canuks 63 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Ciekawa teoria GOW 2 zamówiłem 2 dni przed premierą miaiałem go dokładnie w dniu premiery , Koleś zamawiał GOW2 3 tyg przed premierą miał go 2 dni przed premierą u siebie . Co innego jesli chodzi o cenę ,za gow 2 dałem 210zl z przesyłką kurierską a 3 tyg po premierze GOW 2 + kurier 179zl :E ... życie Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 NO PANOWIE I PANIE PREORDERY CZAS SKŁADAĆ http://www.ultima.pl/Modern_Warfare_2/i7239/ Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) Po takiej cenie to mogą mnie cmoknąć. Poszaleli. Kupię jak będzie można wyrwać za 150zł. Oby na Bioshocka nie było takiej ceny bo w niego musze wręcz zagrać jak najszybciej po premierze. Edytowane 3 lipca 2009 przez Gooralesko Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 No fakt cena trochę kosmos. Na allegro pewno będą chodzić po 180 ziko. Pamiętm taki okres że, nowe gry chodziły w sklepach po 160-180 zł w dniu premiery. A teraz nie wiem pewno przez kryzys znowu ceny z d.upy. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Ja też pamiętam - czerwiec 2008. To były czasy A ceny są z dupy bo Euro oraz dolar poszły znacząco w górę. W takich chwilach widać jak bardzo jesteśmy uzależnieni od zachodniej "elity". Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Niektorzy to chyba sa juz uzaleznieni ze kupuja gre za 230zl... Dobra sam chcialem pograc w jakas nowosc ale zawsze czekalem az stanieje bo nim sie przejdzie, pogra polroku na online to bedzie warta 120. Przyklad z GOW2 mi odswiezyl umysl. Preodery - 200-209zl, premiera -10zl, po tygodniu 150 za nowa, dzisiaj po polroku jest warta jest z lekko 100 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 ile ? 84.99 zl GOW 2 w foli w mnie w mieście w TESCO w pasażu elekronicznym . Jest tak jak piszesz nie warto brać gier w dniu premiery najlepiej odczekać 1-2 miesiące aż cena jest "normalna " a nie nadmuchana jak w dniu premiery EOT Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 (edytowane) W kwestii samej rozgrywki,nie zauważyłem,żeby był wolniejszy.Pewnie masz takie wrażenie ze względu na drugowojenne bronie,które IMO są lepsze. btw.Mógłby ktoś dodać "Calll of Duty" do tytułu tematu.Ot tak,dla porządku. Edytowane 4 lipca 2009 przez Pawlo_PL Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Ale przeciez MW2 nie jest juz z serii COD Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Activision zdementowało tę plotkę. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Zarzuc linka bo ostatnio czesto bylo ze MW2 to nie juz COD jak rowniez nazwanie gry MW2 stalo sie mniej rozpoznawane przez brak 3 literek - COD Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Widziałem wyniki tej ankiety, ale nie wiem kogo oni się pytali, może każdej osoby deklarującej, że jest graczem. Jakby popytali na Live grających w CoD to każdy by wiedział o co chodzi. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Źle się wyraziłem.Modern Warfare 2 - taka będzie nazwa najnowszego CoD'a.Miałem na myśli to, że Modern Warfare nie będzie osobną marką,a kontynuacją CoD MW. Sprostowanie Roberta Bowling'a - http://pccentre.pl/news/show/Infinity_Ward...Duty_w/id=19020 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 MW2 będzie osobną marką pomimo iż będzie bezpośrednią kontynuacją fabuły z gry posiadającej w nazwie Call of Duty. Już pierwsza część MW była tak dużą zmianą, że gdyby nie COD w tytule możnaby uznać ją za "new brand on the market". Jedynka przetarła szlaki części drugiej a wywalenie przyciągającego klientów loga COD świadczy o sławie jaką zyskał pierwszy MW. BTW w dzisiejszych czasach oderwanie się od słynnej marki jest ewenementem. Ileż to jest sequelów na rynku w niczym nie przypominających pierwsze części a dzielących z nimi znany tytuł, który przyciąga klientelę. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Powiem tak: póki jest cpt. Price to jest to Call of Duty. Ale chyba już w MW2 go nie wskrzeszą Cytuj
ProChaoS 0 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Jest chyba jedna misja z nim. Coś w stylu Czarnobyla w COD4. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Jakiś screen na dowód? Albo tekścik ewentualnie? Cytuj
verthex 1 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 BTW w dzisiejszych czasach oderwanie się od słynnej marki jest ewenementem. Ileż to jest sequelów na rynku w niczym nie przypominających pierwsze części a dzielących z nimi znany tytuł, który przyciąga klientelę. Bardzo trafna uwaga. Mam tylko nadzieję że nie zapłacą za ten fakt sprzedażą mniejszą o kilka milionów sztuk. Rozpoznawalność marki to w końcu istotny element jeśli chodzi o ludzi mniej rozeznanych. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Moim zdaniem powinni zostać przy nazwie z CoD, bo jednak wprowadza to zamęt wśród klientów, którzy nie śpią z rękoma na klawiaturze ;-) No i fajnie by było, żeby spadła do poziomu i w tak szybkim czasie jak RE5 :-) Cytuj
milekp 78 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 A jednak Modern Warfare 2 z Call of Duty w nazwie: "Okładkę Modern Warfare 2, ponownie w wersji z dopiskiem Call of Duty, opublikował Robert Bowling z Infinity Ward, (...) Pracownik firmy, odpowiedzialny między innymi za kontakty ze społecznością graczy, napisał, że właśnie odebrał pierwsze pudełka z nowej produkcji. (to) rozwiewa ... wszelkie wątpliwości." źródło: gry-online - jest tam także zdjęcie przedmiotowego pudełka. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Może to i lepiej. Łatwiej mi się mówiłó: "Widziałeś nowego CoDa?" albo "na bank kupię nowego CoDa". Bo jak jest "kupię MoDeRn ŁoRRFer DwA" to nikt nie wie o co chodzi :< Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 A jednak Modern Warfare 2 z Call of Duty w nazwie: "Okładkę Modern Warfare 2, ponownie w wersji z dopiskiem Call of Duty, opublikował Robert Bowling z Infinity Ward, (...) Pracownik firmy, odpowiedzialny między innymi za kontakty ze społecznością graczy, napisał, że właśnie odebrał pierwsze pudełka z nowej produkcji. (to) rozwiewa ... wszelkie wątpliwości." źródło: gry-online - jest tam także zdjęcie przedmiotowego pudełka. A to jest dosyć duże zaskoczenie dla mnie. Myślałem, że jednak mamy do czynienia z ewenementem. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Może to i lepiej. Łatwiej mi się mówiłó: "Widziałeś nowego CoDa?" albo "na bank kupię nowego CoDa". Bo jak jest "kupię MoDeRn ŁoRRFer DwA" to nikt nie wie o co chodzi :< Kupujesz "eMWu dwa"? Dla mnie żaden problem Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 No sorry, ale gdyby ktoś się zapytał "kupujesz eMWu dwa" to nawet ja bym miał kłopoty ze skojarzeniem, a co dopiero mniej świadoma jednostka ;-) Cytuj
logan1 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Czy ja coś przegapiłem czy raczej ludzie którzy piszą newsy nie wiedzą o czym piszą ?? http://pccentre.pl/news/show/Infinity_Ward...Duty_w/id=19020 "W Modern Warfare 2 przyjdzie nam zmierzyć się z Niemcami i Japończykami z czasów Drugiej Wojny Światowej oraz z grupami terrorystycznymi z Bliskiego Wschodu. Do dyspozycji otrzymamy nowe uzbrojenie, w tym takie zabawki, jak Laser Beam Cannon i Acid Grenade". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi