Opublikowano 11 marca 200916 l Z tego co widziałem to w t6.0 434DSSf1 na wysokie postacie i bigi 434DSS3 siedzi na wszystkich. W każdej walce w BR jaką oglądałem z Lawem to robili 43DSS3 lub zawsze db44 Na zaibatsu jednak wypowiadali się że to jest ciężkie. Na forum lawa w BR znalazłem coś takiego ws2, 4,u3, 4,3DSSf2 B! ff213 podobno bardzo ciężkie ale zabiera więcej niż el, el, el, d1 B! cd441 u Henia
Opublikowano 11 marca 200916 l ale to nie jest BR wiec nie ma tam F+1+2 z DSs(bo tak mi sie wydaje, ze tak bedzie sie to robilo). i racja b/d4, 4 siedzi miodzio pod scianka wstajace ws1,2 tez nie jest zle, ale czy moge tym karac low-y, ktorych nie z parruje ? potrzebuje frame date, a na zaibatsu chyba jeszcze nie ma? najlepszy dotychczasowy sios, jaki mi przyparl do gustu to ff2,3 badz 4 (natural combo, a pierwszy to mid )? kopie dalej za akcjami baletnicy. Edytowane 11 marca 200916 l przez mevek
Opublikowano 11 marca 200916 l Autor Kwa.Kwa.Pozlewać blondi nie dadzą xD Pychu ja z przenocowaniem cie w przyszły weekend odpadam niestety bo ma mnie nie być. EDIT: Mam prośbę do wszystkich A-stickowych graczy którzy mają się pojawić na weekend w Łdz'cie. Jeśli któryś z was posiada Smar Silikonowy do Łożysk z Tworzyw Sztucznych (najlepsze do sticków) niech go ze sobą zabierze. I jeszcze jedna prośba - Jeśli ktoś ma na zbyciu Base + Restrictor do Namco sticka to z chęcią odkupię albo przyjmę xD Edytowane 11 marca 200916 l przez Keii
Opublikowano 13 marca 200916 l Kto jutro ustawia się pod automatem na małe skopanie tyłka? chętnie kogoś pokonam
Opublikowano 14 marca 200916 l Kwa.Kwa.Pozlewać blondi nie dadzą xD Pychu ja z przenocowaniem cie w przyszły weekend odpadam niestety bo ma mnie nie być. EDIT: Mam prośbę do wszystkich A-stickowych graczy którzy mają się pojawić na weekend w Łdz'cie. Jeśli któryś z was posiada Smar Silikonowy do Łożysk z Tworzyw Sztucznych (najlepsze do sticków) niech go ze sobą zabierze. I jeszcze jedna prośba - Jeśli ktoś ma na zbyciu Base + Restrictor do Namco sticka to z chęcią odkupię albo przyjmę xD ty lepiej nie zapomnij o moich 4 piwach za sticka co ??
Opublikowano 14 marca 200916 l Autor Na małe skopanie tyłka ?? xD (lol) jak chcesz to możemy sie założyć o 50 zł że nie pokonasz wystawionej przez nas osoby xD pozdro-zadzwoń pod nr. xxx jak będziesz sie wybierał pod automat to przyjdziemy. Edytowane 21 marca 200916 l przez Keii
Opublikowano 19 marca 200916 l W sumie z Robsonem wybralibyśmy się w weekend 28-29 marca... Czy ktoś może w TLT będzie organizował jakieś granko czy coś? Oj, nie mogę się doczekać żeby przetestować Yoshera * EDIT: Szyper, masz bajer-sygnaturkę Edytowane 19 marca 200916 l przez Tenshi:)
Opublikowano 20 marca 200916 l Chłopaki, załóżcie hotel, to z profitów za jakiś czas odkupicie automat :]
Opublikowano 20 marca 200916 l Wiecie coś na temat Szczecina czy jest automat? gdzies w temacie było napisane że ponoc jest u mnie na wiosce... tyle że ja jestem w uk ..Przychodzi mi tylko jedno miejsce do głowy Centrum Handlowe Galaksy...
Opublikowano 20 marca 200916 l Autor Z tego co mi ziomek zreferował to jednak nie ma tam automatu Te 2 pozostałe automaty to jakieś (pipi)e widma.Mam nadzieję że w końcu gdzieś się znajdą. @Mashter. Słyszałem że kiedyś robiłeś listę automatów w Polsce/Europie.Może warto by ją było odświeżyć.Może ktoś od ciebie będzie miał pojęcie o pozostałych 2 automatach??
Opublikowano 21 marca 200916 l Z tego co mi ziomek zreferował to jednak nie ma tam automatu Te 2 pozostałe automaty to jakieś (pipi)e widma.Mam nadzieję że w końcu gdzieś się znajdą. @Mashter. Słyszałem że kiedyś robiłeś listę automatów w Polsce/Europie.Może warto by ją było odświeżyć.Może ktoś od ciebie będzie miał pojęcie o pozostałych 2 automatach?? Oby nie we Wrocławiu...
Opublikowano 22 marca 200916 l Oby nie we Wrocławiu... Na waszym miejscu kupił bym sobie automat bo i tak weszło by w niego tyle samo kasy na granie co w nowy sprzęt
Opublikowano 22 marca 200916 l Ale wtedy już nie czujesz się japońskim prosem, który za CREDIT płaci. Nieistotne jest to, że oni płacą 10gr a my 2zł, samo uczucie jest przecież BEZCENNE.
Opublikowano 22 marca 200916 l Zapewne w przeliczeniu jenów na złotówki. 1 zł = 100 000 Jenów 1 żeton = 2 Jeny
Opublikowano 22 marca 200916 l Ale wtedy już nie czujesz się japońskim prosem, który za CREDIT płaci. Nieistotne jest to, że oni płacą 10gr a my 2zł, samo uczucie jest przecież BEZCENNE. Tak, my wszyscy czujemy się bardzo pro. Czasami nie mam pojęcia o co chodzi w Twoich postach.
Opublikowano 22 marca 200916 l Każdy CREDIT, to walka o życie, ponieważ tak długo nie płacisz za grę, aż nie przegrasz. Kupując automat tracisz te emocje. Edytowane 22 marca 200916 l przez szyper
Opublikowano 22 marca 200916 l Każdy CREDIT, to walka o życie, ponieważ tak długo nie płacisz aż nie przegrasz. Kupując automat tracisz te emocje. Dla mnie to była walka o góra 2zł (słownie: dwa złote zero groszy). I mimo że wydałem fortunę na same CREDITy to nie żałuję i nie mam poczucia że przegrałem, ekhm... życie. Edytowane 22 marca 200916 l przez Nevan
Opublikowano 24 marca 200916 l 1 zł = 100 000 Jenów :o "Drobna" pomyłka, 100 Jenów ~ 3,5zł Wyszło by z tego że żeton za 2 Jeny to 7 groszy edit @Di niżej Ja wiem że każdy sobie to może łatwo policzyć, po prostu zdziwiło mnie skąd się Bażantowi wzięło te 100 000. EOT Edytowane 24 marca 200916 l przez Vranki
Opublikowano 24 marca 200916 l No nie mów. EDIT: Nawet gdyby faktycznie 1 zł = 100 000 Yen, to i 10 groszy nie wyszłoby 2 Yeny. Ten intencjonalny brak dokładności jest tak oczywisty, że aż dziwne, że odpisałeś mu na ten temat. Edytowane 24 marca 200916 l przez Di
Opublikowano 24 marca 200916 l Przypomina mi się wywiad, przeprowadzony kilka lat temu z pewnym fps'owcem, puszczony w TV. Koleś też gadał rzeczy tego typu, jak to, że strzelanka z kumplami w cs'a czy queja to walka na śmierć i życie ze za każdym razem czuje ból, gdy dostanie serie z chaina i ze naprawdę czuje iż kona gdy ktoś go trafi tak ze skończą mu się hp'ki. Program był o uzależnieniach i o tym jak ratować nasze dzieci. Tak mi sie przypomniało ;d. Edytowane 24 marca 200916 l przez CheeseOfTheDay
Opublikowano 24 marca 200916 l Hardowo Liber, oj hardowo pojechałeś;]. A automat T6 we wrocku mógłby być, bo nasi kieszonkowcy i dresy potrzebują dofinansowania ze strony turystów. Edytowane 24 marca 200916 l przez Aramis