bajej 28 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Łączycie żarełko w sposób jaki nikt inny tego nie robi? Coś co nie jest popularne, a wam smakuje? Zastanawiałem się co ja tak łącze.. Hmm jajecznica polana ketchupem, kiedys nie do pomyslenia dla mnie. Teraz uważam że to zaje.biste połączenie. Jesli jem bułkę z powidłem to nie zjem jeśli nie popiję ciepłym mlekiem. Po prostu nie trawie wtedy powideł ;p a jak u was? Edytowane 25 lutego 2009 przez bajej Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Jaja gotowane jem tylko z keczupem. Edytowane 25 lutego 2009 przez Grzehoo Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 no to gotowane, to tam jeszcze ch.uj tam ten tam, ale smażone na patelni? no nie pasuje jak ch.uj do du.py. kiedyś myślałem, że padlina z sosem żurawinowym to dziwne połączenie, ale po spróbowaniu okazało się niebowgębne. no bo jak to tak kiełbasę z dżemem? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 no to gotowane, to tam jeszcze ch.uj tam ten tam, ale smażone na patelni? no nie pasuje jak ch.uj do du.py. kiedyś myślałem, że padlina z sosem żurawinowym to dziwne połączenie, ale po spróbowaniu okazało się niebowgębne. no bo jak to tak kiełbasę z dżemem? Omlety z keczupem są za(pipi)iste Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 kolega je bigos z keczupem,a drugi bigos z chrzanem. ja raczej ekstremalnych polaczen smakowych nie mam Cytuj
Tori 12 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Dziwne rzeczy... omlet, jajecznica z keczupem? O_O Przecież ja nie umiem inaczej. Często jeszcze daję majonez + keczup i wtedy jest miód. To jak powiem, że smażę naleśniki, potem wrzucam na nie szynkę, żółty ser, czosnek i przyprawy, polewam keczupem i zjadam to też będę dziwnym smakoszem? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 świeże ogórki + świeży, ciekły jeszcze, miód - doskonale polaczenie Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 (edytowane) Dziwne rzeczy... omlet, jajecznica z keczupem? O_O Przecież ja nie umiem inaczej. Często jeszcze daję majonez + keczup i wtedy jest miód. To jak powiem, że smażę naleśniki, potem wrzucam na nie szynkę, żółty ser, czosnek i przyprawy, polewam keczupem i zjadam to też będę dziwnym smakoszem? przecież to norma ;> też tak jem Edytowane 26 lutego 2009 przez ChOomik Cytuj
bajej 28 Opublikowano 26 lutego 2009 Autor Opublikowano 26 lutego 2009 dla jednych normalne dla innych nie ;p. Piszcie co wy uwazacie za dosyc oryginalne Cytuj
QBH 246 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 pizza hawajska najlepiej smakuje mi z sosem czosnkowym świeże ogórki + świeży, ciekły jeszcze, miód - doskonale polaczenie O_o moze byc niezle Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 kanapki z żółtym serem i konfiturą (koniecznie kwaskową, np. żurawina lub porzeczki) Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 kanapki z żółtym serem i konfiturą (koniecznie kwaskową, np. żurawina lub porzeczki) wpis, z białym serem i dżemem też mi smakują, jajecznica tylko z ketchupem Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Frytki z majonezem. I ludzie tak jedzą... Gdzieś tam. Z sosem czosnkowym, z cezarem, no ale nie z majonezem. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 sos- keczup+majonez w odpowiednich proporcjach mozna dodac jeszcze troszke musztardy ale nie za duzo tylko tak dla smaku - albo to kochasz albo nienawidzisz Cytuj
bajej 28 Opublikowano 27 lutego 2009 Autor Opublikowano 27 lutego 2009 keczup, majonez i musztarda musza byc w podobnych ilosciach, inaczej jest ujowy ten sos ;p. Lubie pomidory z majonezem, no ale szałowe połączenie to to nie jest. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Chleb razowy z serem żołtym i musztardą <ok> Cytuj
Kame 20 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Karp z octu z cukrem, podobno dobre Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 raz połączyłem twaróg z musztarda...nie szczerze nie polecam :] Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 W domu tak nie robię, ale jak w pizza hut pier.dolnę bar sałatkowy to mix i kompozycja smaków jest za(pipi)ista - jeśli zrobiłbym to sposobem domowym to już by tak nie smakowało. A w tych sałatkach to jest wszystko po trochu plus zalane dwoma sosami albo i więcej. Cytuj
tewus 19 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 salatka sledziowa z mandarynkami i sosem curry. niewiele osob sie odwaza ale jak ktos juz sprobuje, meczy kiche o przepis. jadl ktos? zrobie kiedys fote i pokaze jak wyglada:) moj osobisty klasyk i faworyt. Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 kanapki z żółtym serem i konfiturą (koniecznie kwaskową, np. żurawina lub porzeczki) wpis, z białym serem i dżemem też mi smakują, jajecznica tylko z ketchupem Wpis, a ja jeszcze lubie kanapeczki z serem żółtym i nutellą na to. Parówki z bitą śmietaną też dobre ale jak spróbowałem żelka z bitą śmietaną to się prawie zrzygałem :wtf: Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 coo parówki z bitą smietaną??? i nie rzygałeś? jak nie soniakujesz to szacun:D Cytuj
Kania 66 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Zawsze jak jem serek fromage, to nakładam na niego jeszcze dżem, dobrze smakuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi