Opublikowano 8 czerwca 200915 l pierogi ruskie z Maggi lub kasza gryczana z maggi zaje.biste. Tak jak wyżej ser zółty z dżemem.
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Zurawina do mies - wiadomka. Kiedys pierogi ruskie jadalem tylko ze smietana i z cukrem.
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Za małolata: Ogórki kiszone + mleko = rzyg Przeterminowane Marsy(ilość 5) + bigos + mleko = rzyg, sraka = brudne spodnie i majty. Więc nie polecam Edytowane 8 czerwca 200915 l przez Wiolku
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Mój brat jadł przez jakiś czas chleb z... kakaem Ja się nie bawiłem w takie rzeczy albo po prostu nie pamiętam. O!!! Raz jadłem delicję pomarańczową z ketchupem, bo się założyłem. Nie było tak źle
Opublikowano 9 czerwca 200915 l "Kakao jest jednym z niewielu słów w języku polskim, które się nie odmieniają". :closedeyes:
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Dziś nie miałem nic w lodówce to zrobiłem sobie kanapki z wczoraj w opiekaczu i zamiast herbaty popiłem truskawkowym gainerem
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Figlarz napisał(a): http://www.sjp.pl/co/kakao <_< Cytat SJP.pl - słownik ortograficzny, języka polskiego, wyrazów obcych i słownik do gier w jednym. Zastosowania: sprawdzanie poprawności i znaczeń słów; sprawdzanie dopuszczalności słów w grach. SJP.pl to dawny Słownik alternatywny (z kurnik.pl). No faktyka, pewne źródło.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l No dobra, masz mnie Sam się zastanawiałem nad tym i wpisałem w gógle. Nawet tym się nie umiem dobrze posługiwać ;/
Opublikowano 10 czerwca 200915 l - słodkie naleśniki z ketchupem - suchy chleb z cukrem lub bitą śmietaną to moje największe hardkory aha, jak byłem mały to lubiłem jeszcze robić sobie "drinki", mieszałem colę z sokiem pomarańczowym, do tego dolewałem fanty i takie tam, dobre było
Opublikowano 10 czerwca 200915 l grzyby halucynogenne, a po 2 godzinach gulasz z kisielem wisniowym :zegnam:
Opublikowano 10 czerwca 200915 l W sumie nie stosuję dziwnych połączeń, może poza jajecznicą z keczupem, ale to bardzo rzadko. Nie rozumiem natomiast mojego kolegi, który wpier.dala kotlety mielone w sosie grzybowym, besęsu.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l jajecznica z ketchupem + monte( z innymi jogurtami\serkami nie próbowałem) + 2 piwa....nigdy więcej:P miłego rzygania
Opublikowano 10 października 200915 l Ja lubie na kotlety nakładać majonez i sos czosnkowy i jeszcze frytki z majonezem, z ketchupem....broń Boże! Edytowane 10 października 200915 l przez Spyker
Opublikowano 8 listopada 201014 l Płatki Chocapic z pastą z tuńczyka (firmy Abba) Jadłem raz i moszę powiedzieć, że złe to nie było. Można zjeść... :potter:
Opublikowano 8 listopada 201014 l coś w tym jest, koleś debil z osiedla po wyjściu z pierdla mówił, że z chleba robił ser, wkładał między kromki chleba i robił sobie tosty xD
Opublikowano 8 listopada 201014 l XD bieda zatacza coraz szersze kręgi ostatnio w robocie żarłem filety rybne w sosie smietanowym, popiłem pepsi, a na koniec zapodałem jogurt. W sumie rzygać nie rzygałem. Edytowane 8 listopada 201014 l przez Plugawy
Opublikowano 8 listopada 201014 l W dniu 8.11.2010 o 19:14, TheRozi napisał(a): Ja lubię sobie wszamać czasami bułki z chlebem. Zaje.biste! To był żarcik, chłopaki.
Opublikowano 1 grudnia 201014 l Podaję dwa zestawienia smakowe dla naprawdę doceniających dobry trip kupek smakowych, sprawdziłem oba i wiem że są kompatybilne na poziomie atomowym dosłownie ale nie pytajcie skąd to wiem, po prostu chemicznie do siebie pasują jak puzzle, wymaga troszkę zachodu ale warto 1.Żółty ser typu Old Amsterdam, ewentualnie polski jest na rynku zmiennik Old Gouda Bursztyn + biała czekolada, po prostu zagryzamy serek smakujemy go sobie i zarzucamy na to białą czekoladkę , wydaje się może dziwne ale wrażenie nie do opisania 2.Lody waniliowe[tylko waniliowe] z oliwą z pestek dyni, taka czarna dość droga ale smakosz nie odpuści, polewamy lody i czekamy chwilkę aż przejdzie temperatura w obie strony, wrażenie niesamowite szczególnie dla osób lubiących orzechy wszelkiej maści.