Skocz do zawartości

Tekken 6 w Łodzi

Featured Replies

Opublikowano

Z tego co widziałem to w t6.0 434DSSf1 na wysokie postacie i bigi 434DSS3 siedzi na wszystkich. W każdej walce w BR jaką oglądałem z Lawem to robili 43DSS3 lub zawsze db44

Na zaibatsu jednak wypowiadali się że to jest ciężkie. Na forum lawa w BR znalazłem coś takiego ws2, 4,u3, 4,3DSSf2 B! ff213 podobno bardzo ciężkie ale zabiera więcej niż el, el, el, d1 B! cd441 u Henia :P

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale to nie jest BR :/ wiec nie ma tam F+1+2 z DSs(bo tak mi sie wydaje, ze tak bedzie sie to robilo).

i racja b/d4, 4 siedzi miodzio pod scianka :)

wstajace ws1,2 tez nie jest zle, ale czy moge tym karac low-y, ktorych nie z parruje ?

potrzebuje frame date, a na zaibatsu chyba jeszcze nie ma?

najlepszy dotychczasowy sios, jaki mi przyparl do gustu to ff2,3 badz 4 (natural combo, a pierwszy to mid :D)?

kopie dalej za akcjami baletnicy.

Edytowane przez mevek

Opublikowano
  • Autor

Kwa.Kwa.Pozlewać blondi nie dadzą xD

Pychu ja z przenocowaniem cie w przyszły weekend odpadam niestety bo ma mnie nie być.

EDIT:

Mam prośbę do wszystkich A-stickowych graczy którzy mają się pojawić na weekend w Łdz'cie.

Jeśli któryś z was posiada Smar Silikonowy do Łożysk z Tworzyw Sztucznych (najlepsze do sticków) niech go ze sobą zabierze.

I jeszcze jedna prośba - Jeśli ktoś ma na zbyciu Base + Restrictor do Namco sticka to z chęcią odkupię :) albo przyjmę xD

Edytowane przez Keii

Opublikowano
Kwa.Kwa.Pozlewać blondi nie dadzą xD

Pychu ja z przenocowaniem cie w przyszły weekend odpadam niestety bo ma mnie nie być.

EDIT:

Mam prośbę do wszystkich A-stickowych graczy którzy mają się pojawić na weekend w Łdz'cie.

Jeśli któryś z was posiada Smar Silikonowy do Łożysk z Tworzyw Sztucznych (najlepsze do sticków) niech go ze sobą zabierze.

I jeszcze jedna prośba - Jeśli ktoś ma na zbyciu Base + Restrictor do Namco sticka to z chęcią odkupię :) albo przyjmę xD

ty lepiej nie zapomnij o moich 4 piwach za sticka co ??

Opublikowano
  • Autor

Na małe skopanie tyłka ?? xD (lol) jak chcesz to możemy sie założyć o 50 zł że nie pokonasz wystawionej przez nas osoby xD pozdro-zadzwoń pod nr. xxx jak będziesz sie wybierał pod automat to przyjdziemy.

Edytowane przez Keii

Opublikowano

W sumie z Robsonem wybralibyśmy się w weekend 28-29 marca... ^^ Czy ktoś może w TLT będzie organizował jakieś granko czy coś?

Oj, nie mogę się doczekać żeby przetestować Yoshera :)

* EDIT: Szyper, masz bajer-sygnaturkę :P

Edytowane przez Tenshi:)

Opublikowano

Chłopaki, załóżcie hotel, to z profitów za jakiś czas odkupicie automat :]

Opublikowano

Wiecie coś na temat Szczecina czy jest automat? gdzies w temacie było napisane że ponoc jest u mnie na wiosce... tyle że ja jestem w uk ..Przychodzi mi tylko jedno miejsce do głowy Centrum Handlowe Galaksy...

Opublikowano
  • Autor

Z tego co mi ziomek zreferował to jednak nie ma tam automatu :/

Te 2 pozostałe automaty to jakieś (pipi)e widma.Mam nadzieję że w końcu gdzieś się znajdą.

@Mashter.

Słyszałem że kiedyś robiłeś listę automatów w Polsce/Europie.Może warto by ją było odświeżyć.Może ktoś od ciebie będzie miał pojęcie o pozostałych 2 automatach??

Opublikowano
Z tego co mi ziomek zreferował to jednak nie ma tam automatu :/

Te 2 pozostałe automaty to jakieś (pipi)e widma.Mam nadzieję że w końcu gdzieś się znajdą.

@Mashter.

Słyszałem że kiedyś robiłeś listę automatów w Polsce/Europie.Może warto by ją było odświeżyć.Może ktoś od ciebie będzie miał pojęcie o pozostałych 2 automatach??

Oby nie we Wrocławiu...

Opublikowano
Oby nie we Wrocławiu...

Na waszym miejscu kupił bym sobie automat bo i tak weszło by w niego tyle samo kasy na granie co w nowy sprzęt :P

Opublikowano

Ale wtedy już nie czujesz się japońskim prosem, który za CREDIT płaci. Nieistotne jest to, że oni płacą 10gr a my 2zł, samo uczucie jest przecież BEZCENNE.

Opublikowano

Zapewne w przeliczeniu jenów na złotówki.

quite obvious

Opublikowano
Zapewne w przeliczeniu jenów na złotówki.

1 zł = 100 000 Jenów

1 żeton = 2 Jeny

Opublikowano
Ale wtedy już nie czujesz się japońskim prosem, który za CREDIT płaci. Nieistotne jest to, że oni płacą 10gr a my 2zł, samo uczucie jest przecież BEZCENNE.

Tak, my wszyscy czujemy się bardzo pro.

Czasami nie mam pojęcia o co chodzi w Twoich postach.

Opublikowano

Każdy CREDIT, to walka o życie, ponieważ tak długo nie płacisz za grę, aż nie przegrasz. Kupując automat tracisz te emocje.

Edytowane przez szyper

Opublikowano
Każdy CREDIT, to walka o życie, ponieważ tak długo nie płacisz aż nie przegrasz. Kupując automat tracisz te emocje.

Dla mnie to była walka o góra 2zł (słownie: dwa złote zero groszy). I mimo że wydałem fortunę na same CREDITy to nie żałuję i nie mam poczucia że przegrałem, ekhm... życie.

Edytowane przez Nevan

Opublikowano

A ja zawsze miałem wrażenie że wy się dobrze dogadujecie.

Opublikowano
1 zł = 100 000 Jenów

:o "Drobna" pomyłka, 100 Jenów ~ 3,5zł

Wyszło by z tego że żeton za 2 Jeny to 7 groszy ;)

edit @Di niżej

Ja wiem że każdy sobie to może łatwo policzyć, po prostu zdziwiło mnie skąd się Bażantowi wzięło te 100 000. EOT

Edytowane przez Vranki

Opublikowano

No nie mów.

EDIT: Nawet gdyby faktycznie 1 zł = 100 000 Yen, to i 10 groszy nie wyszłoby 2 Yeny. Ten intencjonalny brak dokładności jest tak oczywisty, że aż dziwne, że odpisałeś mu na ten temat.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Przypomina mi się wywiad, przeprowadzony kilka lat temu z pewnym fps'owcem, puszczony w TV. Koleś też gadał rzeczy tego typu, jak to, że strzelanka z kumplami w cs'a czy queja to walka na śmierć i życie ze za każdym razem czuje ból, gdy dostanie serie z chaina i ze naprawdę czuje iż kona gdy ktoś go trafi tak ze skończą mu się hp'ki. Program był o uzależnieniach i o tym jak ratować nasze dzieci. Tak mi sie przypomniało ;d.

Edytowane przez CheeseOfTheDay

Opublikowano

Hardowo Liber, oj hardowo pojechałeś;].

A automat T6 we wrocku mógłby być, bo nasi kieszonkowcy i dresy potrzebują dofinansowania ze strony turystów.

Edytowane przez Aramis