Opublikowano 24 maja 200915 l jak troche spowolnia(chodzenie) to bedzie bardziej taktycznie i realistycznie najlepiej jak przepisza caly kod sieciowy ktory w 4 i 5 jest do bani a według mnie też nie powinni zmieniac tempa względem "czwórki", od wolnego i taktycznego gameplay'u mamy GRAW'a. Tu jest dobrze tak jak było - wyważona dawka.
Opublikowano 25 maja 200915 l No ja przepraszam ale dla mnie ta gra bedzie mega wypasem, dostalem slinotoku szkoda ze tyle jeszcze trzeba czekac.
Opublikowano 25 maja 200915 l Łoł masakra ten trailer. Trailery IW dorównują poziomem tym od R. Ci co znają rosyjski, co na końcu gada te rusek?
Opublikowano 25 maja 200915 l Lipa że silnik ten sam, ale co z tego jak trailera wymiata na całej linii, grafika jest dopieszczona i to widać gołym okiem, przede wszystkim jest dużo ostrzej, tekstury zyskały na jakości nie ma mowy o szoku ale widać krok wprzód. Jest dynamicznie, brutalnie epicko! gra zarządzi nie mam żadnych wątpliwości 8) Ciekawe jak MP się ma, trailer mega pozytywny.
Opublikowano 25 maja 200915 l Trailer swietny nie ma co ,ale to tylko filmik który ma nie wiele wspólnego z gra . Każdy filmik można odpicować 100% razy lepiej niz samą grę . Co nie zmienia faktu że gra powinna być super . Jednak ja z podniecaniem poczekam aż do premiery . Grę na 99% zakupie już chyba zaczne odkładać grosiki Tak samo było z GOW 2 filmiki/zapowiedzi miodne istne produkcje filmowe , kazdy oceniał grę na 10 jeszcze przed premierą .A po premierze szok bo siniel dawał rade iratował całą sytuacje a multi .... nie dało sie grać . Więc z ocenami panowie spokojnie .
Opublikowano 25 maja 200915 l Trailer swietny nie ma co ,ale to tylko filmik który ma nie wiele wspólnego z gra . Każdy filmik można odpicować 100% razy lepiej niz samą grę . Co nie zmienia faktu że gra powinna być super . Jednak ja z podniecaniem poczekam aż do premiery . Grę na 99% zakupie już chyba zaczne odkładać grosiki Tak samo było z GOW 2 filmiki/zapowiedzi miodne istne produkcje filmowe , kazdy oceniał grę na 10 jeszcze przed premierą .A po premierze szok bo siniel dawał rade iratował całą sytuacje a multi .... nie dało sie grać . Więc z ocenami panowie spokojnie . COD2, 4, 5 byly swietne na singlu jak i multi wiec IW nie zawiedzie :>
Opublikowano 25 maja 200915 l CoD 5 nie był robiony przez IW tylko Tray...cośtam ;p i singiel w 5 wiał nudą a całość na medium można przejść w 4,5h. Singiel z 4 niebo lepszy i widać, że teraz też IW zaserwuje nam świetną rozgrywkę, stara się wprowadzić nową jakość (skuterki śnieżne). Poczekamy zobaczymy, ale po Infinity Ward spodziewam się gry, która mną pozamiata.
Opublikowano 25 maja 200915 l No nie wiem mi się tam singiel w 5 podobał na pewno nie wiał nudą. Obejrzałem już ten trailer chyba z 30 razy, urywa beret. Chyba będą cywile których możemy/ nie możemy zabić co widać na filmiku. NIECH KTOŚ PRZETŁUMACZY TE 2 ZDANIA CZY ZDANIE TEGO RUSKA NA SAMYM KOŃCU TRAILERA. Strasznie mnie ciekawi co on tam sepleni.
Opublikowano 25 maja 200915 l Ruski gada że nie ma takiego chu... na kaukazie co by nie wierzył że nowe MW2 pozamiata! Yeah!
Opublikowano 25 maja 200915 l Trailer urywa łeb do kostek ;-) Szykuje się mega klimat i super akcja, w niektórych lokacjach wygląda to trochę tak jakbyśmy wcielali się w jakiś najemników. Oczywiście absolutny must have dla fana strzelanek. PS. Co wy macie z tym COD5, bardzo dobra gra, ale wiadomo jak ktoś gra na piratach to każda gra jest dla niego do dupy :-)
Opublikowano 25 maja 200915 l Oglądając trailer,można wywnioskować,że tym razem większość akcji będzie miała bardziej "cywilny" charakter.IMO in plus bo w MW właśnie elementy gameplayu w skórze Soapa przypadły mi bardziej do gustu niż typowo "wojenne" walki w mieście Marinesami.
Opublikowano 26 maja 200915 l Trailer swietny nie ma co ,ale to tylko filmik który ma nie wiele wspólnego z gra . Każdy filmik można odpicować 100% razy lepiej niz samą grę . To proponuję obejrzeć trailer jeszcze kilka razy i dojrzeć w pewnym momencie napis "Checkpoint reached". Imo całość hula na silniku gry i przedstawia cut-scenki przeplatające gameplay. IW ponownie skopie nam dupska.
Opublikowano 26 maja 200915 l Trailer swietny nie ma co ,ale to tylko filmik który ma nie wiele wspólnego z gra . Każdy filmik można odpicować 100% (...) Bzdurki gadasz z tym Cod'em. Wszystko jest zrobione na silniku gry i każdy kto grał w Cod4 to zauważy. A w 1:28 minucie jest nawet napis Checkpoint reached.
Opublikowano 26 maja 200915 l Jednym gejmplejem byla jazda na skuterku i strzal z pistoletu, to ze mamy Checkpoint... nie oznacza ze to byl gameplay z gry bo kamera stala, brak huda, broni.
Opublikowano 26 maja 200915 l Jak już wcześniej pisałem gra urywa głowę z jajami, ten dwu minutowy filmik utwierdził mnie w przekonaniu że trzy dni urlopu które zarezerwowałem na premierę są nieodwołalne to będą trzy dni wyrwane z życiorysu ja, MW2 i skrzynka browarów :piwo: :bow: :bow: THX IW :bow: :bow:
Opublikowano 26 maja 200915 l Ja sie obawiam tylko zeby nie zrobili z tego modern star wars. Scena jak wszystko wybucha i wyciagaja typa na linie troche przeginka ale moze martwie sie niepotrzebnie. Niech tylko nie dadza perkow dla graczy z najwyzszym poziomem ktore sprawia ze bedzie sie niezniszczalnym... mogliby je wogole usunac i tak licze ze ta dorowna killzone bo jedna zajesta gra to za malo trzeba czasem alternatywy licze na MW2.
Opublikowano 26 maja 200915 l Trailer średnio mi się podoba (ten z MW był lepszy), co nie zmienia oczywiście faktu że gra i tak rozpierniczy wszystko w drobny mak
Opublikowano 26 maja 200915 l Perki mają być, ale nie przegięte. Najlepiej by było żeby za lev. dostawało się kasę i za kasę kupowało perki, bronie. Dobra myśl, napiszę im w Twiterze
Opublikowano 26 maja 200915 l Ja sie obawiam tylko zeby nie zrobili z tego modern star wars. Scena jak wszystko wybucha i wyciagaja typa na linie troche przeginka ale moze martwie sie niepotrzebnie. Niech tylko nie dadza perkow dla graczy z najwyzszym poziomem ktore sprawia ze bedzie sie niezniszczalnym... mogliby je wogole usunac i tak licze ze ta dorowna killzone bo jedna zajesta gra to za malo trzeba czasem alternatywy licze na MW2. Dorowna killzone? sorry chlopie ale chyba nie grales w cod4 ktory zjada twoj killzone bez popojki i z beknieciem.
Opublikowano 26 maja 200915 l Zalezy pod jakim wzgledem - osobiscie stawiam COD przed Killzone, glownie na multi, pod wzgledem graficznym, nawet MW2 nie bedzie robil az takiego wrazenia jak szpil od GUERRILLA. Edytowane 26 maja 200915 l przez easye