sabstytut 0 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 U mnie czasem robi się podobnie, z tym, że jak dobrze pamiętam to wyszukuje mi maksymalnie 10 dobrych meczy (zwykle 2-3). Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 U mnie robi to niestety za kazdym razem. Dla mnie system matchmakingu jest do pilnego zalatania... EDIT: o jeszcze jednej wkurzajacej rzeczy zapomnialem. Jesli dajmy na to jestem niezadowolony z warunkow gry na danym serwerze (dwie zolte lub czerwona krecha) to po prostu po zakonczeniu gry wychodze z serwera i szukam lepszego. Niestety...glupi system ponownie podlacza mnie do tego samego serwera, nierzadko po kilku minutach, kiedy zawodnicy tam grajacy maja juz po 6-8 fragow!To jest chore! Nie wierze, ze na tyle milionow graczy grajacych przeciez non stop i to po obu stronach Atlantyku nie bylo w danym momencie serwera z "ludzkim" pingiem :confused: Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Nie wierze, ze na tyle milionow graczy grajacych .......... Jeszcze nie trafiłem na większą liczbę graczy online niż 850 000. Miliony to może są ale nie na multi. Problemy o jakich piszesz zdążają się ale nie są jakieś nagminne ot 2/3 razy na 5/6 godzin multi w moim przypadku. Cytuj
sabstytut 0 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 A dziś dla odmiany do gier podłączało mnie ekspresem, do tego tylko do takich z ping poniżej 100 (3 kreski). Problem chyba nie lerzy w moim sprzęcie, tym bardziej, że z ciekawości włączyłem Modern Warfare 1, gdzie zawsze miałem 4, czasem 3 kreski i też dołączało mnie do syfiastych serwerów (1-2 bary). Sprawy to nie załatwia, ale dobrze wiedzieć. Cytuj
marcin111555 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Jeszcze nie trafiłem na większą liczbę graczy online niż 850 000. Miliony to może są ale nie na multi. Problemy o jakich piszesz zdążają się ale nie są jakieś nagminne ot 2/3 razy na 5/6 godzin multi w moim przypadku. 2 dni po premierze w godzinach nocnych (1:00 - 3:00) widziałem prawie 2 miliony naraz, po prostu poczekaj aż Ameryka zacznie grać Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 No czasem to juz przy 3 osobach jest problem z dolaczeniem do jakiegos meczu, powinni to poprawic,przeciez w cod4 o wiele szybciej to dzialalo. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 2 dni po premierze w godzinach nocnych (1:00 - 3:00) widziałem prawie 2 miliony naraz, po prostu poczekaj aż Ameryka zacznie grać sprawdzę dzisiaj PS. 2 dni po premierze na 100 przyjaciół z mojej listy w MW2 grało 70 a teraz aż 22, czyżby gra się już zaczynała nudzić :confused: Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Patch jest potrzebny, jest kilka bzdur które wymagają naprawy. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 A ja mam pytanie z zupełnie innej beczki... czy tylko mnie oczy bolą podczas gry? Nie wiem, zawsze siedze w podobnej pozycji przy podobnym oswietleniu jak gram a tylko w MW2 po 2-3h gry mocno mnie oczy bolą, az mi sie przypomniały czasy pierwszych monitorów lcd (2002-2003). Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Nie bolą mnie, czuję się tak samo jak przy graniu w inne gry. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Patch jest potrzebny, jest kilka bzdur które wymagają naprawy. Ale najlepsze jest jest to , że każdy jeden chciałby poprawić coś innego , pod własne "widzi mi się" ... A ja mam pytanie z zupełnie innej beczki... czy tylko mnie oczy bolą podczas gry? Nie wiem, zawsze siedze w podobnej pozycji przy podobnym oswietleniu jak gram a tylko w MW2 po 2-3h gry mocno mnie oczy bolą, az mi sie przypomniały czasy pierwszych monitorów lcd (2002-2003). Nie martw się , mi przez wczorajszy ośmiogodzinny maraton z COD w oku się takie coś czerwone zrobiło, nie wiem czy jakaś tam żyłka pękła , czy inna zaraza, okulistą nie jestem . Póki co widze dobrze , kropie Visine'kami i powoli schodzi Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Chciałbym żeby po 20 szło grać normalnie, anie non stop żółty ping, niech zrobią coś z javelinem, HBSem i Ninją te trzy rzeczy mocno pier&*(^% tą grę. Warto też wspomnieć o akimbo z dwóch shotgunów które jest prze potężne i tyle. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 (edytowane) A ja mam pytanie z zupełnie innej beczki... czy tylko mnie oczy bolą podczas gry? Nie wiem, zawsze siedze w podobnej pozycji przy podobnym oswietleniu jak gram a tylko w MW2 po 2-3h gry mocno mnie oczy bolą, az mi sie przypomniały czasy pierwszych monitorów lcd (2002-2003). Może to zabrzmi dziwnie, ale mnie tym bardziej bolą, im bardziej skupiony jestem na ekranie gry - czyli gównie grając w multi - i myślę, że sam MW2 nie ma z tym nic wspólnego, ani specjalnie długość grania w tą grę... Edytowane 5 grudnia 2009 przez KIELiCH Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Wieczorami pojawiają się Amerykanie, a gra lubi wrzucać mieszkańców Europy do nich i dawać hamburgerom hosta. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 W COD4 nie było to aż tak odczuwalne. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Chciałbym żeby po 20 szło grać normalnie, anie non stop żółty ping, niech zrobią coś z javelinem, HBSem i Ninją te trzy rzeczy mocno pier&*(^% tą grę. Warto też wspomnieć o akimbo z dwóch shotgunów które jest prze potężne i tyle. Ninja jest właśnie zaje.bisty. Jedyne remedium na hamburgerowe dzieciaki kampiące z heartbeat sensorem. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 (edytowane) Ninja działa na wszystkich, jest to dobry "resist" na HBS, ale jak już go mają wywalić to i perk musi polecieć. HBS'a to dobre remedium na kamperów. Edytowane 6 grudnia 2009 przez Soul Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Ech Soul, naprawde myslisz, że wywalą HBS? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Wątpię, ale zawsze można pomarzyć . Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Sorry, jak pisałem posta to nie skapowałem, że HBS= heartbeat sensor Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Ninja działa na wszystkich, jest to dobry "resist" na HBS, ale jak już go mają wywalić to i perk musi polecieć. HBS'a to dobre remedium na kamperów. W Ninja i tak chodzi głównie o wersję pro, dającą ciche bieganie. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 (edytowane) Dokładnie , bez cichobieżek na search'a , to jak bez karabinu do Iraku :E Edit: Pewno , tylko słuchafony i dokładne nasłuchiwanie. Apropo słuchawek , są może bezprzowodowe słuchawki 5.1 troche tańsze niż te http://allegro.pl/item834371717_bezprzewodowe_sluchawki_5_1_pioneer_se_dir_800c.html ? Edytowane 6 grudnia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 (edytowane) I jeszcze słuchafony do tego i przeciwników którzy nie używają cichych butków Edytowane 6 grudnia 2009 przez Wooyek Cytuj
sabstytut 0 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 HBS dla mnie jest ok, zasięg shotgunów da się przeżyć (choć dziś jakiś typek ustrzelił mnie z rekordowego dystansu) ale javelin to porażka. Nie wiem kto może mieć satysfakcje z używania tego shitu w wiadomy sposób. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Dziwne że jeszcze IW nie wydało patcha do tego Javelina, namnożyło się tych noobów co używają tego glitcha. Ogólnie beka jest z tych co mają Maraton+Waga Lekka+ Komandos... biegają jak mrówki po całej mapie. Normalnie nowa plaga. No ale cóż, każdego i tak łatwo ubić ^_^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi