Yacek 852 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Lol a ktora firma tak niby nie robi ? To jest biznes a nie koncert zyczen. EA, Activision, Konami i inne firmy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 troche rozumiem oburzenie MaZZeo. Activision w przypadku GH postepuje bardzo nie fair w stosunku do graczy. za duza wiekszosc dodatkow kaza sobie placic, wydaja kontrolery ktore sa po prostu drogie, odcinaja kupony przy wydawaniu nowych gier z serii. ale to jest temat o Modern Warfare 2, wiec tego sie trzymajmy. zastanawiam sie szczerze mowiac nad pre-orderem. juz nawet nie chodzi o cene, bo 2 banki trzeba teraz dac za najbardziej wyczekiwane przeze mnie gry (Uncharted 2 i Assassin's Creed) w przedpremierowym zamowieniu. nie ma raczej co liczyc, ze dlugo po premierze MW2 nie osiagnie podobnego jak nie jeszcze wiekszego sukcesu od poprzedniczki i cena bedzie stale sie trzymac na pulapie 150 zl. ok 4 dychy mysle nie sa warte kilkumiesiecznego, dluzszego czekania na ta gre. chyba wole jednak zaplacic 2 banki i od razu, z dniem premiery zaczac grac w ten hit. co jakis czas wlaczam sobie na YouTube demo z E3 i na telewizorze ogladam to z przyjemnoscia. zapowiada sie kapitalnie! po prostu maestro Cytuj
goggy 0 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 (edytowane) Activision po prostu robi dobry interes, nie ma co się dziwić że chcą skroić jak najwięcej Z ceną to nie wiem jak ceo Activision się wypowiadał, ale chyba chodziło tylko o UK bo kurs funta słabo stoi w stosunku do dolara i euro. Tak czy siak 200zł trzeba dać, to i tak nie dużo MW1 na początku chodziła na ps3 po 250zł, a cod5 po 200-230zł a używki przez 1/2 roku bez problemu schodziły po ok 180zł oszczędność zerowa, a jeszcze można się nadziać na jakieś gów.. co w przypadku gier na 360 nie jest trudno, Edytowane 22 sierpnia 2009 przez goggy Cytuj
miki77 16 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 MW2 po polsku na X360 - http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6962..._jezykowej.html Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 No to świetna informacja , żeby nie było , że jesteśmy "gorsi" od chłopaków z działu obok Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Akurat tlumaczenie MW1 na PC bylo tak smieszne ze wrocilem do anglika - dobrze ze zawsze mozna zmienic jezyk dasha/lokalizacje by miec gre po US. SP PL jak najbardziej ale MP juz nie. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Może zrobią tak jak z francuską wersją, gdzie w 4 przetłumaczyli niestety wszystko, ale w 5 zostawili przynajmniej oryginalne nazwy mapek. Ideał byłby jakby francuska wersja miała też PL na płycie jak GoW2. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Pada z czarnym camo i ten throat communicator z chęcią bym przygarnął Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Może ten throat comunicator będzie działał lepiej niż badziewiasty headset o MS. Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7FuwFT4p5hA Nowe video kopie dupsko!!!! Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 doooobre Kapitalna animacja upadłu po strzale w nogę! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NWhx77Jk7p0 SpecOp Troche tem dzem wkurza... Cytuj
canuks 63 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 qwa genialna gra będzie , mam smaka na tą misje w brazylijskich fawelach mam nadzieje ze bedzie mocna Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Nie ma chyba co liczyć, że Hardened edition będzie za jakieś ok. 250 zł w dniu premiery prawda? najtaniej widziałem na thehut.com za ok. 280 zyla.... Cytuj
canuks 63 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Nie ma chyba co liczyć, że Hardened edition będzie za jakieś ok. 250 zł w dniu premiery prawda? najtaniej widziałem na thehut.com za ok. 280 zyla.... za 249zl to będzie najzwyklejsze wydanie tylko ultima zrobiła promocję i puszcza MW2 za 194zl A tak gdzie nie patrze to 249zl . O ver. HARDENED zapomni kosztowała by pewnie ze 320zl . sam się na to napaliłem ale nie ma co głowy tracić dla durnej gry i wydawać majątku na nią . Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 szczać na polskie sklepy, bo o nich to wiadomo. Chodzi o sklepy za granicą. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) Perki beda teraz 'upgrejdowalne' : http://www.gamerzines.com/ps3/news/modern-...-pro-perks.html Mi sie podoba ten pomysl, choc moze w kolejnej czesci to wyjdzie z tego fps rpg mmo Edytowane 30 sierpnia 2009 przez Trufs Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Moim zdaniem perki, rangi i wszelkie inne tego typu badziewia po prostu psują zabawę... IMO lepiej żeby ich w ogóle nie było... Multi w czwórce całkiem mnie odrzucił, ale to w dużej mierze tez przez problemy techniczne w wersji na PC. Więc Modern Warfare 2 (na X0 tym razem oczywiście) jak najbardziej dam szansę. ; ) Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 E tam narzekasz, te perki wlasnie nadaja klimat grze. Odrozniaja ja od innych, normalnych online'ów. Dzieki temu mozna poprobowac roznych rozwiazac, samemu decydowac, czy chcemy wiekszy magazynek, wiecej granatow, czy zostawic granat po smierci xd. IMO perki to genialny pomysl i wydluzaja gre bo chcemy wszystko odkryc, przetestowac rozne mozliwosci i stworzyc postac jaka nam najbardziej odpowiada. Tego elementu brakuje mi w BF1943... no ale coz, to 'tylko' arcade Cytuj
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 E tam narzekasz, te perki wlasnie nadaja klimat grze. Odrozniaja ja od innych, normalnych online'ów. Dzieki temu mozna poprobowac roznych rozwiazac, samemu decydowac, czy chcemy wiekszy magazynek, wiecej granatow, czy zostawic granat po smierci xd. IMO perki to genialny pomysl i wydluzaja gre bo chcemy wszystko odkryc, przetestowac rozne mozliwosci i stworzyc postac jaka nam najbardziej odpowiada. Tego elementu brakuje mi w BF1943... no ale coz, to 'tylko' arcade Jak najbardziej sie zgadzam. Ja na przykład na małych mapkach mam P90 z red dotem , dłuższe bieganie , większy damage , bomb squad (SAPER) i latam na rushu. Każdy ma własny styl grania i to jest piękne w multi Modern Warfare! Jeśli każdy musiałby wybierać jedną z klas ustawionych przez producenta to granie było by nudne trochę. To jest takie "be who you wanna be" ^_^ pozdro Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Mówię, dam grze szansę, mam nadzieję, że tym razem do "perkowego" multi się przekonam ; ) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 E tam narzekasz, te perki wlasnie nadaja klimat grze. Odrozniaja ja od innych, normalnych online'ów. Dzieki temu mozna poprobowac roznych rozwiazac, samemu decydowac, czy chcemy wiekszy magazynek, wiecej granatow, czy zostawic granat po smierci xd. IMO perki to genialny pomysl i wydluzaja gre bo chcemy wszystko odkryc, przetestowac rozne mozliwosci i stworzyc postac jaka nam najbardziej odpowiada. Tego elementu brakuje mi w BF1943... no ale coz, to 'tylko' arcade Tylko problemem sa perki - wiekszosc i tak gra z takimi samymi (szybkoe ladowanie, wiekszy dmg, wiecej zdrowia,itp) reszta lezy i czeka nie wiadomo na co Cytuj
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 akurat tak się składa że nie znam nikogo kto używa szybkiego przeładowania. a ja owszem Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 E tam narzekasz, te perki wlasnie nadaja klimat grze. Odrozniaja ja od innych, normalnych online'ów. Dzieki temu mozna poprobowac roznych rozwiazac, samemu decydowac, czy chcemy wiekszy magazynek, wiecej granatow, czy zostawic granat po smierci xd. IMO perki to genialny pomysl i wydluzaja gre bo chcemy wszystko odkryc, przetestowac rozne mozliwosci i stworzyc postac jaka nam najbardziej odpowiada. Tego elementu brakuje mi w BF1943... no ale coz, to 'tylko' arcade Tylko problemem sa perki - wiekszosc i tak gra z takimi samymi (szybkoe ladowanie, wiekszy dmg, wiecej zdrowia,itp) reszta lezy i czeka nie wiadomo na co Gó.wno prawda. Po pierwsze przy takiej ilości możliwości kombinacji perków nie ma szans aby <50% graczy miała takie same. Po drugie te co wymieniłeś na nic się zdadzą w trybach hardcore. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 W inne tryby to ja nie gram wiec pewnie one sie malo przydzadza lecz DM/TDM z HC jaknajbardziej potrzebny jest szybkie ladowanie, 2x ammo czy cos tam jeszcze (granie z RPD czy Saw bez reloada jest dziwne moim zdaniem ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi