szyper 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 No przecież nie jestem zadowolony Przybędziemy za jakiś czas złoić Was. Dziwie się, że jednego z tych 3 automatów tekkena 6 nie ma w Poznaniu. Mamy orginalny jakiś salon namco, pełno automatów, tekken 5 szybko tam był, ale szóstki brakuje, szkoda. Chociaż tam jedna gra = 2,50zł. Jak w ogóle chodzi gała? Cytuj
MTC 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) Brollego gorąco przepraszam Cie za nazwanie twojej osoby dupkiem na forum publicznym. Bardzo ubolewam z powodu mojego braku opanowania i kultury. Sprostuję sprawy, z Miłoniem to były wyłącznie i on także odbierał je tak samo (tu walnąłem sciemę) . Wprawa wygląda obecnie w ten sposób że zrzuciłeś go z schodków, 2 progi i oblewałeś go wodą w celu obudzenia go gdyż miała przyjsc dyrekcja szkoły a miałeś wybór obudzenie przez lanie wody lub wezwanie policji. Edytowane 8 marca 2009 przez MTC Cytuj
Keii 0 Opublikowano 8 marca 2009 Autor Opublikowano 8 marca 2009 Prawa dobrze a lewa znośnie a sprawdzaliście tam na zapleczu czy nie ma?? xD Cytuj
Lain 107 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Czemu tak późno przyjdziecie? ; [ Nie chce już z Wami grać. :foch: Cytuj
Brolly 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) Panie Brollego gorąco przepraszam Cie za nazwanie twojej osoby dupkiem na forum publicznym. Bardzo ubolewam z powodu mojego braku opanowania i kultury. Sprostuję sprawy, z Miłoniem to były wyłącznie i on także odbierał je tak samo (tu walnąłem sciemę) . Wprawa wygląda obecnie w ten sposób że zrzuciłeś go z schodków, 2 progi i oblewałeś go wodą w celu obudzenia go gdyż miała przyjsc dyrekcja szkoły a miałeś wybór obudzenie przez lanie wody lub wezwanie policji. Przeprosiny przyjęte. ----- Tak w ogóle jakiś Yosh się wybiera do Łodzi aby zbadać josimistrza? Paweł jak możesz i dasz rade to przetesuj yosha dla wszystkich yosh fanów Z tego co widze to Henio wygląda za(pipi)iscie Edytowane 8 marca 2009 przez Brolly Cytuj
alik 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Czemu tak późno przyjdziecie? ; [ Nie chce już z Wami grać. :foch: coś mi się wydaję że wasza Lalunia chcę żebyście prosili Ją o to żeby Wam towarzyszyła ;] Cytuj
Keii 0 Opublikowano 9 marca 2009 Autor Opublikowano 9 marca 2009 Czemu tak późno przyjdziecie? ; [ Nie chce już z Wami grać. :foch: coś mi się wydaję że wasza Lalunia chcę żebyście prosili Ją o to żeby Wam towarzyszyła ;] Hłe hłe.Niestety po szybkonogu mam ciężkie wspomnienia odnośnie kobiet grających w tekka xD Tak więc jakby to powiedzieć myślę że część Łódzkiej ekipy ma w (pipi)e z jaką płcią gra - co oznacza że prosić nikt nie będzie. xD Cytuj
MTC 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Mamy już odpowiedź dlaczego Pawełek przestał grać w tekkena Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Czemu tak późno przyjdziecie? ; [ Nie chce już z Wami grać. :foch: To żart a nie foch:P Panie Brollego gorąco przepraszam Cie za nazwanie twojej osoby dupkiem na forum publicznym. Bardzo ubolewam z powodu mojego braku opanowania i kultury. Sprostuję sprawy, z Miłoniem to były wyłącznie i on także odbierał je tak samo (tu walnąłem sciemę) . Wprawa wygląda obecnie w ten sposób że zrzuciłeś go z schodków, 2 progi i oblewałeś go wodą w celu obudzenia go gdyż miała przyjsc dyrekcja szkoły a miałeś wybór obudzenie przez lanie wody lub wezwanie policji. Przeprosiny przyjęte. ----- Tak w ogóle jakiś Yosh się wybiera do Łodzi aby zbadać josimistrza? Paweł jak możesz i dasz rade to przetesuj yosha dla wszystkich yosh fanów Z tego co widze to Henio wygląda za(pipi)iscie Krótko, z tego co słyszałem to temu gościowi wszyscy dokuczali a Brolly wcale go nie zrzucił(moje zródło tak twierdzi) Czemu tak późno przyjdziecie? ; [ Nie chce już z Wami grać. :foch: coś mi się wydaję że wasza Lalunia chcę żebyście prosili Ją o to żeby Wam towarzyszyła ;] Nie, poprostu sie założyliśmy sie kto z kim wygra na vs. o alko a nie mamy jak zakładu rozegrać bo ja wychodze ok. 18 z tyrki a Lain o 19 ma pociąg do domu Czemu tak późno przyjdziecie? ; [ Nie chce już z Wami grać. :foch: coś mi się wydaję że wasza Lalunia chcę żebyście prosili Ją o to żeby Wam towarzyszyła ;] Hłe hłe.Niestety po szybkonogu mam ciężkie wspomnienia odnośnie kobiet grających w tekka xD Tak więc jakby to powiedzieć myślę że część Łódzkiej ekipy ma w (pipi)e z jaką płcią gra - co oznacza że prosić nikt nie będzie. xD I znowu okazuje sie że w łodzi nic sie przedemną nie ukryje:)Lain to napewno nie szybkonogie....coś Ps. Wez sobie Junior jutro pare czystych badejek na salon lepiej a co do gałek to obie są gitara tylko 1wszy port chodzi jak dla mnie jak niewyrobiona sanwa(taka jak u pitreksa czy sneja ale na kwadracie) a port 2 jest jakby dużo mniej spręzynująca ale dobrze centrująca:) Cytuj
Keii 0 Opublikowano 9 marca 2009 Autor Opublikowano 9 marca 2009 (edytowane) Dżizassss!!!!W pyte kapelusik - nie ma co Oj Velu grabisz sobie xD ale coś czuje że będę się z ciebie ostro nabijał/napierdalał xD tak samo jak w pociągu z wiadomymi osobami po odpowiedniej ilości alko xD Tylko nie zapominaj ze to ja tu mam 15 lat i jestem młody i piękny xD a nie to co ty stary i z próchniały obscure xD Edytowane 9 marca 2009 przez Keii Cytuj
MTC 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Lain to napewno nie szybkonogie....coś Ty stary to potrafisz zapierdolić komplementa Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Dżizassss!!!!W pyte kapelusik - nie ma co Oj Velu grabisz sobie xD ale coś czuje że będę się z ciebie ostro nabijał/napierdalał xD tak samo jak w pociągu z qumpelą tokisa xD masz szczęście że gówniarstwa nie bije Lain to napewno nie szybkonogie....coś Ty stary to potrafisz zapierdolić komplementa A co;P trzeba zbierać punkty Ps. fotka Pawła P. zraniła me uczucia:P Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Czy jak graliście z Pandą to nie mieliście wrażenia, że ma teraz mniejszy model postaci? Cytuj
Keii 0 Opublikowano 9 marca 2009 Autor Opublikowano 9 marca 2009 jakoś nie do końca bo tyłek jej powiększyli a hit box na głowie jest taki sam Cytuj
MTC 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Kubo a nie zauważyłeś że wszystkie overkille na filmikach KYSG właśnie są robione na nią. Prosty wniosek, ma obrzydliwie wielki zad Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Pawle, a nie zauważyłes, że źle zasłoniłes Sway'owi oczy? Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Nie każdy jest mistrzem fotoszopa i nie każdy potrafi wykonać cenzurę ukośną. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Nie każdy jest mistrzem fotoszopa Panowie ja korzystam z Painta To nie moja wina że pasek jest prosty a twarz Pawła jakoś dziwnie... pod kątem ;P Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Dzisiaj grałem z kompem i doszedłem do wniosku ze gałka na 1p słabo łapie(trzeba dokładnie trafić) d/b+2 a poza tym mogłaby lżej chodzić...ale może mi sie wydaje Leo RoX... Cytuj
Gość mevek Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 (edytowane) ja ostatnio gralem w dublinskim casinie. po 3 dniach praktyki na sticku w domu bilem wszystkich pakistancow i niestety nie wszystkich iroli byl tam jeden ktory gra znakomicie mardonem. z czasem na pewno mu dopkopie... ale wpierw musze sie nauczyc kozystac z bounda. moze jakis chetny poda mi kilka akcji z wykorzystaniem go. np. ws2, 4,3,4 dss 2,f2,2 bound ff2,4 i jak to jest z ta sciana, jakis maxsior ??? Edytowane 10 marca 2009 przez mevek Cytuj
Keii 0 Opublikowano 10 marca 2009 Autor Opublikowano 10 marca 2009 To może napisz kim grasz bo ja np. nie mam pojęcia Cytuj
szyper 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Ma Lawa w Avk'u a po akcjach chyba widać. Juggle to nie wiem, może: JS, 4,u+3, 1, 1,2,2,2 B! f,f+2,1,3 ściana to chyba: 4,3,4,DSS, 3 Ale nich Ci powie ktoś rozgarnięty. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 rozgarniety, hmmm... ? ta scianka cos mi smierdzi. mysle, iz siedzi tylko w BR, co nie znaczy, ze kiedy bede gral nie bede jej probowal wsadzic ^ ^ "Keii - tworz oczy to zobaczysz (patrz_avatar) Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 z racji tego ze doyebali mi egzamin w poniedzialek ten weekend mam z glowy, czy moglbym przelozyc moj wyjazd na przyszly tydzien? i kto by mnie przenocowal? ;] Cytuj
szyper 0 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 @ mevek: więcej da się posadzić w części 6.0 i do tej podałem Ci ścianę. Chyba, że grasz już w BRa.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi