Keii 0 Opublikowano 7 marca 2009 Autor Opublikowano 7 marca 2009 W moim kanale (Łódzkich żółwiów Ninja) youtube-Junor są już dodane małe testy postaci:) Cytuj
szyper 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ciekawie to nazywacie. Wiemy już o tej grze w sumie wszystko, a Wy "testujecie". Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ja tam nic nie wiem, bo nie marnuję wolnego czasu na oglądanie od cholery i jeszcze trochę walk z JOYBOX'a ;p Cytuj
szyper 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Przypuszczam jednak, że obejrzałeś dużo więcej walk ode mnie. W każdym razie na pewno wiesz więcej niż to co oni pokazują. Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ciekawie to nazywacie. Wiemy już o tej grze w sumie wszystko, a Wy "testujecie". Mam tylko nadzieje że potrafił byś przenieść tą wiedzę na praktykę Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Przypuszczam jednak, że obejrzałeś dużo więcej walk ode mnie. W każdym razie na pewno wiesz więcej niż to co oni pokazują. No to na pewno, bo nie przepadam za oglądaniem filmików z cyfrówki - wolę direct feedy z YT. Cytuj
KRYSTA-GG- 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 dobrze w peni*, że macie T6, chętnie bym wpadł i pograł. Zastanawiam sie jak ten automat tam trafił, czy to było przemyślane zamówienie czy jakiś tekkenowy-jan. Widać macie japoński automat, w który są ładowane 'hrapy', czułbym się jak w domu z kaziem po prawej. Oj pograłbym se ja w to, bo ta wersja DR-kowa na PSP z boundami jest marna Cytuj
Lain 107 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Byłam, widziałam. Może gdyby nie to, że był tam tłum dzieciaków, których mina mówiła: jak nam przeszkodzisz, to zrobię Ci rolling death cradle, ale na żywo. W takich momentach jestem za aborcją. No, ale.. fajny pomysł z tym automatem. Może następnym razem sobie zagram. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 8 marca 2009 Autor Opublikowano 8 marca 2009 Hahaha.A czy któreś z tych dzieci nie miało blond włosów i nie grało kingiem próbując wkleić juugla z boundem ?? Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Łysy Ty podrywaczu nie możesz być dzieckiem jesteś za stary na takie określenie. Bardziej do twoich piętnastu lat pasuje nastolatek LOL Znowu byłem i dychę wtopiłem, królestwo za pada <_< Cytuj
MTC 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) "Foczka widziałaś jakiego juggla skleiłem, tak że ten noobek z którym gram to obsrał się świątecznym twarogiem" albo "luknij jakiego łola posadziłem, wlazło nawet z rispałnem" podryw typowego gracza w tekkena hehehe Edytowane 8 marca 2009 przez MTC Cytuj
Keii 0 Opublikowano 8 marca 2009 Autor Opublikowano 8 marca 2009 Raczej zlewam z tego ze mnie do dziecka porównano xD co za łby z was są xD Jak ty tak laski wyrywasz Bażant to sie nie dziwie że od 2 lat zadowalasz się kciukiem i jego czterema siostrami xD Cytuj
manieq 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 A ja sprawdzalem dzisiaj BOBA Szczerze ? Jak na grubasa to szybki jest jak cholera calkiem milo mi sie gralo i nawet azazela nim przeszedlem Mysle ze jak dorwe t6 na konsoli to nim pogram Bob Tekken 6 = Rufus Street Fighter 4 Cytuj
MTC 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Jak ty tak laski wyrywasz Bażant to sie nie dziwie że od 2 lat zadowalasz się kciukiem i jego czterema siostrami xD Milcz i ucz się Cytuj
Lain 107 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Od której dzieciaki grywacie tam ? Będę jutro, to popatrze jak walczycie o lachona z forum Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Nie wpadaj bo dżagle z wrażenia przestaną im siedzieć;]. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Od której dzieciaki grywacie tam ? Będę jutro, to popatrze jak walczycie o lachona z forum No i przez Ciebie Juniorek nie będzie w stanie zasnąć hahaha ;P Cytuj
szyper 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 "Foczka widziałaś jakiego juggla skleiłem, tak że ten noobek z którym gram to obsrał się świątecznym twarogiem" albo "luknij jakiego łola posadziłem, wlazło nawet z rispałnem" podryw typowego gracza w tekkena tongue.gif hehehe Zrobiłem 10 razy pod rząd Kazem CH d/f+2 ewgf + juggiel, która zrobi mi dobrze? Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 dobrze w peni*, że macie T6, chętnie bym wpadł i pograł. Zastanawiam sie jak ten automat tam trafił, czy to było przemyślane zamówienie czy jakiś tekkenowy-jan. Widać macie japoński automat, w który są ładowane 'hrapy', czułbym się jak w domu z kaziem po prawej. Oj pograłbym se ja w to, bo ta wersja DR-kowa na PSP z boundami jest marna To możemy zagrać bo ja po prawej wole:P Od której dzieciaki grywacie tam ? Będę jutro, to popatrze jak walczycie o lachona z forum ja jutro może będe ok. 19??pewnie ktos sie ze mną przywlecze "Foczka widziałaś jakiego juggla skleiłem, tak że ten noobek z którym gram to obsrał się świątecznym twarogiem" albo "luknij jakiego łola posadziłem, wlazło nawet z rispałnem" podryw typowego gracza w tekkena tongue.gif hehehe Zrobiłem 10 razy pod rząd Kazem CH d/f+2 ewgf + juggiel, która zrobi mi dobrze? tylko 10??? Cytuj
mashter 54 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Se polewacie, na sticku to jest lajcik, boskon przy mnie kiedyś wybił 12 razy pod rząd na padzie A tekken 6 jest słaby, sf4 ŻONDZI! Cytuj
MTC 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Se polewacie, na sticku to jest lajcik, boskon przy mnie kiedyś wybił 12 razy pod rząd na padzie A uzbierał kiedyś słoik malin nie używając rąk ?? Cieniasy Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 ja jutro może będe ok. 19??pewnie ktos sie ze mną przywlecze Pewnie ja się przywlekę i znowu wydam 2 zl to uzależnia <_< A uzbierał kiedyś słoik malin nie używając rąk ?? Cieniasy próbowałem ustami ale nie dało rady, wszystkie zjadałem od razu. może za rok spróbuję stopami Cytuj
Keii 0 Opublikowano 8 marca 2009 Autor Opublikowano 8 marca 2009 Dobra to ja też się pojawię jutro między 18.00 a 19.00 xD Jak tak patrze na twoje wszystke posty w tym temacie szyper to wydaje mi się że jesteś ciut zły że to nie w poznaniu postawili ten automat xD SF4 jest całkiem w oko ale nie ma sie czym podniecać - też trochę pogram. Jak na razie muszę ogarnąć granie na gałce xD Podobno drugi automat jest gdzieś w szczecinie - znajomy dzwonił że coś tam przywieźli ale nie jest pewien , jutro sie dowiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi