Skocz do zawartości

Tekken 6 w Łodzi

Keii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szyper prowokacja? ; o. Bo sam zabardzo tez nie wiem o co chodzi w Twoich postach. to bylo dobre w latach 199x, jak sie walczylo o kazda butelke po smietanie aby miec na zetona =P. Najwyzej 'zlapalem sie' na prowo. A kto mysli o credicie grajac obecnie w Tekkena?; o. Liczy sie fun z samej gry. zawsze. najwyzej placz na drugi dzien, po rewizji PLNow; o. Japonce? Abstra(pipi)ac od zarobkow mamy jeden z najtanszych automatow Tekkena 6 na swiecie. Koszt kredytu w japonii to najczesciej 100 jenow aka ~3.5zeta, w stanach srednio 1-1.5$ za gre. Nawet w Argentynie jest ok. 15 pesos (aka 3.2zl). Zaden z prosow nie patrzy na jakies credity. ale to wiesz i poprostu zapewne prowokujesz.

LOL Liber: o.

Edytowane przez solo/ng
  • Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pamiętacie pana Ozzego123?Jeśli tak to wygraliście 100zł = nagrody xD koleś uniósł się honorem przez duże "CH" i przesłał mi tę oto wiadomość xD pozdrawiam całe TLT xD

A co za przeproszeniem (pipi)a ma mi przeszkadzać?!

Panie super (pipi)a inteligentny... Znający scenę na wylot... i w ogóle madafaka...

Tylko wierz mi że ty z tego kibla żywy nie wyjdziesz.

Ale dzięki za porcje śmiechu z takiego frajera jakim jesteś - wszyscy mieliśmy ubaw przez dobry tydzień :)

a co chcesz mnie pobic na turnieju online :lol3:

a frajerem to mozesz sobie starego i funfluf z TLT nazywac

powinni calej trwojej rodzini ten wasz łódzki pawulon w(pipi)ic .

wy sie smialscie przez tydzien ? ,a ja glaskalem niemca przy waszych bulwersach

pa parowo zostajesz zablokowany

Opublikowano (edytowane)

ozir lame prowo, sucharze, poustynio wrzutow i gruszaca (pipi)o forumowa - mam nadzieje, ze pokazesz sie naprawde na jakis offline turnieju, z checia zagram z toba moneya w realu, czyli gra ustawiona, nie? zreszta - pytanie do adminow - dlaczego takiemu fastnickowi w ogole jakies tydzien czy cos sie daje - perm i nara. zreszta ja (pipi)e, poprosu leze, normalnie jakby fastnicki i proworzy z netwars,pl zobaczyli te suchary ornita to nie wiedzieliby czy odlaczac sie od sieci i nie wychodzic z jaskini czy puscic nuka kontrolnie na jakies miasto. takich sucharow to chyba nawet w komentarzach onetu nikt nie zapodaje.

Edytowane przez solo/ng
Opublikowano

Łysy ja bym sie z nim w tym kibli za ciebie ustawił , byłoby weselej:P zobaczyłbyś latające scierwo:)scierwo rozkwaszone na scianie i spuszczone w klozecie:P

Opublikowano
A właśnie! Ten Tekken jest u Was na LCD i nie ma w ogóle lagów?

Taaa, lagi na automacie.

Zastanawiasz się czasami nim coś napiszesz?

Opublikowano

Bati mozesz napisac, po ile gra ?? i jak bardzo automat jest oblegany ?? bo przejechac się - na pewno przejadę, ale chcę sie nastawić psychicznie czy na jedną grę...

Opublikowano

byłem, sprawdziłem, wszystko chodzi fajnie, przeważnie jakieś dzieciaki grały i robiły multiparty kingiem :D ogólnie rozpiszę sie jeszcze jutro jak pojadę obczaić ;)

Opublikowano

male sprostaowanie ,bo dawno wiekszych bzdur nie wyczytalem niz 10 gr,za gre jak twierdzi szyper,w japoni gra kosztuje 100 jenow wiec policzcie sobie,ktos napisal 100 jenow to jakos 3,5 i to jest fakt,

w chinach 2 rmb,a w tailandii 10 batow,o korei jeszcze nie wiem.fakt,zeby byc prosem trzeba tracic kase na automatach,bo wtedy nam zalezy i szybko sie uczymy,zreszta 1000 roznych przeciwnikow czeaka na okazje,zeby nas zbic.

a co do automatu w silesii to za(pipi)iscie sie ciesze potrenuje przed wyjazdem.

Opublikowano

Dla rozwiania jakichkolwiek wątpliwości, jeżeli takowe jeszcze istnieją, tak... Prima Aprilis :)

Keii Twoje zdanie w tym wypadku mnie nie przekonuje ;D Wiem co mówię (hi Pychu ;D :D)

Opublikowano

moze wie, ktos z grajacych tu osobnikow, jak sie nazywa kustomizacja do lawa na (zolto-czarny) dress, rodem z filmu z b.lee droga smoka.

czekam na wyczerpujace odp.

Opublikowano
moze wie, ktos z grajacych tu osobnikow, jak sie nazywa kustomizacja do lawa na (zolto-czarny) dress, rodem z filmu z b.lee droga smoka.

Strój nazywa się "dress z filmy wejście smoka"

Opublikowano (edytowane)

moze jakies inne sugestie??

a dokladniej... "Game of Death"

Edytowane przez mevek
Opublikowano

toratsuku shiyatsu - gora

toratsuku pantsu - spodnie