Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błagam,nie wrzucajcie już takich filmików bo ja nie umiem się kur.va powstrzymać przed włączeniem a potem przechodząc grę będę wszystko pamiętał z Youtuba :P

Opublikowano

Nie dzięki , nie skuszę się by zerknąć , choć nie ukrywam że mam wieeeelką ochotę kliknąc na ten link :P

A ja się skusiłem i sie pośliniłem bo nie mogłem gęby zamknąć ze zdziwienia :), masakra na ekranie ma miejsce, zaj3bist4 Giera się zapowiada. :D Jak giera dotrze do mego czytnika to co najmniej 4 dni UW wyrwane z Życiorysu się zapowiadają ;)

Opublikowano

Complete first mission robi wrazenie mimo cienkiej jakosci filmiku, mw2 pewniak.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

multi bedzie takie jak w jedynce?czyli bardzo nieprzystepne dla poczatkujacego gracza gdzie typy z konca mapa mnie zabijali a ja nawet ich nie widzialem

i czasami totalna kampa..

Opublikowano (edytowane)

Zalezy od twoch umiejetnosci, nie raz bylem w TOP5 na PC majac poziom mniejszy niz 10 gdzie na serwie gralo sporo osob z 55. Na konsoli gra stara sie losowac (mowie o WAW) o poziomie zblizonych do twojego ty masz 3 to znajdzie z 10 czy 12 innych graczy

Edytowane przez Scorp1on
Opublikowano (edytowane)

No wałsnie dobór graczy powinien byc tak jak w H3 , czyli jak masz poziom 10 to gra wyszukuje ludzi z przedziały 7-13 poziom . I w tedy gra jest wyrównana :)

Edytowane przez canuks
Opublikowano

wprawdzie jestem przeciwny aczikom na multi ,ale prawdę mówiąc liczyłem ze w MW2 znajdzie chodź kilka. ale mam nadzieję ze DLC z mapami wyjdzie + acziki :).

Jak do takiego WaW wyszły 3 mp to MW2 obowiązkowo muszą wyjsc :P

Opublikowano

Z listy aczivów wynika że gra będzie miała 17 leveli w singlu czyli dokładnie tyle samo co część poprzednia...

Mam nadzieję,że przynajmniej trochę dłuższe będą te poziomy bo przecierz krótka kampania była jedną z bolączek CODa 4.