Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawa teoria GOW 2 zamówiłem 2 dni przed premierą miaiałem go dokładnie w dniu premiery , Koleś zamawiał GOW2 3 tyg przed premierą miał go 2 dni przed premierą u siebie .

Co innego jesli chodzi o cenę ,za gow 2 dałem 210zl z przesyłką kurierską a 3 tyg po premierze GOW 2 + kurier 179zl :E ... życie :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Po takiej cenie to mogą mnie cmoknąć. Poszaleli. Kupię jak będzie można wyrwać za 150zł.

Oby na Bioshocka nie było takiej ceny bo w niego musze wręcz zagrać jak najszybciej po premierze.

Edytowane przez Gooralesko
Opublikowano

No fakt cena trochę kosmos. Na allegro pewno będą chodzić po 180 ziko.

Pamiętm taki okres że, nowe gry chodziły w sklepach po 160-180 zł w dniu premiery. A teraz nie wiem pewno przez kryzys znowu ceny z d.upy.

Opublikowano

Ja też pamiętam - czerwiec 2008. To były czasy ;) A ceny są z dupy bo Euro oraz dolar poszły znacząco w górę. W takich chwilach widać jak bardzo jesteśmy uzależnieni od zachodniej "elity".

Opublikowano

Niektorzy to chyba sa juz uzaleznieni ze kupuja gre za 230zl... Dobra sam chcialem pograc w jakas nowosc ale zawsze czekalem az stanieje bo nim sie przejdzie, pogra polroku na online to bedzie warta 120. Przyklad z GOW2 mi odswiezyl umysl. Preodery - 200-209zl, premiera -10zl, po tygodniu 150 za nowa, dzisiaj po polroku jest warta jest z lekko 100

Opublikowano

ile ? 84.99 zl GOW 2 w foli w mnie w mieście w TESCO w pasażu elekronicznym . Jest tak jak piszesz nie warto brać gier w dniu premiery najlepiej odczekać 1-2 miesiące aż cena jest "normalna " a nie nadmuchana jak w dniu premiery

EOT

Gość Pawlo_PL
Opublikowano (edytowane)

W kwestii samej rozgrywki,nie zauważyłem,żeby był wolniejszy.Pewnie masz takie wrażenie ze względu na drugowojenne bronie,które IMO są lepsze.

btw.Mógłby ktoś dodać "Calll of Duty" do tytułu tematu.Ot tak,dla porządku.

Edytowane przez Pawlo_PL
Opublikowano

MW2 będzie osobną marką pomimo iż będzie bezpośrednią kontynuacją fabuły z gry posiadającej w nazwie Call of Duty. Już pierwsza część MW była tak dużą zmianą, że gdyby nie COD w tytule możnaby uznać ją za "new brand on the market". Jedynka przetarła szlaki części drugiej a wywalenie przyciągającego klientów loga COD świadczy o sławie jaką zyskał pierwszy MW.

BTW w dzisiejszych czasach oderwanie się od słynnej marki jest ewenementem. Ileż to jest sequelów na rynku w niczym nie przypominających pierwsze części a dzielących z nimi znany tytuł, który przyciąga klientelę.

Opublikowano
BTW w dzisiejszych czasach oderwanie się od słynnej marki jest ewenementem. Ileż to jest sequelów na rynku w niczym nie przypominających pierwsze części a dzielących z nimi znany tytuł, który przyciąga klientelę.

Bardzo trafna uwaga. Mam tylko nadzieję że nie zapłacą za ten fakt sprzedażą mniejszą o kilka milionów sztuk. Rozpoznawalność marki to w końcu istotny element jeśli chodzi o ludzi mniej rozeznanych.

Gość donsterydo
Opublikowano

Moim zdaniem powinni zostać przy nazwie z CoD, bo jednak wprowadza to zamęt wśród klientów, którzy nie śpią z rękoma na klawiaturze ;-) No i fajnie by było, żeby spadła do poziomu i w tak szybkim czasie jak RE5 :-)

Opublikowano

A jednak Modern Warfare 2 z Call of Duty w nazwie:

"Okładkę Modern Warfare 2, ponownie w wersji z dopiskiem Call of Duty, opublikował Robert Bowling z Infinity Ward, (...) Pracownik firmy, odpowiedzialny między innymi za kontakty ze społecznością graczy, napisał, że właśnie odebrał pierwsze pudełka z nowej produkcji. (to) rozwiewa ... wszelkie wątpliwości."

źródło: gry-online - jest tam także zdjęcie przedmiotowego pudełka.

Opublikowano

Może to i lepiej. Łatwiej mi się mówiłó: "Widziałeś nowego CoDa?" albo "na bank kupię nowego CoDa". Bo jak jest "kupię MoDeRn ŁoRRFer DwA" to nikt nie wie o co chodzi :<

Opublikowano
A jednak Modern Warfare 2 z Call of Duty w nazwie:

"Okładkę Modern Warfare 2, ponownie w wersji z dopiskiem Call of Duty, opublikował Robert Bowling z Infinity Ward, (...) Pracownik firmy, odpowiedzialny między innymi za kontakty ze społecznością graczy, napisał, że właśnie odebrał pierwsze pudełka z nowej produkcji. (to) rozwiewa ... wszelkie wątpliwości."

źródło: gry-online - jest tam także zdjęcie przedmiotowego pudełka.

A to jest dosyć duże zaskoczenie dla mnie. Myślałem, że jednak mamy do czynienia z ewenementem.

Opublikowano
Może to i lepiej. Łatwiej mi się mówiłó: "Widziałeś nowego CoDa?" albo "na bank kupię nowego CoDa". Bo jak jest "kupię MoDeRn ŁoRRFer DwA" to nikt nie wie o co chodzi :<

Kupujesz "eMWu dwa"? Dla mnie żaden problem :)

Opublikowano

Czy ja coś przegapiłem czy raczej ludzie którzy piszą newsy nie wiedzą o czym piszą ??

http://pccentre.pl/news/show/Infinity_Ward...Duty_w/id=19020

"W Modern Warfare 2 przyjdzie nam zmierzyć się z Niemcami i Japończykami z czasów Drugiej Wojny Światowej oraz z grupami terrorystycznymi z Bliskiego Wschodu. Do dyspozycji otrzymamy nowe uzbrojenie, w tym takie zabawki, jak Laser Beam Cannon i Acid Grenade".