie badz cham =]. Albo jeśli będą go tak dalej traktować to zabierzemy go do Wrocławia gdzie nie stanie mu się więcej krzywda
Opublikowano 26 lutego 200916 l Weźcie nagrajcie coś jak gracie swoimi postaciami, jakieś Paul'e czy czym Wy tam operujecie, a nie "żale" na neta wypuszczacie
Opublikowano 26 lutego 200916 l Fajnie że tam ktokolwiek umie na sticku grać;d. W sumie tylko Velek, ale on się jeszcze uczy.
Opublikowano 26 lutego 200916 l Kurde też bym skoczył do Łodzi, ale niestety padów nie można do automatu podpinać, a na sticku umiem ledwo QCF zrobić :] nie mówiąc już nic o czymś tak skillowym jak CD :waah:
Opublikowano 26 lutego 200916 l Może jak "ładnie poprosimy" to nam ten automat na weekend wypożyczą ?? XD