Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Opublikowano

Nie czytaj żenujących portali internetowych to nie będziesz się musiał zastanawiać nad prawdziwością treści ich newsów.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 177,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo dobre multi obroni się bez achivów za 10k kili i 1999 meczy.

• Oh jejku, musisz być taki prooooo. Mogę ci mówić mistrzu?     A czy ja pisałem że ginę 5 razy z rzędu? A jeśli nawet, to hu,j ci do tego. Nie każdy gra żeby być najlepszy, dla mnie to tylko dobra r

• Jaki z tego wniosek ?! , nie umiesz wyciągać wniosków z porazki . przecież po każdym trafieniu pzrez przeciwnika masz pokazane skąd strzelał .I tak ciężko go podejsć za 2 razem jak wiemy gdzie leży

Opublikowano

Nie ja przytoczyłem tego linka na forum tylko inny użytkownik ( Pawlo_PL).

Opublikowano

Pokaz wszystkich 3 wersji gry, w Prestige Edition będzie noktowizor :) Ja wybieram zwykłą, ale ta środkowa ma genialną okładkę i kiedyś se wymienię.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Łożesz w morde, kogo z Treyarch mam zabić żeby dostać prestige edition? A jeśli ten noktowizor jest prawdziwy to już zupełna miazga.

Opublikowano

Dawno nie było takiego fajnego gadżetu w edycji kolekcjonerskiej jakiejkolwiek gry. Chociaż pewnie cena będzie astronomiczna.

Opublikowano
Pokaz wszystkich 3 wersji gry, w Prestige Edition będzie noktowior :) Ja wybieram zwykłą ale ta środkowa ma genialną okładkę i kiedyś se wymienię.

Ta środkowa to chyba limited kozak okładka, też mi się wydaje że najlepsza oferta. Bo wersja prestige jak zaje.bią cenę to nogami się przykryje. Swoją drogą dla mnie może być okładka nawet ze srajtaśmy byle już w to grać.

Opublikowano

Pomyślcie nad tą 'wspaniałą' jakością i zaawansowaniem technologicznym tych googli :P

Opublikowano

Prestige Edition-KOZAK! Ciekawe jaką cenę sobie za to zażyczą :D Z tego co gość mówił na filmiku bedzie to prawdziwy noktowizor a ceny takowych wachają się pomiędzy 600zł a 1000zł<say whaaaat>

Opublikowano

O (pipi)a, Prestige Edition kopie dupsko O.O Ciekawe, czy będzie to dostępne gdzieś w Polsce.

Opublikowano

Ja biore Prestige Edition za wszelka cena najlepsza edycja kolekcjonerska jak widzialem :)

Opublikowano

widzisz 80$ to collector edition

That's pretty awesome, but we gotta imagine it's gonna demand a pretty penny -- this is definitely more than that $80 "collector's edition" for $80 GameStop is currently listing
Opublikowano

Te 80$ to napewno za Prestige a nie Hardenet Edition? Jeśli tak to na pewno biore, choćby ten noktowizor był z biedronki.

Opublikowano

"Druga wersja, tzw. "hardened edition" dodaje do tego mocniejsze pudełko, art-book oraz kod na pobranie pierwszego Call of Duty, które zostanie udostępnione w PSN i XLA." Na GoLu piszą, że kod na pobranie pierwszego CoD będzie tylko w Prestige Edition, więc jak to w końcu jest? :|

Opublikowano

Wystarczy zajrzeć do źródła (tzn. obejrzeć filmik fourzerotwo). Każda kolejna wersja zawiera wszystko to, co poprzednia. W Prestige masz Hardened (artbook, metalowe pudełko, kod na CoD) + ten śmieszny noktowizor.

Opublikowano

150$ w US = 150euro +20% w EU. :blink:

Coraz ciekawsze te edycje specjalne. Z niecierpliwoscia czekam na bojler do Super Mario Galaxy 2 Limited Edition.

Opublikowano

150$ to 107 euro :) o 7euro przekracza limit wiec zalezy od humoru pana celnika

Opublikowano

Znane sa dane tego noktowizora ? Chyba nie, bo latwo by bylo oszacowac jakosc sprzetu. Tak czy inaczej to tylko dodatek, figurka (jest nawet stojak) do gry nie na odwrot.

Opublikowano

Nie spodziewałbym się czegoś innego niż typowego produktu "z biedronki", ale w roli figurki razem z tą głową sprawdzać się będzie świetnie bo wygląd ma niezły ;)

Opublikowano

Może nie będzie tak źle, jeśli założyć, że jeden noktowizor kosztuje ich 100$, a zamawiają ich całkiem sporo, to z jakością nie musi być tak straszliwie.

Opublikowano

Być może, ale dla mnie to chyba najlepiej zapowiadająca się "kolekcjonerka" ostatnich czasów :) Jak w US i A ma kosztować Prestige edition 150 baksów To jak w Europie nie zrobią przelicznika 1$ =1 euro, to powinno kosztować około 450 zł , To ja to łykam :] A jak dziady zrobią ten przelicznik 1$=1e w europie, to chyba będę musiał się zadowolić tą edycją w puszcze :(