MTC 0 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 toratsuku shiyatsu - gora toratsuku pantsu - spodnie Shirtsu = góra Pantsu = dół Ogólnie prosty ten japoński, zachęca mnie do nauki Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 moze wie, ktos z grajacych tu osobnikow, jak sie nazywa kustomizacja do lawa na (zolto-czarny) dress, rodem z filmu z b.lee droga smoka. czekam na wyczerpujace odp. Strój nazywa się "dress z filmy wejście smoka" Z tegi co mi jest wiadomo 'dress' = sukienka Cytuj
Gość mevek Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 moze wie, ktos z grajacych tu osobnikow, jak sie nazywa kustomizacja do lawa na (zolto-czarny) dress, rodem z filmu z b.lee droga smoka. czekam na wyczerpujace odp. toratsuku shiyatsu - gora toratsuku pantsu - spodnie a cena? pewnie wysoka! kolo 600 yenow ? Cytuj
MTC 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 a cena? pewnie wysoka! kolo 600 yenow ? Nie no co ty, w weekend oblukam taniej na stadionie Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 (edytowane) http://cgi.ebay.com/bruce-lee-classic-game...1QQcmdZViewItem - o takie coś chodziło? Edytowane 7 kwietnia 2009 przez Super Big Boss Cytuj
seph84 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Jak często psujecie ten automat? Byłem w Łodzi niespodziewanie przejazdem w niedziele, jakoś półtora tyg temu i stał rozklekotany. <_< Cytuj
manieq 1 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 no wiesz to jest automat dla kazdego wiec nie wiadomo kto go popsul A z tego co ja wiem to chyba drugi raz sie popsul. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 http://cgi.ebay.com/bruce-lee-classic-game...1QQcmdZViewItem - o takie coś chodziło? he heee... dobry pomysł ^ ^ Berlin w Dress_iku orginalnie... Cytuj
Shinji-kun 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Przerwa między wykładami, godzina 11 - myślę sobie idealny moment co by zagrać na automacie T6. Udaje się do Silver'a a tu zonk. TV wyłączone, żadnego info, jednym słowem bieda... Pytam pracownika co z automatem, na to on paląc szluga odpowiada: "proszę pana, nie ważne czy jest popsuty czy nie. Skoro jest wyłączony to jest wyłączony i nie działa". Wzorowa obsługa klienta x) Nie ma co się martwić. Zaraz obok stoi automat T3 ! Cytuj
Bati 1 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Ciekaw jestem co bym zrobił z tym kolesiem, jeżeli zdecydowałbym się na spontaniczny wypad do Łodzi w celu pogrania w T6... Cytuj
Shinji-kun 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Nie wiem czy automat był ostro katowany, czy po prostu podatny na awarie (aż tak ?). W salonie stoi masa innych czyt. zabytkowych automatów. Akurat ten jeden z T6, przyczajony w ciemnym rogu ma zgona Cytuj
MTC 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Nie ma co się martwić. Zaraz obok stoi automat T3 ! A na jego gałkach nawet nie czuć kierunku Cytuj
seph84 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Żyje ta 6tka, czy już całkowicie Tekken Łódź Team rozmontował (i zaniósł w częściach do Vela na chate )? Cytuj
Keii 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 czerwca 2009 Żal po prostu żal. Już chyba nie ma nadzieii na naprawę tego automatu.Obsługa Silvera ma to chyba głęboko w (pipi)e... Cytuj
Shinji-kun 0 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Sprawdzałem w ostatni wtorek i dalej automat dead. Prędzej zagram na konsoli Cytuj
ozzy123 0 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 jest w zyciu sprawiedliwosc nawet pawuloni musza czekc do premiery na konsole Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Tekken, który wyjdzie na konsole jest trochę inny od tego w Łodzi. Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) jest w zyciu sprawiedliwosc nawet pawuloni musza czekc do premiery na konsole Oj grabisz sobie, grabisz. :nerd: Edytowane 6 czerwca 2009 przez Cambion Cytuj
tokis 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Kolega Ozzy123 jest widocznie jakimś haterem, dla którego wrzucić komuś na forum to największa radocha. Skąd w ogóle jesteś, dobry człowieku, i po co ci te prowokacje? Kryjesz się za nickiem, nie miałeś nawet jaj żeby dodać dane na swój temat do profilu - może się wstydzisz tego skąd pochodzisz i kim jesteś? Śmiało, dzielą nas kilometry kabla, nie dygaj, nic ci się nie stanie...A jak nie to zamilknij, proszę! Koniec offtopu. A co do Tekkena 6 w Łodzi to niestety, wielka padaka, nie pogramy już chyba przed premierą. Zastanawia mnie jedynie po co władze SilverScreena ściągnęły ten automat, skoro nic na siebie nie zarabia, tylko się kurzy w kącie? Dziwne dziwne... No nic, premiera T6 tuż tuż, jakoś wytrzymamy. A do Łodzi zapraszamy, można pograć i tak, nawet jeśli ten artefaktyczny automat, nasza duma i chluba nie trybi! DR lives 4evah! Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Podejrzewam że poprostu ktoś wymontował soie płytę główną z automatu i teraz giercuje w domu <_< Cfaniaczek jeden niech no go tylko złapę :catfight: Cytuj
<spike> 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 ten temat jest podpisany "stolica polskiego tekkena"to ja jestem prezydentem;p przepraszam za offtopic ale korcilo mnie,zeby to napisac... Cytuj
Shinji-kun 0 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Podejrzewam że poprostu ktoś wymontował soie płytę główną z automatu i teraz giercuje w domu <_< Cfaniaczek jeden niech no go tylko złapę :catfight: To byłem ja misiu :* Może i nawet dobrze, że automat zdechł. W takich okolicznościach niedzielny gracz jak ja nie musi się wqrwiać stojąc w kolejce do automatu zanim cała polska czołówka zagra po 1k sparów Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Podejrzewam że poprostu ktoś wymontował soie płytę główną z automatu i teraz giercuje w domu <_< Cfaniaczek jeden niech no go tylko złapę :catfight: To byłem ja misiu :* Może i nawet dobrze, że automat zdechł. W takich okolicznościach niedzielny gracz jak ja nie musi się wqrwiać stojąc w kolejce do automatu zanim cała polska czołówka zagra po 1k sparów Hehe no ale spójrz na to z drugiej strony,teraz nawet ty sobie nie pograsz xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi