easye 3 389 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 fajny noktowizor do prestige dorzucają Ciekaw jestem, czy zestaw jest warty swojej ceny - wkurzylbym sie gdybym wydal 700 zl, za noktowizor, ktory jest kawalkiem plastiku, na dodatek slabo wykonanym... <_< Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 wypasu bym się nie spodziewał po Made in China, była już o tym mowa w poprzednich postach Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/74?ep=74 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 wypasu bym się nie spodziewał po Made in China, była już o tym mowa w poprzednich postach Ja bede miał okazję przekonać się ile wart jest ten noktowizor , znajomy zakupił Limitke w UK ,a ja dzisiaj zamówiłem zwykłą wersje w ultimie .Jeszcze 32 dni .... do błogiego grania bez opamietania Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Nowe screeny - http://screenshots.teamxbox.com/gallery/2227/Call-of-Duty-Modern-Warfare-2/p1/ Podoba mnie się to - mam nadzieje że bedzie jak najwiecej misji z żołnierzami i komandosami ubranymi jak tutaj, a nie jak na tym pokazie z Rio De Janeiro, gdzie nasi kumple biegają w zwykłych spodniach i t-shirtach... Cytuj
Belzebubinho 1 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 wypasu bym się nie spodziewał po Made in China, była już o tym mowa w poprzednich postach No co ty nie powiesz? A PS3 gdzie produkują? Telewizory Sony Bravia? Xboxy? wszystko jest produkowane w chinach i takie gadanie defakto mnie wkur... BTW Wolałbym Made in China niż Made In Poland. Człowiek to człowiek nieważne czy z chin czy z ameryki. Made In China ma złą sławę w polsce bo my polacy latamy po targach kupując adidasy za 20zł i zabawki po 2zł a potem narzekamy że coś się zepsuło po dwóch tygodniach. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Na myszce Apple bylo Designed in California, Made in China Cytuj
pele15 3 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 a call of duty 1 będzie można kupic osobno z xbox live arcade (jeśli tak to kiedy i ile będzie kosztować) czy będzie tylko z edycją limitowaną? Cytuj
Belzebubinho 1 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 z tego co pamiętam to 1200MP, po co komu COD1 jeśli ma COD6 Cytuj
pele15 3 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 hehe troche dużo będzie kosztował. jak by 800mps to jeszcze można było by pomyśleć. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 No co ty nie powiesz? A PS3 gdzie produkują? Telewizory Sony Bravia? Xboxy? wszystko jest produkowane w chinach i takie gadanie defakto mnie wkur... BTW Wolałbym Made in China niż Made In Poland.Człowiek to człowiek nieważne czy z chin czy z ameryki. Made In China ma złą sławę w polsce bo my polacy latamy po targach kupując adidasy za 20zł i zabawki po 2zł a potem narzekamy że coś się zepsuło po dwóch tygodniach. Przecież każdy logicznie myślący człowiek wie , że branża gier opiera się na $$$ , a co najlepsze nikt się z tym nie kryje. Także jakbyś się zastanowił, prędzej czy później (po krótkiej analizie twojego posta raczej to drugie) wpadłbyś na to , że dodatek w postaci noktowizora to jedynie gadżet na półke dla fanów , mający się przyczynić do wyciągnięcia od nich dodatkowych $$$ . A co ciekawsze , że jak byś poświęcił jeszcze dodatkową minute i wpisał w wyszukiwarce "noktowizor" dowiedziałbyś się ile kosztują . Nie znam się na noktowizorach , ale pierwszy z brzegu sklep mówi sam za siebie --> http://deltaoptical.pl/deltasklep/shopping/noktowizory.php?gclid=CLzMoKyIxJ0CFQQeZwodNFUTrg . Co w połączeniu ze sławnym "made in china" co dosłownie równa się ze zminimalizowaniem kosztów produkcji - jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu , że na misji w Afganie na pewno ci nie posłuży, jakby nie patrzeć będzie to tylko zabawka. Podsumowując , takie gadanie defakto mnie wkur... I wara od Darka Cytuj
Belzebubinho 1 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Posłuchaj, Wiem - każda branża nieważna jaka opiera się na kasie co nie zmienia faktu że ten GADŻET będzie w pełni działający. Nie wiem jak ty ale jak ja bym wydał 700zł na GADŻET to chciałbym go czasami użyć "tak dla jaj". Tak się składa że patrzyłem na noktowizory i wiem że to coś jest o wiele tańsze niż normalny noktowizor ale to NIE jest noktowizor tylko GADŻET! Nie wiem dlaczego rozpisałeś tu fakty które już wszyscy dawno poznaliśmy ale twój kumpel darek - cytuję "wypasu bym się nie spodziewał po Made in China, była już o tym mowa w poprzednich postac" to ty mi lepiej powiedz z kąd się tego wypasu spodziewać jak nawet noktowizory za dziesiątki tysięcy złotych są produkowane w chinach? Podsumowując, sak maj kuk. A co ty jesteś starym darka? Do niego nic nie mam tylko DYSKUTUJĘ bo to jest FORUM DYSKUSYJNE także odstaw czopki i wara ode mnie. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 (edytowane) obadajcie co IW zrobiło z wersją na PC - http://current.com/items/91209723_modern-warfare-2-will-not-have-dedicated-servers.htm tutaj pasuje tylko jedno określenie, niestety niecenzuralne... jeżeli więc chcesz zagrać tylko ze znajomymi, to kup wersję na X'a, bo na PC nie bedzie dedykowanych serverów. IW zapewne pod przymusem Activision zrobiło z wersji PC kolejną konsolówkę, którą nie da się przerobić a dlc będzie płatne. Edytowane 18 października 2009 przez MaZZeo Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 No nie wiem, a system jaki jest na konsoli nie jest lepszy? Jak kiedyś grałem na PC w Wolfensteina: ET to strasznie irytowała mnie konieczność ściągania dziesiątek dziwnych map, modów, itp. przy zmianie serwera. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Orientuje sie ktos z was moze: iloosobowy bedzie multi na konsolach? W Call of Duty World at War byl max 18 osobowy - lekki zawod w stosunku do Modern Warfare, w ktore gralem na PC. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 A co chcesz pograć w 50 osobowym chaosie Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 50 osobowym moze nie - ale w 24 osoby bardzo fajnie sie gra (albo w 32 osobowy deathmatch ). Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 (edytowane) Konkursiwo. Do wygrania Prestige Edition. Edytowane 18 października 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Fajnie, że dzięki nam nabijasz sobie "1 extra chance of winning" Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Jak sprawa wygląda z silnikiem graficznym? Jest identyczny co w czwórce czy lekko go zMODERNizowali ? Cytuj
Reno 4 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Niech ktoś zarzuci prawidłowymi odpowiedziami do tego konkursu co był podany kilka postów wcześniej... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Trochę mi to zajęło, żeby zdobyć 10/10, ale przy pomocy google i wikipedii wszystko jest możliwe. Próbuj. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Tu masz odpowiedzi http://www.streethop.com/forum/technology-games/223064-win-free-copy-mw-2-prestige-edition.html Swoją drogą pytania na prawdę trudne. Za cholerę bym nie powiedział że, wydawcą gry w Japonii jest SE. Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Odpowiedź na każde pytanie można wyczytać na angielskiej wikipedii, tak więc nie przesadzajmy z tą trudnością. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Ja gdzieś znalazłem temat na jakimś forum gdzie są wsZystkie odp podane wystarczy wklepac w Google nazwę quizu. A ze se wydaje coda w Japonii to był kiedyś news na polygamii ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi