jarken 33 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Gra roku, bez wątpienia. Na weteranie nie jest na razie za ciężko (czasami trzeba 3-4 razy powtarzać jeden moment), granaty już tak nie przeszkadzają. A multi to poezja, odnalazłem się w nim z powrotem w 5 minut. Średnia k/d ponad 2.0 Cytuj
firana140 621 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 jak sprawdziłem leaderboard to się zdziwiłem na dwoch czolowych miejscach albo cziterzy albo maksymalni nolajfowie-rzeźnicy Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Jak sobie zobaczysz statystyki fragów, to czołówka ma streaki po kilkaset przeciwników pod rząd i kilkadziesiąt tysięcy zabójstw. Rzeczywiści liderzy są w okolicach 20k. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Naprawdę porażająca to jest czołówka w CoD WaW, choć oczywiście z czasem i ta z MW2 jej dorówna. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 O_O Najkrotsza kampania Jesli ktos nie gral lepiej nich nie klika Cytuj
Les777 124 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Kurde Morrowinda można przejść w 15 minut, ale to już przesada. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Przegladajac filmiki z multi powiedzcie czemu niby ten system ma dopasowywac sie do gracza ale on nie szuka ludzi na poziomie gdy mamy pierwszy lvl 1-10, zas nawet od 1-20? 1/4 poziomu w grze... Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Ja bym powiedział że, szuka jeszcze wyżej. Teraz mam lvl. 27 wrzuca mnie np. do ludzi 35-44. A wczoraj grałem w ekipie 25-33 i dało nam dwóch ludków 1 i 3. W sumie to mi nie przeszkadza, gorzej mnie denerwuje rozdzielanie drużyny. Jeżeli jest nie parzysta liczba w lobby, to zawsze mnie wrzuci do drużyny z mniejszą ilością osób. Tak wczoraj grając, przypomniało mi się. Ludzie tak narzekali na atomówkę przed premierą a szczerze mówiąc ani razu nie trafiłem żeby ktoś jej użył czyli doszedł do 25 killi. Szkoda, szkoda bo z miłą chęcią bym ją zobaczył. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Jeżeli jest nie parzysta liczba w lobby, to zawsze mnie wrzuci do drużyny z mniejszą ilością osób. Zależy w jakim trybie, jeśli TDM to nawet lepiej być w drużynie z mniejszą ilością graczy. Szkoda, szkoda bo z miłą chęcią bym ją zobaczył. Nie zobaczyłbyś Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Teraz mam lvl. 27 wrzuca mnie np. do ludzi 35-44. A wczoraj grałem w ekipie 25-33 i dało nam dwóch ludków 1 i 3. te LVLe nic nie znaczą tylko kilku z nich to prawdziwi wymiatacze, reszta z nich po prostu dużo gra Ludzie tak narzekali na atomówkę przed premierą a szczerze mówiąc ani razu nie trafiłem żeby ktoś jej użył czyli doszedł do 25 killi. Szkoda, szkoda bo z miłą chęcią bym ją zobaczył. widocznie mało kto tyle killów wali pod rząd, nie jest tak łatwo tego dokonać w tej grze, moje maksimum to 7 , wiem wymiatacz ze mnie żaden 8) poza tym są lepsze nagrody i na nie się raczej gracze nastawiają a atomówka to taki BUM na raz zobaczyć, umrzeć i już do niej nie wracać. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Wiem że, te levele to w większości oznaczają długość jaką dany gracz spędził w multi niż jego skill. Dlatego napisałem że, mi to nie przeszkadza jak mnie wrzuca do osób z wyższą rangą :wink: . Co do killów pod rząd to właśnie nie jest tak ciężko je nastukać. Raz że, użyty ks dalej ciągnie kille. Dwa że, po użytym ks nadal możemy użyć ks-a z niższej ilości killi. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 (edytowane) Najlepsza metoda na atomówkę to chyba Harrier + Chopper Gunner/AC-130. Harrier jest za 7, nalot powiedzmy zabije 2-3 typów, później karabinek załatwi min. 5-6 (chyba że wcześniej rozwalą nam samolot). Mamy już ok. 16 zabitych. Dochodzi Chopper Gunner lub AC-130 (chociaż osobiście wolę helikopter) i mamy zapewnione min. 10 killi/killów. Powinno styknąć do atomówki p.s. tylko nie jestem pewny czy harrier dodaje kille do killstreaka. Bo helikoptery na pewno dodają. Edytowane 17 listopada 2009 przez Master_Lukas Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Ciężko jest zrobić takiego k/s. Wszystko przez skrzynie które sobie IW wymyśliło . Często jest tak że mam np. na raz do zrzutu choppera, sentry guna i powiedzmy skrzynkę niespodziankę. Zanim one zlecą, zanim je otworzę to już leżę martwy. Bo tak ta część CoDa niestety jest zrobiona. A czajenie się w jednym miejscu przez cały mecz to nie dla mnie. Nawet jeśli przyczaimy się w jakimś budynku, to i tak trzeba wyjść i te (pipi)e skrzynie przywołać. A wtedy zawsze ktoś chętny do ubicia nas się zdarzy. W jedynce łatwiej było zrobić dobry k/s,bez tych wszystkich dodatków itd. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Fragi zdobyte za pomocą czegokolwiek ze skrzyń nie nabijają kill streaków. Ponadto dosyć często przywoływałem te nieszczęsne według ciebie skrzynie i przypadki, kiedy mnie zabili i ukradli zawartość mogę policzyć na palcach jednej ręki. Trzeba po prostu czekać na odpowiedni moment, a przede wszystkim wybrać odpowiednie, oddalone od centrum wydarzeń miejsce zrzutu. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 (edytowane) Ja nie mówię o tym jak masz jedną skrzynkę. Gorzej jak masz trzy, to prędzej czy później przy zrzucie takowej często ktoś cię trafi. Pierwsze słyszę by np. harrier nie nabijał k/s? Może ktoś to potwierdzić?. Nie nabija to wiem kiedy zginiesz a on dalej lata. Ale kiedy masz ciąg zabójstw to chyba nabija. Chyba? Edytowane 17 listopada 2009 przez .:marioo:. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Nie wiem, ja raz zabrałem kolesiowi skrzynkę (z mojego teamu) na PC i okazało się, że pojawiłem się w helikopterku jako strzelec, zabiłem z 15 osób i nie zaliczyło k/s. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 z kradzionych zabawek nie nalicza:) Ja nie mówię o tym jak masz jedną skrzynkę. Gorzej jak masz trzy, to po co tyle chomikujesz, to jest dobre na meczach 2/3 rondowych ale na DM się nie opłaca zawsze zginiesz przy tylu paczkach. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 O_O Najkrotsza kampania Jesli ktos nie gral lepiej nich nie klika Fajnie gdyby rzeczywiście tak się dało. Zabijasz Sheparda i masz zaliczona kampanie Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Ke? A co, nie podoba Ci się? :O Raczej lepiej, jakby za to był np. achievement ;] Za pomysłowość Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 moich kilka groszy na temat różnych spraw: 1. moja wieżyczka raczej nie nabijała mi kill streaka ;/ a już na pewno nie Pavlov czy Harier z ze skrzynki (tej randomowej) 2. Plansza na dachu budynku z żurawiami po jednej stronie jest strasznie zglitchowana, jak widzę ludzi latających po dźwigach dachach i "sufitach" w biurach to mnie krew zalewa. 3. Co do Special Ops: zostały mi 3 ostatnie, które pomęczę jutro, ale już dzisiaj przeraża mnie odgłos jaki pojawia się razem z Kolosem/Juggernaut-em (jak go znajdę w postaci mp3, to zrobię z niego sygnał SMS ) 4. Perk Komandos, w pewnych okolicznościach jest przesadzony. Wraz ze zwiększoną prędkością, nieskończonym sprintem, i wykrywaczem pulsu robiłem około 8 zabić z samego noża na mapę. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 2. Plansza na dachu budynku z żurawiami po jednej stronie jest strasznie zglitchowana, jak widzę ludzi latających po dźwigach dachach i "sufitach" w biurach to mnie krew zalewa. To nie są glitche Na wszystko da się wejść bez oszukiwania. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) Sound jak zobaczymy Kolosa http://rapidshare.com/files/308613397/pmc_time_running_out_losing.mp3.html Ukryte osiagniecie Edytowane 18 listopada 2009 przez Scorp1on Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Po kilkunastu godzinach multi (singiel nienaruszony), mam dokładnie te same odczucia co przy MW1: dla mnie tylko Hardcore ma sens. Wqrwia mnie chaos normalnych trybów, wszyscy biegają jak pojebani niczym chomiki w klatce, a ostatecznie wszystko sprowadza się do tego, kto ma lepszy/szybszy odruch zginania palca wskazującego. Zero sensu, taktyki, klimatu - imo ofkoz, więc bez napinki proszę i głodnych kawałków o kampieniu, bo to nie moja bajka... Mapy takie sobie, imo trochę gorsze niż w 1-ce, ale rozpaczy nie ma, kilka ciekawych jest, inne do zaorania z mety. Dziwi mnie, że ludzie kompletnie nie skipują, ale widocznie potrzeba czasu, żeby się porzygali niektórymi. Podsumowując: czekam niecierpliwie na BC2 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49178 Sekrety a moze DLC? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi