Opublikowano 10 listopada 200915 l Gre skonczyłem kilka godzin temu, może nie za dluga ale rzuca nas po całym swiecie i mam wrazenie jak bym 20h w nią grał. Grałem prawie non-stop i cóż, SP to dla mnie mistrzostwo świata, pewnie z 4 razy jeszcze przejdę w całości. Muza, grafa, plot - wszystko 10/10 (no moze grafa 9/10). Wszystkie misje z wykopem, nie ma ani minuty przerwy. Niby brak tu następcy misji w Czarnobylu ale nie ma na co narzekać. Niech się biorą za MW3 albo niech dają kampanie w DLC bo multi przez kilka lat nie bedzie potrzebowało nastepcy a nie chce mi sie 2-3 lata czekac by sie dowiedziec "co dalej". Edytowane 10 listopada 200915 l przez Cethu
Opublikowano 10 listopada 200915 l Niestety male rozmiary, ja lalkami sie nie bawie ala ActionMan http://cgi.ebay.com/SKULL-HOOD-motorcycle-ski-BIKER-Glow-Gear-FACE-MASK_W0QQitemZ350214913274QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item518a6f7cfa
Opublikowano 10 listopada 200915 l Ksips1 --> żeby mieć możliwość zamontowania 2 dodatków do broni potrzebny jest specjalny perk (Bling - 2 Primary Weapon Attachments),który odblokowuje się po jakiś tam wyczynach. Nie wiem czy chodzi tu o konkretny level, czy coś innego, naprawdę nie mam pojęcia, mnie się odblokował dzisiaj, level mam 23.
Opublikowano 10 listopada 200915 l Gre skonczyłem kilka godzin temu, może nie za dluga ale rzuca nas po całym swiecie i mam wrazenie jak bym 20h w nią grał. Grałem prawie non-stop i cóż, SP to dla mnie mistrzostwo świata, pewnie z 4 razy jeszcze przejdę w całości. Muza, grafa, plot - wszystko 10/10 (no moze grafa 9/10). Wszystkie misje z wykopem, nie ma ani minuty przerwy. Niby brak tu następcy misji w Czarnobylu ale nie ma na co narzekać. Niech się biorą za MW3 albo niech dają kampanie w DLC bo multi przez kilka lat nie bedzie potrzebowało nastepcy a nie chce mi sie 2-3 lata czekac by sie dowiedziec "co dalej". Mi jedyne co się w tej misji podobało to skręcanie karków psom :potter: Spokojnie, MW3 będzie pewnie pod koniec 2011, w 2010 wyjdzie kolejny WaW. Ile Ci zajęła kampania i na jakim poziomie ? Chłopaki może coś napiszecie o misjach w SO, ile ich jest ? Ile z nich można samemu przejść ?
Opublikowano 10 listopada 200915 l Misje SO są podzielone na (jesli dobrze pamiętam) 5 części/zestawów: alfa, bravo...itd. A każda z części ma 4 misje plus 1 odblokowaną po zdobyciu kilku gwiazd. Jak zaczynasz to odblokowana masz tylko czesc alfa reszte z czasem za gwiazdki dostajesz. Grałem na standard, by poznać całą fabułę jak najszybciej. Nie wiem ile mi zeszło, na liczniku po napisach miałem 9h, ale w przerwie robilem obiad itp, itd. Sadze ze z 6-7h mi zeszło nie miałem problemów z zadna z misji ale też sie nigdzie nie spieszyłem. EDIT Wracają jeszcze do SO, próbowałem dopiero kilka, ale z tego co widać większość da się zrobic samemu. Wymagania na 2 są np. w misji gdy jeden gracz siedzi w samolocie i osłania tego na ziemi A misje są wszelakie, od wyscigu skuterów śnieżnych przez zabawe ze snajperką do skradanki w śniegu Edytowane 10 listopada 200915 l przez Cethu
Opublikowano 11 listopada 200915 l Gdzie na stronie IW należy wpisac ten kod który znajduje się z tyłu instrukcji ? bo szukam i nie wiem gdzie go wklepać
Opublikowano 11 listopada 200915 l Napiszcie kilka slow o tych mapkach ze SpecOpa, co trzeba zrobic, ile zajmuje, jaka trudnosc. Wg mnie ten tryb bedzie tylko na raz - dostaniesz 3 gwiazki i tyle. Dlatego wolalbym coopa jak w 5 - karty, punkty i jazda. Podobnie bylo u mnie z Horda - zrobiony 50lvl i zapomina sie o grze.
Opublikowano 11 listopada 200915 l No i MW2 pekł na VETERANIE potrzebowałem do tego 10H .. co o singlu .. GENIALNY ,akcja non stop ,zakonczenie gry dość nie spodziewane ,myśląłem ze będzie jeszcze jedna misja a tu koniec ,ale jaki .... MW 3 będzie Teraz trzeba obadać SO ,co do multi to jest świetnie Deathmatch /dominacja wymiata . nie żałuję na tą grę ani jednej złotówki . P.S. ktoś wie gdzie moge zobaczyć pzred zakupem tapety na X360 z MW 2 bo cos bym sobie kupił ale kota w worku to ja nie chcę .
Opublikowano 11 listopada 200915 l Poszperaj na necie, ja je wczoraj szukalem i znalazlem bez problemu (nazywaja sie tactical i abstract). Mi nie podchodza zbytnio. Wracajac do SO (sorry, ale beda polskie nazwy): ALFA: -Piekiełko - Misja treningowa z początku gry, 3 gwiazdki za przebiegniecie w >35 sekund -Snajper - Twoje: snajperka, miny i BSP Predator kontra fale wrogów -Chrystus Zbawiciel - przeszukaj mapke, zlikwiduj wrogów ale uważaj na cywilie -Zawiszenie - Przebij się przez siły nieprzyjaciela na mości i dotrzyj cały do bezpiecznej strefy BRAVO: -Strażnik - Jeden ciora z pokładu AC-130 osłaniając drugiego na ziemi - wygląda to genialnie (jest gameplay na GT) gramy na polach z CoD4 gdy stracili nasz helikopter -Lista zabitych - Jak najszybciej wyeliminuj dużą liczbe wrogów, im szybciej zabijasz tym lepsza premia. -Saperzy - Ścigaj się z czasem. Rozbrój bomby na czas. -Wyścig - Wyścig na skuterze -Wielki brat - "Eksplodujaca amunicja, działko Vulcan, śmigłowiec Blackhawk. Oczyść drogę." Wiecej narazie nie odblokowalem bo czasu malo Edytowane 11 listopada 200915 l przez Cethu
Opublikowano 11 listopada 200915 l To się nazywa gra z jajem http://kotaku.com/5401979/yes-there-is-a-blow+up-doll-in-modern-warfare-2
Opublikowano 11 listopada 200915 l Zmiana lokalizacji lub jezyka w dashu na angielski daje nam angielski w grze. Lokalizacja MP jest straszna.
Opublikowano 11 listopada 200915 l P.S. ktoś wie gdzie moge zobaczyć pzred zakupem tapety na X360 z MW 2 bo cos bym sobie kupił ale kota w worku to ja nie chcę . http://modernwarfare247.com/popular-media/wallpapers tutaj masz swietne tapety.
Opublikowano 11 listopada 200915 l Jestem dopiero w 2-gim akcie, ale już mam swoją grę roku . Naprawdę godny następca CoD4. Singiel jest mega intensywny. Za multi wezmę się poważniej jak przejdę kampanię. Jeszcze nie mogę się połapać w tych wszystkich perkach, broniach, trybach. Może przez to, że w MW1 w multi za dużo nie grałem. Najlepsze, że 3/4 listy na XL gra właśnie w MW2 ! GRAĆ !!!!!!!!111JEDEN1111
Opublikowano 11 listopada 200915 l max chyba w 4 ,bo w 2 to na bank http://modernwarfare247.com/popular-media/wallpapers tutaj masz swietne tapety. PMG miazga ,ale czy da się je wgrać na X360 ? chyba nie ja chcę na X'a thema
Opublikowano 11 listopada 200915 l No właśnie, czekam na jakiś fajny theme do dasha z motywem z MW2, bo nie wiem czy wydawać punkty na fajny theme z Forzy 3. na razie na marketplace widziałem tylko (pipi) avatarki za 80mp.
Opublikowano 11 listopada 200915 l Dwa krótkie pytanka. -Czy w trybie OS można grać samotnie (bez podzielonego ekranu i bez podpięcia do neta)? -Czy w multi da się grać z botami (bez neta)?
Opublikowano 11 listopada 200915 l Na markecie sa dwa premium themy ale mało ciekawe. SO można w większości przejść samemu ale z kumplem jest 1000% wiecej frajdy
Opublikowano 11 listopada 200915 l Dwa krótkie pytanka. -Czy w trybie OS można grać samotnie (bez podzielonego ekranu i bez podpięcia do neta)? -Czy w multi da się grać z botami (bez neta)? -Tak ale nie wszystkie misje, niektóre wymagają 2 graczy -Nie jestem pewien ale wydaje mi się, że nie
Opublikowano 11 listopada 200915 l Jak chodzi online na Live? bo na PSN nie działa w ogóle , w zwiazku z czym jutro jadę po wersję na X0 jeśli wszystko śmiga elegancko.
Opublikowano 11 listopada 200915 l Nie dość, że single miażdży, to niektóre misje należą do grona najlepszych w jakie kiedykolwiek grałem. SP jestem zauroczony, w weekend czas na Special Ops i Multiplayer
Opublikowano 11 listopada 200915 l Singla przeszedłem (rewelka) i zabrałem się za samotną zabawę w SpecOps'y. Kapitalna zabawa! Oczywiście jeszcze lepsza we dwóch, ale miło że samotnikom też dali te misje. Jest ich sporo i są różnorodne. Bronimy miejscówek, wybijamy konkretną liczbę złych, skradamy się i ścigamy na skuterku. Tak jak w Residentowym Mercenaries kolejne mapki odblokowują się wraz z postępami (gwiazdki w zależności od poziomu trudności). Bardzo fajnie jest to pomyślane i wykonane. SpecOps wciąga tak samo jak singiel. No i ta misja na Ukrainie, miód! Jedyne co mnie wkurza to psy, zwłaszcza w trudnym "Chrystus Zbawiciel". Wciskam prawą gałkę i nic to nie daje bo mnie piesek zagryza. A sama misja super, w ogóle wszystkie etapy w Rio bardzo ciekawe. Nie rozumiem tylko o co chodzi w bonusowym dla singla levelu w muzeum. Może mi ktoś wytłumaczy. Edytowane 11 listopada 200915 l przez aux