Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To wy chcecie w koncu pociosac w gre,czy miec ten "super" noktowizor,bo jak patrze to tylko o ten noktowizor chyba wam chodzi ...

Dla mnie to idiotyzm dodawanie do gry "noktowizora " i to zapewne miernej jakości . Ale kase zbije się na wszystkim.

Ciekawe co bedzie dodawane do kolejnych COD,ów HAMER ,czołg itp :)

Jak już robią jakieś wypusty kolekcjonerskie itp to powinny składać się znieco lepszych i bardziej przydatnych gadżetów .

Osobiście u dużo bardziej bym się ucieszył i zainteresował gdyby dodawali jakąś unikatową koszulkę z logiem gry ,czapkę itp ,ewentualnie jakieś figurki bohaterów z gry .

DVD z soundtrackiem z gry ,film jak był tworzony COD itp sprawy .

tylko żeby nie było tak jak z GOW 2 niby złoty lancer miał być tylko w kolekcjonerskiej wersji a po 3 tyg. od premiery mozna było kupic go na markecie :E to samo z mapami .

Opublikowano

Reno - gratuluję obeznania w temacie i wyboru najlepszego sklepu z replikami na naszym rynku ! Polecam ci jeszcze taniemilitaria i badtoys !

Ciekawe czy będzie to tak "limitowana" edycja jak Legendary Halo 3 czy może rzeczywiście będzie to ciężko dostać...

Opublikowano (edytowane)

Prestige to nic specialnego. Chcieli wiecej zarobic, dali cos "unikatowego" do gry po zawsze to jest jakis kod, pocztowka, figurka, kubek, pudelko ala te z Fallouta,itp.

Ktos kiedys chcial tapetke z MW2 - wallpapermodernwarfare2.th.jpg

1080p

Edytowane przez Scorp1on
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No powiem, że ilość szczegółów aż wali po oczach. Fizyka też niczego sobie patrząc na upadające ciało lub rozwalane kwiatki. Jak dla mnie Modern Warfare 1.5.

Gość Maiden
Opublikowano

0__________0

Zesrałem się z wrażenia. Jak to kurde wygląda! Jestem w ciężkim szoku! Wierzę, że IW nie schrzani sprawy z gameplayem!

Opublikowano

Jak dla mnie MIAZGA!!! GOTY 2009 bez dwóch zdań! Jeszcze 106 dni do premiery... :(

Żeby tylko poprawili te kilka błędów z MW, tj. zabijanie swoich bez ponoszenia konsekwencji, granatnik (niestety prawdopodobnie go nie wywalą), ale niech chociaż będzie zablokowany przez 5s jak się runda zaczyna, dość częste zrywanie połączenia, no i przydałaby się też trochę większa interakcja z otoczeniem i bardziej brutalna sama rozgrywka (chociaż taka jak w CoD 5). Fajnie też by było jakby można było łączyć np. tłumik z kolminatorem itd. No i żeby wyszło kilka map packów, a nie tylko jeden jak do "4" i będzie można łupać nawet i 2 lata.

Z tego podniecenia, aż odnalazłem kiedy wyszła beta CoD 4, miało to miejsce pod koniec sierpnia 2007, natomiast premiera była 9 listopada, a MW 2 ma wyjść 10 listopada, więc jeśli IW zdecyduje się na wypuszczenie bety to możliwe, że już za ok. miesiąc będziemy mieli okazje się nacieszyć tym cackiem :D

Opublikowano
Żeby tylko poprawili te kilka błędów z MW, tj. zabijanie swoich bez ponoszenia konsekwencji, granatnik (niestety prawdopodobnie go nie wywalą), ale niech chociaż będzie zablokowany przez 5s jak się runda zaczyna

W 5 tak zrobili i chyba wszyscy są zadowoleni, może w 6 już tak będzie na starcie.

Opublikowano

Wyglada normalnie, nie widac szalu jak niektorzy odrazu O_O, poprawili kolorystyke, dali wiecej przedmiotow na mape ktore da sie zniszczyc,itp. A ten Killstreak kustomizowany moze byc fajny, 15 pozycji wiec ciekawe co tam zaserwuja.