Opublikowano 20 listopada 200915 l Co u licha oznacza S.J.C.D.??? Taki mały offtop (choć związany z tematem ): Znacie jakąś polską nazwę tańca na C?
Opublikowano 20 listopada 200915 l S.J.C.D. Syf jak co dzień, zresztą w pierwszym briefingu w polskich napisach to masz.
Opublikowano 20 listopada 200915 l No właśnie ja mam S.S.D.D. i to znam (z Łapacza Snów), a w acziwach jest S.J.C.D., dlatego pytałem (nawet wujek Google mi nie powiedział :confused: ). Czyli w sumie nieźle przetłumaczyli. Jakby tak wszystko chcieli tłumaczyć, to byśmy mieli: Trzy cza-cze na dziewiątej. :potter: Edytowane 20 listopada 200915 l przez Les777
Opublikowano 21 listopada 200915 l Utworzyła się już jakaś społeczność skupiona woków MW2 strictle na X'a ? Bo szukam osób z którymi mógłbym pograć, a to co się dzieje na losowych serverach woła o pomstę do nieba ;/ Jakby co to gram codziennie oprócz niedziel w godz. 21-01, wysyłajcie zaproszenia do friendlisty chętnie pogram z polakami ew. dołącze do jakiegoś teamu Jako iż mi czas na to nie pozwala (egzamin dojrzałości tuż tuż) postanowiłem dać pewne info... Otóż z braku czasu szukam chętnych i sumiennych osób, które chciałyby postawić pierwsze kroki i utworzyć scenę Modern Warfare 2 w Polsce! Oferuję przejrzysty serwis wraz z forum oraz moją pomoc jeśli mi czas na to pozwoli. Całość ma przede wszystkim polegać na: - organizacji turniejów, pucharów, lig online, - pisaniu newsów, - przeprowadzaniu wywiadów z najlepszymi graczami, - wdrążaniu nowych pomysłów, - zachęcaniu graczy do aktywności, - itp, itd. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt! Edytowane 21 listopada 200915 l przez cichy_
Opublikowano 22 listopada 200915 l Gram z bratem na splitscreenie w spec opsy. Jestesmy w pierwszej misji w ostatnim epizodzie. Problem polega na tym, ze gdy dochodzimy do ostatniego pokoiku z zakladnikami brat nie ma broni a ja sam nie jestem w stanie wszystkich zabic. Jesli ktos wie jak to przejsc, to prosze o pomoc :confused: EDIT. Juz niewazne ;] Edytowane 22 listopada 200915 l przez Zajcik
Opublikowano 23 listopada 200915 l Sgt Foley ma jakiś taki znajomy głos. Czy to czasem nie ten sam co sgt Jackson z Halo?
Opublikowano 23 listopada 200915 l Niestety im dłużej gram, tym co raz bardziej uważam tą część za lipę, do COD4 nawet niema co porównywać ta gra dalej jest The Best. Szkoda że IW tak zje&*(^% gotową grę, w wieczornych godzinach nie da się grać, prawie non stop żółty ping ( granie z USA to padaka) do tego nie wiem jak oni to zrobili, że ta gra mecz wyszukuję 5 x dłużej niż w COD4, czasami trwa to 5 minut, wywala z lobby itp na PS3 też tak jest ?! Kolejna sprawa to kampa która jest wszędzie, co raz więcej ludzi ma NinjePro i Heartbeatsenosr można sobie w dupę wsadzić. Mapy też dziwne ciężko się na nich odnaleźć, są po prostu przekombinowane, niestety nie mam zamiaru brać tej gry do siebie, bo na to nie zasługuje, co odpocznę i ją włączę znowu mnie doprowadza do szału. Nie na to czekałem......
Opublikowano 23 listopada 200915 l No niestety trzeba zakładać to pie.przone ninja, bo tak jak pełno kamperów tak samo pełno ludzików z sensorem. Mam nadzieję że większość zrezygnuje prędzej czy poźniej z tego sensora, widząc że nie daje on takiego skutku jak myśleli. A co to wyszukiwania meczów, ja nie mam takich problemów. To nie Girsy 2 i 10-minutowy matchmaking.
Opublikowano 23 listopada 200915 l To ja się pochwalę w imieniu mojego brata jego multiplayerowym osiągnięciem: 22x Tactical Nuke użyty xD. Fajny patent z tą atomówką, dźwięk odliczania jest kapitalny, a zakończenie rozgrywki w ten sposób daje masę satysfakcji, no i emblem fajny się dostaje za 10x nuke.
Opublikowano 23 listopada 200915 l Zawsze tak bylo w grach ze to co dal develop w grze to gracze naduzywali tego - przykladem jest martydom czy granatki w poprzednich czesciach - dali to mozna uzywac, tlumaczyli tuberzy Moze kiedys dodadza playliste CLASSIC MODERN WARFARE gdzie glowny walczymy na bronie a nie killstreakami poza tylko uav, airstrike i heli jak w 4.
Opublikowano 23 listopada 200915 l To ja się pochwalę w imieniu mojego brata jego multiplayerowym osiągnięciem: 22x Tactical Nuke użyty xD. Fajny patent z tą atomówką, dźwięk odliczania jest kapitalny, a zakończenie rozgrywki w ten sposób daje masę satysfakcji, no i emblem fajny się dostaje za 10x nuke. Jak tego dokonać? :o
Opublikowano 23 listopada 200915 l Dobra kampa, trochę szczęścia i umiejętne wykorzystywanie pomniejszych killstreaków takich jak AC 130 czy sterowanie działkiem heli?
Opublikowano 23 listopada 200915 l Ja ogolnie nie jestem fanem fps na konsole (nie ma to jak myszka i klawa) jednak ta mi sie bardzo podoba... moze i ma pare wad jednak moze jakis patch czy nowy tryb to rozwiaze. Ogolnie najbardziej mnie denerwuja kampy i laczenie sie z serwerami... ktos mi powie dlaczego jezeli z 4 znajomymi szukamy graczy do gry to nagle rozdziela nas na dwie grupy, kazda w innej grze ?. Na szczescie nie gralem zbyt duzo w poprzednia czesc wiec nie mam pkt odniesienia
Opublikowano 23 listopada 200915 l Oglądałem ostatnio na YT filmik jak koleś robił to Nuke na rankedzie, wyglądało to tak, że helikopter nabił mu w zasadzie wszystko. Miał więc sporego farta i pewnie grał niedługo po premierze, teraz trudno liczyć na takie mordowanie jednym heli, który tak łatwo jest uziemić.
Opublikowano 23 listopada 200915 l Ja ogolnie nie jestem fanem fps na konsole (nie ma to jak myszka i klawa) jednak ta mi sie bardzo podoba... moze i ma pare wad jednak moze jakis patch czy nowy tryb to rozwiaze. Ogolnie najbardziej mnie denerwuja kampy i laczenie sie z serwerami... ktos mi powie dlaczego jezeli z 4 znajomymi szukamy graczy do gry to nagle rozdziela nas na dwie grupy, kazda w innej grze ?. Na szczescie nie gralem zbyt duzo w poprzednia czesc wiec nie mam pkt odniesienia Jeśli chcesz grać w czterech to musisz załozyć swoja drużynę - w głównym ekranie online w CoD (tam gdzie masz wszystkie opcje - szukanie meczy koszary itp.) całą prawą stronę ekranu masz na swoją drużynę, wtedy zapraszasz znajomych i wszystko gra i buczy. Wtedy nie ma szans żeby gra was gdziekolwiek rozdzieliła (oczywiście ty jako kapitan szukasz gier) Gra nie bierze pod uwagę przy doborze gier i teamów twoich party's. Ja grałem trochę w CoD4 i uważam że w MW2 są dużo lepsze mapy. W CoD 4 były stałe punkty gdzie toczyły się walki. Tutaj w takiej Faveli muszisz miec oczy dookoła głowy. Poza tym mapki są bardzo zróżnicowane. Każda wymusza inny styl gry A co do kamperów - nie wiem jak u was ale jak jak widzę/zabija mnie jeden to od razu cały team o nim wie i gość jest spalony przeciez jest świetny killcam. Niech Bóg błogosławi tego kto wymyślił komunikacje głosową online Poza tym IW zasłużyło sobie z miejsca na mój wielki szacunek - mapa Wasteland jest odświeżona wersja jednej z map oryginalnego CoD PC w multi. Jest identyczny bunkier, ścieżki i otwarta przestrzeń, aż łezka się w oku kręci jak widzę że wracają o korzeni Edytowane 23 listopada 200915 l przez marcin111555
Opublikowano 23 listopada 200915 l Jeśli chcesz grać w czterech to musisz załozyć swoja drużynę - w głównym ekranie online w CoD (tam gdzie masz wszystkie opcje - szukanie meczy koszary itp.) całą prawą stronę ekranu masz na swoją drużynę, wtedy zapraszasz znajomych i wszystko gra i buczy. Wtedy nie ma szans żeby gra was gdziekolwiek rozdzieliła (oczywiście ty jako kapitan szukasz gier) Gra nie bierze pod uwagę przy doborze gier i teamów twoich party's. No wlasnie jak tak zapraszam to nas czasem przenosi do innych meczy
Opublikowano 23 listopada 200915 l Zawsze tak bylo w grach ze to co dal develop w grze to gracze naduzywali tego - przykladem jest martydom czy granatki w poprzednich czesciach - dali to mozna uzywac, tlumaczyli tuberzy Moze kiedys dodadza playliste CLASSIC MODERN WARFARE gdzie glowny walczymy na bronie a nie killstreakami poza tylko uav, airstrike i heli jak w 4. Tyle tylko, ze Martyrdom w MW2 tak naprawde to G*WNO daje. Zginalem od niego moze z piec razy, a i tak przez wlasna glupote.Granat z kieszonki w CoD5 naprawde byl skuteczny i duzo dawal. Tutaj jest bezuzyteczny. Lepiej wykorzystac perka na cos innego...
Opublikowano 24 listopada 200915 l No wlasnie jak tak zapraszam to nas czasem przenosi do innych meczy Nie przejmuj się na PS3 jest to samo.IW dało pupy po całości.
Opublikowano 24 listopada 200915 l Tyle tylko, ze Martyrdom w MW2 tak naprawde to G*WNO daje. Zginalem od niego moze z piec razy, a i tak przez wlasna glupote.Granat z kieszonki w CoD5 naprawde byl skuteczny i duzo dawal. Tutaj jest bezuzyteczny. Lepiej wykorzystac perka na cos innego... Dlatego teraz ludzie biora te 2 perki do kampnia, dawniej martyr teraz ninja
Opublikowano 24 listopada 200915 l Jak tego dokonać? :o Trzeba mieć trochę szczęścia i dobre kill streaki. Mój braciak korzysta z Harrier Airstrike, który zazwyczaj dobija mu killsów do Chopper Gunner, a wtedy to już praktycznie na 90% atomówka leci. Niestety na niektórych mapkach praktycznie nie da się tego wbić, albo trzeba mieć ogromnego farta. Kampienie raczej nie wbije atomówki, głównie przez killcam, wystarczy ktoś z 30 IQ i przy następnej okazji w naszą miejscówkę leci granat.
Opublikowano 24 listopada 200915 l Pytanie: czy w tej bonusowej misji w muzeum można zrobić coś konkretnego czy tylko biegać i strzelać??
Opublikowano 24 listopada 200915 l Dla mnie Nikolai w MW2 wyglada jak Mazzi, z tą brodą i krótkimi włosami
Opublikowano 24 listopada 200915 l Pytanie: czy w tej bonusowej misji w muzeum można zrobić coś konkretnego czy tylko biegać i strzelać?? wcisni zcerwony guzik przy recepcji i postaraj sie wybić wszystkich:D . O ile z pokoju 1 udaje mi się wybic całą bandę to z 2 pokojem gdzie mamy KOLOS'a spraw wygląda dużo gorzej