Infidel 218 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Czy tylko ja zauważyłem efekt sztucznego przyspieszania? Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Fajna jest akcja z przezuceniem przeciwnika czyzby nowy atak zamiast noza? Tak czy inaczej powoli dostaje slinotoku;) Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Ekstra to wygląda, grafika mnie pozytywnie zaskoczyła. I tak jak mówicie, dobry ten motyw na lotnisku i akcja pod wodą. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Niech wywalą te skrypty, bo w poprzednich częściach waliło nimi na 1 km, niech skończą z tymi respami wrogów dodadzą cywilów no i można grać, aha i też prosiłbym IW, aby wyłączyli przeciwnikom wallhacki i zabrali trochę granatów . Skrypty maja zostac, bez dwoch zdan. Uwielbiam skryptowane akcje w grach. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Wpis. Zwłaszcza tak dobre skrypty, jakie były w CoD:MW. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 ja gameplaya nie widze malo tego silnik wyglada tak samo jak mw wiec zbytnio sie nie wyslili....ja prosze tylko o 1: niech motorki w d|_|pie wylacza typom w multi bo jak host przypada na moje lacze to wszystko zapie0ala X2 tak bylo w 4 i w 5...niech zwolnia poruszanie sie o ok 25% to bedzie hicior Cytuj
Reno 4 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Czyli jakieś konkrety 24 Maja...Nice. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 ja gameplaya nie widze malo tego silnik wyglada tak samo jak mw wiec zbytnio sie nie wyslili....ja prosze tylko o 1: niech motorki w d|_|pie wylacza typom w multi bo jak host przypada na moje lacze to wszystko zapie0ala X2 tak bylo w 4 i w 5...niech zwolnia poruszanie sie o ok 25% to bedzie hicior Trudno aby silnik polepszyli o 2x, dojda nowe ficzery,itp. Przeciez ci od Bad Company 2 tez nie tworza czegos nowego lecz ulepszaja np. destrukcje. Zadko sie zdarza aby nowa czesc po 2 latach byla na nowym silniku. Trzeba czekac na nowa generacje Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Tym bardziej że, silniczek z Cod-a 4 nadal daję radę. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 (edytowane) dema raczej nie bedzie, ale ciekawe czy bete znowu udostepnią, jak tak to chetnie skorzystam : ) no i moze wreszcie bedzie w pelnym HD Edytowane 12 maja 2009 przez Dark AlexX Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Niech dadzą więcej tego samego tyle, że z nowymi misjami perkami itp... co do jazdy na skuterze to osobiście nie podobają mi się tekstury śniegu . Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Spodziewałem się większego skoku graficznego ... no ale to może takie pierwsze niefajne wrażenie, które wraz z włożeniem płytki do konsoli zaraz minie i zastąpi je wielki banan na facjacie. Ważne żeby gameplay był intensywny, dopracowany no i singiel ze 2x dłuższy :] Cytuj
JPek 0 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Podobno ma być 60fps i w końcu ogarnięty ten debilny respawning wrogów!!! Cytuj
filipppek 17 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 (edytowane) Screeny(dokładniej skany z GameInformera) i garść informacji. Edytowane 13 maja 2009 przez filipppek Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 W najnowszym Game Informerze znalazł się artykuł o nadchodzącym sequelu jednego z najpopularniejszych FPSów w historii. Może by tak w punktach? 1. akcja rozgrywa się kilka lat po Call of Duty 4 2. powalczymy w śnieżnych lokacjach (skutery śnieżne z trailera) z rosyjskimi terrorystami 3. nie będzie co-opa z krwi i kości; zamiast tego otrzymamy „coś w stylu misji Mile High Club z poprzedniej gry”, tryb nazwano Special Forces 4. fabuła dalej w pełni liniowa, ale dłuższa niż w Modern Warfare 5. pojawia się pojazdy, ale nie wiadomo, czy będziemy je kontrolować 6. Soap będzie weteranem pola bitwy i NPC 7. pojawi się misja skradana na platformie wiertniczej (z pływaniem), a także zadania w helikopterze i na tankowcu 8. pojawi się wspinanie po lodowych ścianach za pomocą naprzemiennego naciskania triggerów 9. przenośne działka w singlu 10. jedna z misji rozgrywa się na ogromnej pustyni, a naszym celem jest znalezienie drogi przez nią Nieźle, nie? źródło http://www.gemono.pl/2009/pierwsze-detale-...re-2/#more-2020 do punktu 3 mam pytanie, gdzie w COD:MW można COOPa zagrać :co: Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Mi sie wydaje ze tutaj moze chodzi o taki tryb z kilkoma misjami specialnie zrobionymi dla COOPa (jak w GTA4), fajnie gdyby mozna bylo sobie kustomizowac ten tryb - ilosc wrogow, ich hp, bronie, itd Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 do punktu 3 mam pytanie, gdzie w COD:MW można COOPa zagrać :co: Ale nikt/nic/nigdzie przecież nie sugeruje, że w MW był co-op... "Tradycyjny" co-op kojarzy się zazwyczaj z przechodzeniem kampanii (lub jej części) w kilku Graczy. IW ułatwiło sobie sprawę i dla MW2 stworzyło Special Forces czyli zestaw zadań do przejścia w co-opie. Główna różnica imo? Teren działań i rozmach. Odbijanie samolotu, marketu lub czyszczenie hangaru z terrorystów (to tylko moje pomysły) to trochę mniej zabawy i w mniejszym środowisku, niż przechodzenie poszczególnych misji kampanii. Co nie oznacza ofkoz że nie będzie ciekawie i dynamicznie. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Othis- spowolnić CoDa? Ta gra ma być dynamiczna,nie spowolniona. Ej,no kur/wa. Pojazdy w CoD? Jeśli będzie TYLKO jedna mapa,to jakoś przeżyję,ale od pojazdów mam BFa <_< Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Pojazdy ok, ale tylko w kampani. Najbardziej ciekawy jestem nowych perków. Żeby tylko czegoś nie zwalili. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Othis- spowolnić CoDa? Ta gra ma być dynamiczna,nie spowolniona. Ej,no kur/wa. Pojazdy w CoD? Jeśli będzie TYLKO jedna mapa,to jakoś przeżyję,ale od pojazdów mam BFa <_< jak troche spowolnia(chodzenie) to bedzie bardziej taktycznie i realistycznie najlepiej jak przepisza caly kod sieciowy ktory w 4 i 5 jest do bani Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...n-warfare/49545 Cytuj
ProChaoS 0 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Dzisiaj jest 24 i gdzie ten gejmplej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi