Gość Maiden Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Jasny gwint, szkoda, że tak strasznie drogo... Gdyby zestaw był za 500 zł to bym się skusił. A tak? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Za ta kase lepiej kupic zestawik caly RB/GH niz jakis noktowizor Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 7 stow to przesada, ja zadowole sie zwykla edycja, jestem zajarany na maksa, mysle ze mw2 bedzie najlepszym tytulem przynajmniej okresu przedswiatecznego. Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Z zajaraniem to trzeba uważać bo się można nieźle przejechać. Taka petarda jak Cod4 się zdarza raz na dekade moim zdaniem. Jakiś impuls z kosmosu musiał chyba pomóc przy tworzeniu tej gry. Całe moje nałogowe granie w strzelanki opiera się chyba na założeniu że jeszcze kiedyś w coś takiego zagram. Jeszcze tylko jeden taki odlot i mogę się przenieść do krainy wiecznych łowów:-) Cytuj
canuks 63 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Dobrze powiedziane ,bo rzadko się zdarza aby po genialnej częsci pierwszej kontynuacja tematu była jeszcze lepsza . Przykład GOW 1 genialna historia ,świetne multi -> GOW 2 świetna historia , denne multi . I tylko to powstrzymuje mnie przed zakupem pre-ordera .dać 200zl za grę i potem się zawieść .. 2 raz nie chcę tego przezywać .GOW 2 odcisną swoje piętno . Cytuj
Janush 224 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 To prawda że modern warfare 2 będzie ostatnią częścią cod na ps3 a następne części będą tylko na xboxa i pc? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Na ps3 taką wiadomość dostałem. I że mają 19-20 września wszyscy wpisać jakieś hasło w clan tagu ( nie Mw2). Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Jak wpiszesz w clan tagu [RRoD] to Xbox dostanie tylko połowę kampanii. PS3 dostanie całą + zajawkę MW3. No żal.. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 ciekawe które mapy z coda 4 skopiują do MW 2 Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Parę mogliby dać Crash, Ambush, Bog (w dzień!!!), Crossfire, Vacant, byłoby miło Cytuj
canuks 63 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 spokojnie stosowne DLC napewno już jest zaplanowane Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 To jest chore z tymi mapami w DLC. Jeszcze w Gearsach to jest dobrze rozwiązane, bo są oddzielne playlisty do DLC, nie wspomnę o tym, że mappacki tanieją i wszystko można teraz kupić za naprawdę dobre pieniądze. Ale w takim Halo to jest tragedia, bo jak chcesz grać ranked to musisz kupić mapki, a nawet na socialu trzeba sie postarać żeby było coś z podstawy. W CoD WaW to samo - mendy z activision wypuściły już 3 mappacki, przez co 1-2 razy na 10 prób akurat trafię na zwykłą mapę, a i tak potem się trafi jakiś Nightfire czy coś innego. I jeszcze za każdy mappack 800mp, no ja pier.dole skandal. DLC to dla mnie największy minus grania w fpsy multi na konsolach. Oprócz wysokiej ceny gry przyszykuj jeszcze hajs na dodatki. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Jak wpiszesz w clan tagu [RRoD] to Xbox dostanie tylko połowę kampanii. PS3 dostanie całą + zajawkę MW3. No żal.. Ale ja tego nie wymyśliłem tylko chciałem się dowiedzieć czy to prawda. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) No przestań, nie wierz w takie rzeczy Co do DLC, to w ogóle posr.ało ich z tymi mapkami. Dadzą do gry 15 map, a mogliby 25. Ale nie, te pozostałe 10 wydamy w 3. DLC. To jest skurwysyństwo. Edytowane 14 września 2009 przez Master_Lukas Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 No tak dziala dlc, powinienes sie juz przyzwyczaic. Jak mozna na czyms zarobic, to zapewne nikt nie ominie takiej okazji. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Ja wiem, przyzwyczaiłem się. Tylko raz kupiłem DLC, właśnie do CoD-a 4. Ale jak tak dalej pójdzie to będziemy dostawać w pudełku mocno okrojoną wersję, a za wszelkiego rodzaju dodatki będziemy płacić. Twórcy Burnouta potrafili wrzucić parę dodatków za free, czemu inni nie mogą? Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Widac nie sa tak dobroduszni Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Criterion to wyjatek, choc i tak potem bylo platne dlc. IW, EPIC, Bungie itp itd nie daja i nie beda dawac map za darmo, pomijajac pewne wyjatki. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Ja wiem, przyzwyczaiłem się. Tylko raz kupiłem DLC, właśnie do CoD-a 4. Ale jak tak dalej pójdzie to będziemy dostawać w pudełku mocno okrojoną wersję, a za wszelkiego rodzaju dodatki będziemy płacić. Twórcy Burnouta potrafili wrzucić parę dodatków za free, czemu inni nie mogą? MS - on kaze nam za wszystko placic wg np. Valve ktory chcial dac kilka darmowych rzeczy (bo na PC sa) MS niepozwolil na to. Ew mozna dac 1 darmowy DLC (np. L4D) lecz reszta juz platna. Jesli nastepna generacja bedzie tak robila - ja sie cofne do czasow PS2/X i pozaliczam mase tytulow ktore mnie ominely. Pozostaje czekac az pojawi sie edycja GOTY ktora bedzie zawierala te dodatki na plycie a nie w postaci kodu jak GOW - Epic w ten sposob walczy z drugim obiegiem, najwyzej GOW3 sie nie kupi jesli znow bedzie dodatkowa kampania po jakims czasie... Najlepiej MW2 kupic na PC - lepsze serwery, mody, mapki, edytory, darmowy stuff (chyba ze teraz Actv to zmieni...) i za nizsza cene od wersji konsolowej - dobra niech wyglada gorzej ale kto w multi zwraca uwage na detale - sam w WAW/MW gram na 1024 i LOW :] Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Bo ms to pazerne psy, a przez to że hamburgery mają kasę to im pasuje polityka tu 3 dolary tu 5 i tak leci stówka miesięcznie, ale mam nadzieje że się wkrótce przejadą na tym. A jak zrobią taki manewr jaki jest w halo że bez nowych mapek nie pograsz w dany tryb to sprzedam mw2, nie dość że gra kosztuje 200 zeta to jeszcze trzeba zapłacić dodatkową stuwę za jakieś (pipi)e mapki których stworzenie programistą zajmuje tydzień Tak z innej trochę beczki ja na przykład skreśliłem Drago Age gdy przeczytałem wypowiedź jednego z twórców że równocześnie z grą powstają dlc do niej, chore kur*a. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 To nie pazerność tego czy tamtego ,to rynek dyktuje takie warunki ,a tym rynkiem jesteśmy MY GRACZE. Jesli coś się sprzedaję to producenci to wykorzystują i tyle . Jak by nikt nie kupował DLC lub jak by zchodziły w znikomych ilościach to z pewnością mało który producent bawił by sie w te dodatki lub robili by je bardziej sensownie tak jak DLC do GTA IV. Owszem też mnie wku*** to ze musze płacić za jakieś mapki ,a na PC sa one za free to raz . Dwa to to ze np bez jakiegoś MP nie pograsz w multi bo losuje przeważnie mapki z MP a nie standardowe itp itd. Sumując sami sobie ten stan rzeczy za fundowaliśmy Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Można go użyć do nocnych manewrów w łóżku z laską na przykład Nie dzięki.. wolę swojej kobiety już po ciemku nie oglądać Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 na GT pojawiło się mnóstwo filmików moim zdaniem gra nie będzie tak dobra jak CoD 4 wszystkie te bajery i swiatła jakoś mi się srednio podobają Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Zestaw wygląda z4j3bisci3, aż się pośliniłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi