Psykoman 187 0 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Dorowna killzone? sorry chlopie ale chyba nie grales w cod4 ktory zjada twoj killzone bez popojki i z beknieciem. Grałem w obie gry i osobiscie lepiej gralo mi sie w killzone ale nie o tym temat. Cod 4 nie wymagal zbytnio nic procz spostrzegawczosci a strzelac bylo trzeba w niektorych meczach pare krokow przed typem zeby zabic i zebym nie zostal zle zrozumiany COD4 to bardzo dobra gra i przezemnie szanowana jako jeden z najleprzych fpsów dlatego jezeli doszlifuja multi to zmiecie killzone, a po trailerze o single juz sie nie boje wcale (lubie gwiezdne wojny). Wiec od MW2 spodziewam sie przede wszystkim troche wiecej naciusku na wspolprace, stabline servery nie p2p i pozbyc sie tych piekielnych rpg i granatnikow albo jakas mozliwosc blokowania broni i to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Perki mają być, ale nie przegięte. Najlepiej by było żeby za lev. dostawało się kasę i za kasę kupowało perki, bronie. Dobra myśl, napiszę im w Twiterze Co ode mnie ściągasz ? Pierwszy napisałem ten pomysł w dziale ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blackened 4 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A ja mam coś złe przeczucia ( narazie nie mogę podać konkretnych argumentow). Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Poproszę misję ala Prypeć i jeszcze trudniejszego Veterana. Szkoda ze likwiduja system gry z poprzednich CODow - nieskonczone respany, poki nie wejdziemy w specialny trigger odpowiedzialny za checkpoint Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 oby nie bylo za duzo pojazdow w singlu. Trailer fajny. Nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A ja mam coś złe przeczucia ( narazie nie mogę podać konkretnych argumentow). Nie możesz podać konkretnych argumentów bo takich po prostu nie ma i zapewne nie będzie. To sequel do najlepszego (IMO) konsolowego FPSa tej generacji konsol, a przynajmniej na X360 (nie miałem przyjemności w Killzone2 grać, więc nie wiem jak to na pleju jest), więc naprawdę chłopaki musieliby się postarać żeby to schrzanić. Trailer jest super, widać dużą dynamikę (Black Hawk Down mi się kojarzy od razu). Zapowiada się, że gra zostanie wyreżyserowana nawet lepiej niż jej pierwowzór. A o co chodzi z tymi spawnami bo nie zajarzyłem? Zrobią tak jak w Bioshocku z Vita Chamberami, że jak padasz to po prostu respawnujesz się kawałek dalej, a przeciwnicy, których ubiłeś do czasu deada już nie wstają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Nawet gdy single okaze sie nudny, slaby, schematyczny to i tak gra dostane duza ocene za tryb multiplayer. Przeciez tak bylo z COD5 - kampania srednia, zwlaszcza gdy mamy zabijac japonczykow, ruskiem gralo sie calkiem fajnie i tylko ich kampania ratowala single oraz coop. Multi to takie 2 + 4. Jesli ktos mowi ze 5 to crap, sredniak to przypominaja mi sie komentarze gdy zapowiedziano MW1 ktory zlamal klimaty WW2 jak np. "bo COD to tylko 2 wojna swiata, itp" - gra wyszla, najlepszy fpp, najwiecej graczy na sieci, itd itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Ej, ale serio CoD:WaW (nie 5 to najważniesze) jest komercyjnym ścierwem. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A to niby dlaczego? Przez powrót do WWII? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Bo gre robil Treyarch.... Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 no i co z tego?? IMO gra zay3biaszcza, ma wszystko to czego brakowało tej serii, realiów wojny rozszarpanych ciał żołnierzy po bombach, granatach, smród spalenizny, krew leje się strumieniami to jest wojna. Tak trzymać Treyarch, oczekuję jeszcze większej masakry w Call of Duty 7 w Wietnamie np. zmasowany atak napalmem mniam Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 I wielu osobom ktorzy zajarali sie COD4 MW niespodobalo sie zapewnie powrot do WW2 jak rowniez developer (to cos jak GTA4 robilo R* zas 5 juz MAXIS ) lub bolesny COD3 od Treyarcha ale WAWem odzyskali uznanie (potem znow je stacili robiac 007 QOS;)). Z reszta nawet recki sa na poziomie srednia 85%. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Co odzysjali jakie uznanie ? ze skopiowali wszsytko z COD 4 od IW a dodali tylko scenerie II WŚ i tym odzyskali uznanie ? Każdy głupi może zrobić kalkę hitu i dodać inna scenerie i bedzie cacy ? Niech TREYARCH zrobi COD'a od podstaw i zobaczymy czy wyjdzie powtórka z COD 3 czy dzieło na miarę COD4 . JA stawiam na opcję pierwszą .A co do samego COD:WaW to gra zasługuje tylko na lub aż na miano DOBREJ gra się przyjemnie ,kilka fajnych misji i to tyle . Myślałem że gra będzie trudniejsza ,a w wielu miejscach wystarczy się schować i przeczekać chwilkę aż kompani opanuja sytuacje i idziesz dalej d o przodu . Tak trzymać Treyarch, oczekuję jeszcze większej masakry w Call of Duty 7 w Wietnamie np. zmasowany atak napalmem mniam ten COD w Wietnamie to pewne info i kto się zajmie produkcją ? IW chyba marne szanse ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Na razie tylko plotki, ale kolejną część robi na pewno Treyarch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Co odzysjali jakie uznanie ? ze skopiowali wszsytko z COD 4 od IW a dodali tylko scenerie II WŚ i tym odzyskali uznanie ? Każdy głupi może zrobić kalkę hitu i dodać inna scenerie i bedzie cacy ? Niech TREYARCH zrobi COD'a od podstaw i zobaczymy czy wyjdzie powtórka z COD 3 czy dzieło na miarę COD4 . JA stawiam na opcję pierwszą . True, ale co z tego? Wolę mieć CoD4 w innym sosie, czyli ciągle bardzo dobrą grę, niż "powtórkę z CoD3" i satysfakcję (?) z tego, że mogę narzekać na Treyarch jak to serię psują. Cytuj Odnośnik do komentarza
JakobekS 0 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Cod5 byłby fajny, gdyby nie to że jest woooooooolny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Analiza trailera - http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-b.../49766?type=mov Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 nie odkryli nic czego nie można by samemu zauważyć. co nie zmienia faktu że jaram się na tą grę jak na prawdziwą czekoladę w prl Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Np singielek na bank będzie świetny, to nie podlega żadnej dyskusji.Graficznie to taka podrasowana '4', ale w dalszym ciągu jest bardzo ładnie.Czekam na SP, multi mnie nie interesi Colin: mówiłeś że nie przepadasz za strzelaninami Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 bo nie lubię, na padzie ;p na pc zawsze staram się być na bieżąco i klepać single po kilka razu. MW poszło chyba z 7 razy aa, i tylko real strzelanki a nie jakieś gearsy czy inne cuda. tak wracając to trailera zastanawia mnie ile z tego było gameplayem i ile z tych manewrów będziemy w stanie samodzielnie zrobić. w trailerach jedynki było parę fajnych akcji które niestety okazały się tylko animacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Gameplay z konferencji Microsoftu: http://www.youtube.com/watch?v=f3FVWoFas3E Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Pawlo_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ktoś wpadł przypadkiem na tego screena w dobrej jakości i rozdzielczości? http://www.lvl2gamer.com/media/2009/05/modern_warfare_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Można już gdzieś składać zamówienia na PRE-ORDER 'ka ? chodzi mi o polskie sklepy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Pre-order w polskich sklepach to największy idiotyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Można już gdzieś składać zamówienia na PRE-ORDER 'ka ? chodzi mi o polskie sklepy Nie warto zamawiać Pre-Ordera bo i tak nie masz giery w dniu premiery tylko kilka dni później a nawet kilkanaście dni Ja sie tak parę razy przejechałem i MW2 kupię w sklepie minute po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi