Yano 3 697 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 podejzewam ze bedzie sporo mozliwosci albe boje sie że - jedna bedzie najłatwiejsza i bedzie sie ją częściej wybieralo (a reszta bedzie dla hardkorów podnieconych grą) - albo rozne mozliwosci tak naprawde nie bedą zbytnio wyplywaly na cokolwiek, tzn bedzie ebz rozniczy czy wynajmniejsz zbira czy dziwki to i tak potem przebiegasz obok straznikow itp, - albo problem ktory był w MGS3 - można bylo robic setki rzeczy ale i tak gre przechodizlo sie urzywajac tylko kilku patentów, niektórych sie nigdy nie uzywalo , lub tylko 1-2 na całą gre , wolal bym zeby gra w pewnym sensie "wymuszała roznorodność" , oczywiscie w naturalny sposób, żeby nie bylo tak ze przechodzi sie na jedno kopyto wszystko a masa "bajerów" leży odłogiem i mozna ich uzywac na siłe utrudniajac sobie tylko zycie ;p Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 odświeżam bo znalazlem ciekawego screena do tej pory na filmikach nie widac bylo krwi, co troche raziło, zwlaszcza jak typ przebijał na wylot wrogów ale sadzac po tym screenie to chyba jednak krew bedzie, wiec fajnie Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Jak zakończyła się pierwsza część? Czy będzie można zacząć od części drugiej bez znajomości przygód Altaira? Czy w części pierwszej wydarzyło się coś co będzie miało znaczenie dla całej serii? Czy da radę to nadrobić na youtube? Jak wygląda polski dubbing w pierwszej części? Edytowane 19 września 2009 przez rkBrain Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) rkBrain - Prawda jest taka ze ... Ciezko to powiedziec, powiazania naturalnie ze beda (Ezl w koncu bedzie szperal po przeszlosci Altaira), wydarzylo sie o tyle ze koncowka jedynki jest pomostem do dalszych czesci, narazie naprawde ciezko cokolwiek nowego wysumowac (a jeszcze popatrzec na spin-offy jak AC na DS'a czy PSP ... Chociaz nic istotnego tam raczej sie nie dzieje). Ale powiem ci ze mimo wszystko warto scierpiec ten gameplay do konca.i Edytowane 19 września 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 (edytowane) Powiem tak- wolę wersję angielską o wiele razy bo większość polskich polonizacji to żenada. Zresztą trudno się dziwić jeśli w naszym pięknym kraju jest tyle złodziei/piratów. Także nie pokazujcie swoich fochów bo dla wydawcy takiego jak UBISOFT jesteśmy nieznaczni. Dla nich prawdziwe kokosy rosną w krajach gdzie nie wiadomo co to jest Xtreme... PS// Pre-order na PS3 mam już od lipca Edytowane 21 września 2009 przez Mordo Ty Moja Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 http://www.gametrail...ins-creed/56625 nowy trailer z TGS Cytuj
TEAM Dabrowa Tar. 3 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 http://www.cdaction.pl/news/9394/ubisoft-zapowiada-mini-serial-assassins-creed-lineage-jest-pierwszy-trailer-wideo.html Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 W Polsce będzie dostępna EK AC2 w wersji "białej" Notka prasowa Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie 249,90 to całkiem niezła cena. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Ciekawe czemu edycja BLACK bedzie u nas niedostepna... Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) 249 zł to dobra cena patrząc choćby na pierwszą część. Kolekcjonerka AC w dniu premiery stała po 400 zł na dodatek były problemy z jej dostępnością. Edytowane 21 października 2009 przez SłupekPL Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Jak to w końcu jest z wersją PL ? Będzie kinówka czy dubbing ? Jeśli ten drugi to z opcją wyboru również ANG wiadomo już coś na ten temat ? Bo nie wiem czy pre-ordera składać gdzieś u Nas Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 (edytowane) W grze będziemy mieć swoją willę, którą będziemy rozbudowywać do wielkości małego miasta. Więcej info (ze spoilerami) na ign.com Edytowane 22 października 2009 przez estel Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Ciekawostka: na stronie empiku zmieniła się data premiery z 20.11 na... 04.12. Błąd? Mam nadzieję. BTW, dostępna jest u nich w preorderze biała EK (249,90zł) Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Ciekawostka: na stronie empiku zmieniła się data premiery z 20.11 na... 04.12. Błąd? Mam nadzieję. BTW, dostępna jest u nich w preorderze biała EK (249,90zł) Raczej nie błąd, a to, że empik robi premiery po swojemu. Uncharted 2 miało u nich premierę chyba 20, a jak powiedziałem, że oficjalna jest 14 to kobieta mi wciskała, że niemożliwe :biggrin: Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Animus and combat interview Ten trailer przejdzie do historii - producent nie kryje zachwytu wygłaszając takie epitety jak badass motherfucker XD. Chociaż może przesadzam, Romero ze swoim "gracz zostanie jego dziwką" był ostrzejszy i starszy . Ja już nie moge się doczekać mojej kopii Badass motherfuckera :). Edytowane 29 października 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Mierząc podobną miarą Kratosa, ten musiałby mieć przydomek Badass motherfucking king of the hill fucking drill of ass hole masturbation fucking hero obligatory with tons of slavery tits Naprawdę niewiele brakuje temu Ezio do malowania ust szminką i poprawiania sobie brwi kredką. Wytłumaczenie, czemu użył takiego, a nie innego zwrotu mnie zabiło Muszę sobie to ściągnąć na dysk, żeby w przyszłości pokazać wnukom. Edytowane 29 października 2009 przez t3xz Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Mierząc podobną miarą Kratosa, ten musiałby mieć przydomek Badass motherfucking king of the hill fucking drill of ass hole masturbation fucking hero obligatory with tons of slavery tits Chyba Duke Nukem . W ogóle jakiś dziwny jestem - jeszcze w momencie zapowiedzi i odłożonych premier tych hiciorów (jak AC2 np czy U2 ) w ogóle się nie jarałem na myśl o nich, najwyżej ziewałem z nudów - dopiero teraz blisko premiery czuje ostrą chęć posiadania tytułu. Czyżby + 50 do anty hype'u ? . Edytowane 29 października 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 haha, Partice daje rade zapal do MW2 jakos mi powoli opadl, bardziej czekam na Assassin's Creed 2. to dwie ostatnie gry jakie mam zaplanowane na ten rok, wiec mam nadzieje ze na zadnej z nich sie nie zawiode. AC 2 zapowiada dluga rozgrywke i mase zabawy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 wie ktos, kiedy wyjda kolejne odcinki Assassin's Creed - Lineage? jeszcze 2 tygodnie do premiery... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Mogliby szybciej wydawac odcinki tego mini serialu, tak naprawde to chyba on mnie nakrecil na AC2 . Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Czarna edycja kolekcjonerska jest na alledrogo. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Taa ... Ale za ile ... Za pierwszego AC tyle bym nie dał Wiecie może gdzie jeszcze poza empikiem można dorwać tą kolekcjonerkę ? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 ehh we wszystkich wywiadach tworcy strasznie lubią sie chwalić, podniecają sie jak by zrobili U2 mam nadzieje ze tym razem ich podnieta jest bardziej uzasadniona niz przy jadynce bo z tego co pokazują to ta gra moze byc serio za(pipi)ista na nowym wywiadzie jak zwykle sporo zapoilerowali, nowe "ificzery" http://www.gametrailers.com/video/dev-diaries-assassins-creed/58749 takie jak własna willa z kawalkiem wioski ktora mozna rozbudowaywac itp, taka baza, wyglada calkiem spoko Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Ekskluzywny playtest: Assassin's Creed II http://www.ps3site.pl/ekskluzywny-playtest-assassins-creed-ii-ps3/23146/#more-23146 Dzięki uprzejmości redakcji PSX Extreme miałam okazję zagrać w pełną wersję Assassin's Creed II! I natychmiastowo po jej sprawdzeniu postanowiłam się z Wami podzielić swoimi pierwszymi wrażeniami. Jest to zatem pierwszy playtest tej gry, nie tylko w Polsce, ale i chyba na świecie - próżno go szukać na innych serwisach, możecie go przeczytać pierwsi tylko u NAS! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi