severian 0 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 ... Pale Low najlepiej zniszczyc gdy jest nad nami wtedy wystarczy 1 rakieta, ostatnio zestrzelilem Harriera po tym jak on szybko przylecial i zatrzymal sie w miejscu by chronic punkt . Gorzej jest z AC bo trzeba 3 rakiety, sa pewne mapy gdzie latajace czolgi cos moga zrobic a sa tez takie na ktorym nabija 1-2 frag np. Highrise, Skidrow. Jak drużyna jest kumata ,to latadło polata co najwyżej circa 3 sekundy ;)Chociaż zdarzały mi się mecze kiedy to taki Pave Low siał śmierć i zniszczenie,tak że żałość brała.Że o ac130 nie wspomnę. Mnie ciekawi kiedy wreszcie zresetują tablicę wyników.Z tego co zauważyłem są kolesie,którzy za 100 dolców oferują jakiś myk na 70 level w 5 minut.Jakże trzeba mieć wyprany mózg ,by za to płacić ?Strasznie wnerwiają mnie te osoby,które czerpią przyjemność z psucia zabawy innym.A activsion niech przerwie na chwilę liczenie kasiory i zajmie się tymi oszustami.Przy okazji mogliby zająć się lagami i wyrzucaniemi z meczów tudzież z lobby.może z ratio na poziomie 0,60 nie powiniem się na ten temat wypowiadć ale w Halo3 nie doświadczałem takich szopek. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Zresetować leaderboardsy? Aż tak boli cię oszukiwanie przez czołówkę, że chciałbyś poświęcić to co sam już zdobyłeś? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Jednak niektórych bolą te cyferki, ehh... Znam parę osóbm które dzięki pewnej sztuczce, mają teraz 10 prestiż. Ja mam dopiero 1. i nie obchodzi mnie czy ktoś ma milion punktów czy miliard. Wszystko weryfikuje rozgrywka P.S. Pochwalę się, że ostatnio udało mi się zrobić 2 razy pod rząd atomówkę Już mam 4, haha Cytuj
severian 0 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Zresetować leaderboardsy? Aż tak boli cię oszukiwanie przez czołówkę, że chciałbyś poświęcić to co sam już zdobyłeś? irytuje mnie to,bo nikt nic sobie z tego nie robi :)Ja tam w sumie nie gram tylko dla punktów,więc mogą czyścić Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Jednak niektórych bolą te cyferki, ehh... Znam parę osóbm które dzięki pewnej sztuczce, mają teraz 10 prestiż. Ja mam dopiero 1. i nie obchodzi mnie czy ktoś ma milion punktów czy miliard. Wszystko weryfikuje rozgrywka P.S. Pochwalę się, że ostatnio udało mi się zrobić 2 razy pod rząd atomówkę Już mam 4, haha Co daje ten prestiż oprócz szacunu na lajwie? Nie kumam tego, dla jakiejś ch.ujowej ikonki tracić wszystkie bronie na które się zbierało parenaście/dziesiąt godzin. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Prestiż daje ci sloty na kolejne klasy które później możesz sobie ustawić. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 a z zasłyszanych plotek , któryś tam prestiż ma dać dwa claymory i niby jakieś bronie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 To chyba tylko ploty bo szybko powstaly "hacki" na 10 prestiz na PC i zadnych nowosci nie bylo poza dodatkowym slotem i ponownym nabianiu "expa" na bronie Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Ta gra jest prze kozacka. Pierwsze co poruszę to kwestia oprawy graficznej. Mam porównanie bezpośrednie bo mam na półce MW i postęp w MW2 jest OGROMNY. Niby ten sam silnik, ale gra świateł, efekty, tekstury, detale, wszystkiego jest więcej i o wiele lepiej. Jeśli chodzi o gameplay to też jest przeza(pipi)ongo. Jestem w Faveli, gram na Normal i jest na prawdę ciężko. Napieprzają z każdej strony, MOC. Multi też wypasione. Masa challengy, perków, broni, na prawdę dobre mapy. Czysty miód. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Orion ochłoń bo za dużo emocji . Owszem gra dobra , bardziej kolorowo niż w MW ,ale dużo łatwiejsza niż MW. Weteran jest bardzo łatwy za wyjątkiem 2 miejsc gdzie trzeba trochę" sprytu " ale bez 2 zdań to najłatwiejszy COD z całej serii . Jedyne co jeszcze przyprawia o napad białej gorączki to piąta paczka Misji Specjalnych .... o zgrozo Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 (edytowane) Dokladnie, pierwsze wrazenia takie sa. Zbiegem czasu zauwazasz pewne rzeczy na multi czy w singu. Jesli normal dla ciebie jest juz trudny to ciekawe co powiesz o Veteranie w tej czy innej czesci . Co do grafiki sie zgadzam - jest lepsza od porpzednika, dziala w 60 klatkach w porownaniu do innych shoterow. Silnik nie ma jakis zaawansowanych rzeczy jak destrukcja czy ragdoll to prezentuje sie wysmienice - kolorowo, wybuchy, dobre skrypty. Mi te kolorki nie przeszkadzaly, z reszta dzialalismy glownie w jakis egzotycznych krajach wiec tam pewnie jest kolorowo a nie szaro jak w poprzednim MW. Tez mialem takie wrazenia po godzinie grania w GTA - gra zasluguje na 10 - po 30h ocena spadla o 3 oczka (a nawet w trakcie gry, misje te same, glupia policja od czasow GTA3, pewnych rzeczy brak) Edytowane 29 grudnia 2009 przez Scorp1on Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 To chyba tylko ploty bo szybko powstaly "hacki" na 10 prestiz na PC i zadnych nowosci nie bylo poza dodatkowym slotem i ponownym nabianiu "expa" na bronie Ostatnio widzialem 2 gostkow z najwyzszym prestizem, ktorzy mieli kolorowy nick, chyba ze to hakierzy jacys. Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 nick to jest zhakowane konto, znam kilku takich co nawet zamiast nicka wstawiają sobie baby z przycisków pada ale to nic, wczoraj grając widziałem nowy glicz co go gościu robił jego postać byla przykucnięta i biegał tak, a on strzelał ( tak jak kiedyś w girsach robili jak ktoś kojarzy) ale chyba są jakieś problemy z celnością bo on biegal obok mnie i nie mogł trafić, a potym padł Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Masteruje wszystkie pukawki po kolei i zaciąłem się na ostatniej opcji, która brzmi mniej więcej tak, że trzeba zabić 40 pacjentów za pomocą amunicji pełnopłaszczowej. O co tu chodzi? Za tłumaczenie tej gry urwałbym jajca temu idiocie, który to zrobił. Ja można było to tak spier...........!!!!!! Cytuj
firana140 621 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 (edytowane) Musisz wybrać Full Metal Jacket (nie wiem ja to w pl wersji, to ten dodatek co powiększa penetrację pocisków) i zabić 40 wrogów przez ściany/szyby itp. Najlepsze mapki żeby to robić: -favela (cienkie ściany, dużo okien) -highrise (duuuużo szyb) -estate (szklarnia za posiadłością = mnóstwo szkła do przebicia) -derail (kampić można w środkowym budynku, sporo okien z szybami) aha! tylko pierwszy strzał przez szybę się zalicza! gdy szyba jest już "pokruszona" ale dalej się trzyma w oknie, wtedy nie zaliczy zabójstwa dla FMJ. chyba pomogłem ;] EDIT!!! o kurde!!! UWAGA! DOWÓD NA TO ŻE MOŻNA DOSTAC NUKE POPRZEZ PACZKE TRZEBA TYLKO NIEWARYGODNEGO SZCZĘŚCIA Edytowane 30 grudnia 2009 przez firana140 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 (edytowane) FMJ (amunicja pełnopłaszczowa) = Deep Impact z MW1 Klawa rzecz , używam jej razem z tłumikiem. Edytowane 30 grudnia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 UWAGA! DOWÓD NA TO ŻE MOŻNA DOSTAC NUKE POPRZEZ PACZKE TRZEBA TYLKO NIEWARYGODNEGO SZCZĘŚCIA Nie miał Nuke'a w paczce tylko za pomocą paczki zrobił killa #25. Ot taka różnica Cytuj
canuks 63 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 :D :D ,no normalnie leżę .Tak to jest jak sie zobaczy cos nie dokładnie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Na YT jest COD MW2 Mythbuster #2 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Musisz wybrać Full Metal Jacket (nie wiem ja to w pl wersji, to ten dodatek co powiększa penetrację pocisków) i zabić 40 wrogów przez ściany/szyby itp. Najlepsze mapki żeby to robić: -favela (cienkie ściany, dużo okien) -highrise (duuuużo szyb) -estate (szklarnia za posiadłością = mnóstwo szkła do przebicia) -derail (kampić można w środkowym budynku, sporo okien z szybami) aha! tylko pierwszy strzał przez szybę się zalicza! gdy szyba jest już "pokruszona" ale dalej się trzyma w oknie, wtedy nie zaliczy zabójstwa dla FMJ. chyba pomogłem ;] Dzięki. O to chodziło. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 To , żeś firana pojechał po bandzie... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Ale ten kill z filmiku to konkretny pwnage Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Ustawiony ten kill (szary kolor z reszta widac 1200 do 0) - zrobienie wygrywajacego killa z paczki jest tak mozliwe jak zdobycie miliona w COJ2 czyli bez ustawki ani rusz:). Ostatnio mi sie to udalo bo w 1vs1 trafilem na polaka ktory dal sie zabijac potem ja mu tym samym odplacilem Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Ustawiony, nieustawiony- sytuacja na pwnage roku. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 (edytowane) Rzut nozem to pwnage roku a nie spadajace skrzynka na kolesia ktory widzi dym, kolesia obok i czeka na paczke Edytowane 30 grudnia 2009 przez Scorp1on Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi