SzuliK-X 0 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Nie znalazłem podobnego tematu więc takowy założyłem. Jestem ciekawy waszej opinii dotyczącej jaki sprzęt audio(głośniki bądź słuchawki) uważacie za dobry do grania na konsolach? Musimy pamiętać że podczas gry czy filmu oprócz obrazu liczy się też ścieżka dźwiękowa która uzupełnia całość w kwestii odczuć płynących z grania, oglądania TV. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Najlepsze rozwiązanie to oczywiście dobre głośniki 5.1, lub słuchawki jeśli chcemy grać klanówki itp. w jakimś multiplayerowym FPS-ie. Natomiast jeśli względy finansowe lub praktyczne nie pozwalają nam na takie rozwiązanie, najlepiej kupić przyzwoity zestaw 2.1, na pewno sprawdzi się lepiej niż głośniki TV. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi